Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ty Ewa a ty pakoli to zes zrozumiala ze na silownie??
Nie eheheh pakole to brudasy-ojj podniesie sie zaraz lament zem rasistka :)No jestem-niestety nie da sie ukryc..Ze nie darze sympatia pakistancow i innych kolorowych
Pakole maja swoje sklepy..U nich mozna dostac rozne rzadkie u nas przyprawy , ziola i inne roznosci...Malenq lubi tę wiadomość
-
Ja powiem tak
Kombinuje sobie, bo jedno dzidzi mam.
zanim zaszłam wtedy byłam na dukanie.. jakoś tak na mleczne nie miałam ochoty, ewentualnie jogurt naturalny z kawa, placuszkow nie robiłam albo rzadko, czyli jadłam samo mięso z kurczka i indyka..
pamietam, bo na krótko zerwałam i nakupiłam własnie produktów zeby się wdrozyć, a tu wyszedł test pozytywny.
czyli zgubiłam na wadze, odstawiłam mleko i gluten.. jadałam mega duzo jajek, które poprawiają płodność, przynajmniej w tym okresie kiedy jaja moje się kształtowaly.
w ten sposób miałam też odstawione wszytskie produkty, które jak potem wyszło mnie uczulają
tak mnie ta mysl męczy, ale latem pozyję, od września chyba ograniczę dietę..
w zeszlym roku we wrzesniu byłam na diecie zgodnej z moim testem imupro300 i nie zaszłam, czyli nie mówię że to jedeyny cudowny sposób, ale miałam też podwyżsozną prolaktynę na pewno...
Kap, a tobie jaja rosną na clo pięknie, pękają po pregnylu, te mniejsze, chłopa poprawiłaś..
wiem, że najgorsza jest bezczynnośc i cie nosi, ale może tobie tylko chłopa w domu potzreba? po co się wykosztowywać, ty jesz dobrze, bo widze, ze masz zróznicowane produkty i duzo własnych przetworów, czyli marzenie..
Może zanim się obkupisz daj szansę naturze
a we wrzesniu robotka w ciązy odda ci te wszytskie suplementy za darmo
hihi
-
kapturnica wrote:Ewa moj zapierdziela jako stolarz budowlany tarasy okna drzwi ukladanie i wstawianie..I zasuwa 6dni w tygodniu..Silke to on odwala w czasie roboty
dlatego się zdziwiłam,z e jeszcze na siłkę chodzi, no chyba żeby sobie na chłopaków popatzreć
i nie siać mi rasizmu, bo bana nałoże!!!!!
Człowiek, to człowiek, kazdy inny, Polacy tez są fajni , patrz my, no i taka baba z Pucka, co dwoje z pięciu przygarnietych dzieci na smierć zamęczyła..
i tyle. -
Ewka co do macy..to dobre i na plodnosc i na mozg its..To i mlody moze szaac te lyzke dziennie..A jak moj mialby sZanse kupic cos duzo taniej to moze nam tu przywiez..Poza tym prawda taka , ze u nas wiele produktow jest chrzczonych a wiec oszukanych-stety niestety...A tam jednak oryginalne u zrodel mozna dostac.. Jak mi zwiozl moj mleczko kokosowe od pakoli a kupila tu..To to kupione u nas bylo jak woda a tamto geste jak sciete mleko..Czylui jedhnak roznica jest
-
kapturnica wrote:No a co??bedziesz trzymala na nastepne dziecko
hehe, a jednak ta Robotka to jednak chciwusek)00
no ciotka nie doczytałaś, że Robotka w ciąży!!!!
bo ja ci dobrze życzę kochana, Kap zresztą też, zanim bys oddała, okichasz obslinisz, wirusy ciążowe dodasz..
Kap, masz rację z tymi produktami, to może kochana ty bys mi jeden taki sos załatwiła i mleko wielbładzie?
jakbym tak na tą diete we wrzesniu zeszła, to krowie i kozie nie mogę, a wielbładzie tak..
u nas nie kupisz, a kawy bez mleka nie wypiję..
ale to na spokojniekapturnica lubi tę wiadomość
-
ejjj wredne babska:D nie jestem chciwusek:D tylko nie wiem czy dobrze zrozumiełam:D że niby do września mam zajść w ciążę i niby wtedy oddać potrzebującym???
ale ja przepowiadam Kap szybciej ciążę niż ja;) więc nie wiem czy to czasem ona nie bedzie mi tych clo oddawać