Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
zagubiona_82 wrote:masakra jakaś! jak ja nie znoszę niemiaszków -patrzyłam i wyłam!!! i to w zasadzie 4 pierwsze w pierwszych 20minutach żal było patrzeć
a ja mam chyba jakąś schizę po wojnie-bo na hasło "niemcy" ciśnienie mi się podnosi
dobrze, że chociaż małyszek im dokopał nie raz a ostatnio stoch
Pkt2..Czy znasz ich , pracowalas z nimi , ze masz wyrobione o nich takie zdanie ?
Ja poznalam i dod zis utrzymuje kontakt i uwazam ze sa w porzadku..A to , ze kiedys ich przodkowie cos zrobili to nielogiczne zeby dzieci placily za grzechy pradziadkow -
Elfik wrote:Eee, mam inny scenariusz, otwierasz firmę internetowa i mówisz do małża, kochie tu będziesz zarabiać mniej, ale wspólnie sobie poradzimy, zostań w domu, będziemy dzidzia plodzic...
Może to i nie głupie, "przetwory babci Katarzyny"...
Sorki za babcię, ale babcia:-) się lepiej sprzedaje przy przetworach, tak jak szynka babuni, która moja siostrzenica z uporem nazywała "szynka z babuni",' hihihiRobotka1 lubi tę wiadomość
-
zagubiona_82 wrote:masakra jakaś! jak ja nie znoszę niemiaszków -patrzyłam i wyłam!!! i to w zasadzie 4 pierwsze w pierwszych 20minutach żal było patrzeć
a ja mam chyba jakąś schizę po wojnie-bo na hasło "niemcy" ciśnienie mi się podnosi
dobrze, że chociaż małyszek im dokopał nie raz a ostatnio stoch
Hihi, dużo ludzi tak ma, to chyba wychowanie na klosi i 4 pancernych..
Ja kiedyś odkrylam, ze ten język może byc ładny, jak dwie Niemki rozmawiały jakoś tak miękko, nie jak zawsze kosiarką po kamieniach:-)
Ale myslam, ze to jeszcze stare zabobony, czy 82 to na pewno twoja data urodzenia?
A jak objawy kochana, len się włączył? I gdzie zabieracie przychowek na wakacje? Tak się zastanawiał co dla młodej jest obecnie najciekawsze.
Robotk dala mi pomysł. Węgry, ale mój preferuje 70 urodziny cioci Elki...
No zesz..kapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:ty pizdo
no Kap powiem Ci że przez wojnę można mieć uraz do niemców:) -
Ale na litosc nie do 20to latkow..Oni nawet jesio z jajka na jajko nie skakali..To pomysl o nas Polakach jak lachy gwalcily i rqabowaly rus kijowska , prusy Zawsze sie znajdzie w historii czarna plama w kazdym narodzie...Co nie ozbnacza ze nie tzra zakopac topora bo sie kurffa za grzechy psycholi wyzabijamy
Jprdole zabrzmialo jakbym byla pacyfistka -
kapturnica wrote:No wlasnie chcialam zapytac co osobiscie zrobili ci niemcy
Pkt2..Czy znasz ich , pracowalas z nimi , ze masz wyrobione o nich takie zdanie ?
Ja poznalam i dod zis utrzymuje kontakt i uwazam ze sa w porzadku..A to , ze kiedys ich przodkowie cos zrobili to nielogiczne zeby dzieci placily za grzechy pradziadkow
I to mówi nasza rasistka od pakoli,
No kochana, dokładnie tak samo, to , ze kilku pakistanczykow cos tam, nie znaczy, ze od razu wszystkich trza banowac... -
I jesio jedno pakol to okreslenie wzgledne , tak jak ciapaty na turka..Chodzi ogolnie o tzw brudasow Wszedzie sa tak okreslani..Chodzi o ich styl zycia, przede wszystkim religie nienawisci i nastawienie do zachodniego swiata , z ktorego wydzieraja socjal plodzac sie na piotege..No i najwazneijsze zjezdajac do jakiegos kraju, nie szanuja praw , kultury i tradycji i staraja sie narzucic szariat..A jak ktos trochu poczytal o allahu islamie to wie co mam na mysli
-
Robotka1 wrote:
Ej Elfik coś Ty na głowę upadła??? 10 11 i 12 godzina???? hahahaha to się uśmiałam:D chyba musiałby mieć 18 lat na głowie i burzę hormonów w majtach:D żeby się bzykać 3 godziny pod rząd:P mówiłam o dniach cyklu:P 10 dzień cyklu 11 dzień cyklu i 12 dzień cyklu:P
Oczywiście, to był zarcik, ale tak patrzalam, ze ty dopiero 9dc, to nie vwiedzialam czybvty zeszły wspominasz, czy tylko teraz ci się marzy -
zagubiona_82 wrote:KAP to działa w obydwie strony niemiaszki nas też nie trawią-pamiętasz rywalizację ze szmitem albo hanavaldem i jego gest do polaczków i obym nie krakała...ale jakby nam się trzecia trafiła to zrobili by z nami to samo co w przeszłości-wystarczy popatrzeć na ich politykę min gospodarczą w stosunku do polski
dobra-nie gadam już o polityce bo to się może źle skoczyć
82 tak to ja (uwielbiam historię)
kazdy ma prawo do wlasnego zdania..Ale mi obcy niemcy pomogli kiedy pracowalam w Niemczech i powiem Ci , ze nie wygladali na takich coby chcieli mnie zamordowac wrecz na odwrot jak sie zgubilam to na wlasny koszt odwiezli mnie na miejsce
Ja tam z nimi nawet przychlalam nie ejden wieczor i jak rozmawialismy o historii to podkreslam tych co poznalam mlodych inteligentnych wyksztal;conych Kazdy powiedzial jedno
Ile mamy placic za grzechy ojcow??
I po temacie -
zagubiona_82 wrote:Robotka-planowałam że w tym roku pokażę młodej nasze morze -dlatego m.in. wzięłam urlop na pierwszą połowę sierpnia bo nawet jak będzie lało (co bardzo prawdopodobne) to morze już nagrzane i powinno być mimo wszystko ciepło
ale czy my znajdziemy początek sierpnia kwatery w przystępnej cenie to ja nie wiem
do tej pory jeżdziliśmy na wakacje sami a młoda miała wakacje z babcią ale teraz jak ma 3,8 to może przetrwa podróż autem te pare godzin-chociaż nerwus straszny i w aucie długo siedzieć nie lubi więc trochę się boję tych pierwszych wakacji z nią
Mysle ze w tym wieku da rade..Moj jak mial 3lata lecial pierwszy raz samolotem do tego podroz w obie strony..Tylko jakies atrakcje po drodze musi miec -
kapturnica wrote:niemcy to nie rasa to nacja No chyba ze cos sie zmienilo a nie wiem
Pojęcia rozrozniam kochana, a tak naprawdę idzie o niechęć do jakimś grupy ludzi z racji urodzenia, czyli z powodu, na KT nie mieli wpływu.
Każdy powinien odpowiadać za siebie i to co sam zrobił, nie jak, gdzie się urodził. Tak powinien być oceniany..
To, ze innintez tak nadają mnie nie przekonuje.
Szariat owszem, ale nie wszedzie.
Islam nawołuje do nienawiści dokładnie jak nasza katolicka biblia.
Każdy moze sobie z niej wyciagc co chce, a ze stare testamentu...
U nas jest super, szariatu nie ma, a Abelard Giza nie może wystąpić za skecz o papieżu, KT nic złego nie powiedział, Chasan doprowaa do urodzenia dziecka bez mózgu, bo bóg mu kazał, lekarze na wsi nie piazza antykoncepcji czy pigułki po.. I jeszcze dużo tego.
Ja tez kiedyś znienawidlam islam, bo wydawało mi się, ze nie ma szacunku do kobiety.
G prawda, radykalny owszem..
Tak jak i radykny katolicyzm, baba jest głupia i od służenia mężczyźnie.
Każdy powinien być oceniany za siebie.
Ciebie kap z mogli w Niemczech skreslic jako polaczka o złodzieja, co nieety w większości się zgadza co do Polakow, a dali ci szanse zęby cie poznać
To daj szanse innym
Ich kultura może przywiązuje mniejsza wagę do higieny co jest dla nas trudne, ale wejdą obecnie do autobusu. A i z punktu widzenia Skandynawów nasze popsute zęby, to tez masakra..
A i straszny ten islam...
Polecam lekturę wyborej sprzed tygodnia, kościół w Irlandii zajmował się sierotami, albo wyrywanym dziećmi nieślubnym i, silniejsze sprzedawali do USA, słabszym dawali umrzeć..
Śliczny cmentarz pod kościołem odkryli..
Nie było to tak dawno temu...