Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tam nigdy nie wiem ile mam punktów i kiedy będzie premium
Kasia taki kompocik to bomba witaminowa ja czekam na wiśnie to sobie pomrożę na kompociki ziomowe
Ja już też nie dam rady skołować recept bo mam focha na białe fartuchy:-)
Ale jakby ktoś chciał to mam receptę na 3 opakowania plastrów evra . Ale to chyba nie to forum -
Ja tem też się podzielę ale jak wiem, że mi nie potrzebne bo różnie to bywa jeśli jest Ci potrzebne to bedziesz potem szukać osoby która z tych co się podzieli a takich jak na lekarstwo może przesadnie szczera jestem ale Life is brutal
-
Robotka1 wrote:wiem Asiek masz rację dlatego już parę razy zostałam "wyruchana"
muszę dziś policzyć ile zostało tabsów po szanownym mężu i się określę -
kapturnica wrote:Ja tam podzielna jestem I jesli amm czegos wiecej lub moge pomoc komus kogo lubie to jasne..Jak nie lubie napewno nie pomoge
Kaśka jak Ci tam na lipcówkach?? podczytałam ostatnią stronę....
no żeby testy ciażowe robić przed owulacją....boshhhh widzisz i nie grzmisz-wiesz o kim mówię -
Tak rozsądek przede wszystkim ja też już powinnam okrakiem chodzić tyle razy się dałam na szaro
Dlatego nauczyło mnie to jednego stawiaj siebie na piedestale nie innych , nie żebym byla samolubem ale widzę że za moją dobroć w życiu wdzięczności nie dostałam ale teraz przynajmniej mam twardą dupę -
nick nieaktualnyja to wczoraj 2 miseczki czerwonych porzeczek zjadłam...a potem przeczytałam:
"Owoce porzeczki czerwonej mają znaczenie dietetyczne, wynikające ze stosunkowo dużej zawartości witaminy C, prowitaminy A, soli mineralnych, cukrów i kwasów organicznych. Spożywanie tych owoców jest zalecane w przeziębieniach, grypie czy anginie. "
więc dzisiaj na przemian czarną i czerwoną świeżynkę podjem, a wieczorem truskaweczki
ale na wiśnie też bardzo czekam;)