X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka nie wiem na ile ich poznalas..Ja dalam szanse i w irl i anglii i niemczech..I kazdy z nich co wali lebem przed bozkiem , swoim prorokiem mahometem co wzial za zone dziecko iw w iweku 6lat ja dmuchal bedzie dla mnie brudase..Kazdy z nich, podkreslam kazdy na pytanie czy to normalne..Odpowiadal , ze jak jest w koranie ze mozna to mozna..Wiec ERwa takie pytanie ;) Masz corcie praweda??Sliczna malutka corcie i teeraz wyobraz sobie , ze taki skurwielek mowi o twoim dziecku , ze wg ich religi moze zostac zona kazdego muzulmanina nawet w dniu urodzenia :) I to jest kurwa normalne
    Popierasz dalej :)
    My sie w tym temacie nie dogadamy..Musialabys wysluchac kobiet ktore to rpzezyly..Ja takie znam..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 08:45

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh Kapcia no masakra zaskakują mnie te cykle:)
    a na ovu zaczynałam z cyklami 28 dniowymi, zeszłam do 24-25 dniowych....
    nie wiem do końca czy to dobrze....
    choć ledwo mi sięokres kńczy a ja już myślę o płodnych.
    wczoraj zrobiłam test owu ale zdecydowanie negatyw, ani cienia drugiej kreski nie było;)
    stary ma zapowiedziane że od jutra czeka go oranie w polu:P

ELFIK hehe za marzenia się nie płaci;) tylko czy ja bym wydoliła z takączęstotliwością bzykania?? kiedyś może tak ale teraz:P
    jak młoda miała z miesiąc albo dwa to my po dwa albo trzy razy dziennie potrafiliśmy:P no ale to było chwile;)

ZAGUBIONA to fajny czas na nauczenie dziecka bycia w podróży.
    moja też miała coś powyżej 3 latek ale dziś mogę powiedzieć że jest równym kompanem do podróży, nawet przerw nie musimy robić w podróży 8 godzinnej;) chyba że na siku, a tak to nawet nie zajęknie;)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 10:37

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagubiona, to ja pytalam o wakacje dziećmi:-) :-)
    A może wyspa sobieszwska, Mikoszewo, plaza długa, to da rade znaleźć miejsce spokojniejsze..
    Generalnie wiadomo, na każdej płazy blisko wejścia ludziskow masa, trzeba się przejsc:-)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś

Każdy powinien być oceniany za siebie.
    Ciebie kap z mogli w Niemczech skreslic jako polaczka o złodzieja, co nieety w większości się zgadza co do Polakow, a dali ci szanse zęby cie poznać
    To daj szanse innym
    Ich kultura może przywiązuje mniejsza wagę do higieny co jest dla nas trudne, ale wejdą obecnie do autobusu. A i z punktu widzenia Skandynawów nasze popsute zęby, to tez masakra..

Gowno prawda zeby Angoli sa bardziej popsute ;) Polaczki przy nich to swieca pelna geba :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka Kaska byla w Anglii gdzie pracowala tez..Na bank ich poznala..Ciekawe jaka ma o nich opinie :)
    Kacha co myslisz o ciapatych i brudasach?Zakolegowala bys sie z nimi?? :)

Ps,...rodowici anglicy tacy tolerancyjni w wiekszosci..Zaden z nich nie zamieszka kolo brudasa..Pytanie czemu ?W imie poprawnosci politycznej nie p[owie ci ze dlatyego ze sie ich brzydzi.Ale ze mu teren nie odpowiada ;D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2014, 10:37

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takze zeby zakonczyc temat..Tak jestem rasistka -nie nie jestem nacjonalistka..I jak ktos nie umie odroznic nacjonalizmu od rasismu to juz jego problem :)
    A zeby pocieszyc Ewke to moj rasizm nie polega na zabijaniu kazdego brudasa czy cioapatego czy nyge jakiego spotkam po drodze,.,Ja im reki nie podam.Nie zostana moimi przyjaciolmi , nie wypije z nimi kielicha(no fakt muzulmanin nie pije ;))..Bo przeciez w wiekszosci oni tez mi reki nie podadza (niewierna)zwlaszcza prawej..Podadza ci lewa-te ktora se dupe podcierajaa i zaznacze nie uzywaja piapieru toaletowego..Robia to goła reka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 08:53

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagubiona_82 wrote:
    ja to chyba zaczynam mieć problemy z czytaniem ze zrozumieniem :/
    w ciazy synapsy sie rwa ;D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smileys-children-589711.gif

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale Polak na obczyźnie to złodziej i pijak:D
    no przynajmniej na pierwszy rzut oka:) pewnie jak się ludziska poznają to wrażenie jest już całkiem inne:)

ja nad morzem kwater nie znam bo nie byłam i pewnie nigdy nie pojadę:)
    chyba że mnie Ewka namówi na mycie okien u niej to się zastanowię:P

ejjjj wiecie co.....to samo ci z indiii.
    huje niemyte.....
    mój szef miał tyle lat co ja.....pracowałam na nocki 4 miesiące....przy warzywach....
    miałam pocięte ręce nożem a ten huj mnie po godzinach czyli np o 8 rano zostawiał w robocie, przychodziła nowa zmiana a ja musiałam jeszcze ze dwie godziny soki z cytryn wyciskać!!! to było barbarzyństwo!!!
    jak się okazało na szczęście po tych 4 miesiącach to ja mu się podobałam i dlatego mnie tak traktował!!!! nienawidziłam go ostro.
    ale dałam sie namówić na prywatną wycieczkę do Brighton we dwoje....boshhh teraz wiem ze równie dobrze mógł mnie tam zajebać:P
    ale wiecie co??? po blizszym poznaniu okazał się całkiem fajnym i normalnym facetem. tylko ta ich religia.....
    a i pracowałam i Irakijczykami, ja pierdole co za psychopaci!!! przemoc, nienawiść, śmierć!! chodzili na imprezy i nagrywali filmiki jak coś tam podpalali a potem się chwalili w robocie. oj trzymałam się od nich z daleka

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Kaska jak mozesz? ;D
    W imie poprawnosci powinnas powiedziec ze lubisz ich inaczej =D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 08:56

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ewka Kaska byla w Anglii gdzie pracowala tez..Na bank ich poznala..Ciekawe jaka ma o nich opinie :)
    Kacha co myslisz o ciapatych i brudasach?Zakolegowala bys sie z nimi?? :)
    ;D
    odpowiedziqałam zanim przeczytałam tego posta....
    nie zakolegowała bym się żadnym znich, za dużo się napatrzyłam nasłuchałam i doświadczyłam, choć tak jak mówię chwilowo mój kierownik okazał się być normalnym człowiekiem ale tak jak mówię CHWILOWO!
    potem wyjechałam do domu, i obiecałam mu że wrócę-oczywiście nie wróciłam,cieszyłam sie jak wsiadłam do autokaru do polski:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 08:59

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    takze ten tego Kaska ty pieprzony rasisto :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap, pewnie byśmy się zhpgodzily, bo ja tego nie akceptuje, a to traktowanie kobiety jak samicy , ma okres, może się bzykac powoduje u mnie pianę na pysku.
    Jest jedna różnica, tam to legalne u nas nie, ale..

Ja niestety miałam z kolei kontakt z innymi osobami i laska, która je biegłym sądowym od wykorzystywania dzieci..
    To co mi powiedziała o wsi kaszubskiej, ile tam patologii, pedofilii, kazirodztwa..im mniejsze wiocha tym gorzej..nie ma siły opowiadać, ale ona była przerażona skalą
    Nikt nic nie powie, bo sąsiad i cie zna, a w zasadzie, to wstsko w rodzinie...
    Dopieronteraz powoli wychodzi, ale w miastach
    Cos takiego jest w ludzka, ze niestety mysla jak zwierzęta, nie widza człowieka,a dziurę..

Ale dlatego powiem wam Polański to dla mnie śmieć. Wielki reżyser, do polski nie pyjedzie bo możemy go amerykanom oddać. Weźmy go zwabmy i oddajmy. On nie wychował się w szariacie a przeleciał trzynastoletnie dziecko. Przyznał się, ale kary nie przyjął tylko zwial.
    Nie inetersuje mnie czy matka dziecka udawała, ze nie widzi, nie interesuje mnie, ze ona chciała ???
    To było dziecko, a on dorosły..
    A teraz szmaciarz jest przyjmowany na salonach Europy i ogólnie szanowany..
    Pedofil i tyle, a szariatu nie ma...

zagubiona_82 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A a zeby Ewka do konca mnie przestala lubic dopisze jesio jedno..Jak Polka sie pusci z ciapatym to dla mnie juz nie sitnieje ;) Najfajniesze jest jak to ona sie cieszy jaka on jej milosc wyznaje jak ja kocha..A jak wezma slub i wpierdoli ja w hadzab ze wyglada jak prdolony ninja tylko opczy jej wystaja i placze kjak jej zle..To ja sie ciesze..Masz kurwa na co sobie zasluzylas..Chcialas wiec jaki problem? Przeciez tak wyznaja milosc kobiecie..Batem !! :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa ale roznica jest taka , ze tu masz prawo ktore mozesz egzekwopwac ..Nie musisz zyc tak jak one..Tu prawo cie chroni..JEDZ DO ARABII SAUDYJSKEIJ ..jAK CIE KTOS ZGWALCI TYO NIE ON POJDZIE DO WIEZIENIA TYLKO TY!! tO CO POROWNUJESZ KOBITO TE 2SWIATY..tU NIE MA CO POROWNAC.. :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dLA MNIE KAZDY JEST SMEICIEM CO WYKORZYSTUJE LUB PROPAGUJE PEDOFILE..a ZE W KORNAIE STOI JAK BYK ZE SEX UDOWY Z NIEMOWLAKIEM MOZE BYC -CZYTAJ WYKOPRZYSTYWANIE SEXULANE TO KAZDY BRUDAS MUZULMANIN JEST DLA MNIE SMIECIEM :) Kurde Ewka w takim razie nie polubilabys sie z muzulmanami bo oni mogliby zaczac glaskac twoja coreczke i wynajac ja na jedna noc.. Chwyt ponizej pasa -wiem ae staram ci sie uzmyslowic ,ze nie ortodoksi sa problemem ale cala rteligia muzulmanska to jeden wielki problem.. ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E Robotka, nie boj się Kap, widzisz jak poznalas kierasa, tez człowiek, nie musisz zaraz, ze chwilowo:-) :-) :-) :-)

Ja nie znosze takich generalny określeń brudasy, bo każde gelizowanie jest krzywdzące, Polacy ska klamcami i złodziejami, prawda, a ja nie jestem!

Kap i nie wmawaij mi po raz kolejny, ze nie odrozniam slow nacjonalizm od rasizmu, bo z moja inteligenta napwde ok, pomimo lat starań,
    A jak ty nie widzisz, ze oba biorą się niewisci, no to twój problem..

Co do mieszkania, ja tez wole pośród swoich, dlatego nigdy bym nie emigrowała:-) :-) :-)
    A ze w wychowana w Polsce, to przynajmniej mam ogolne nawyki zabezpieczania się przed zlodziejstwem...:-) :-) :-) :-) :-) :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 09:06

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jesli sie poczyta koran..A ja spedzilam kilkanascie godzin w necie na zglebianiu tego..To uwierz czytajac o sexie z zona w dniu jej pogrzebu-ze normalne ;) sex ze zwierzetami normalne./.Kurffa wejdz na ypu tube jak pakole zapinaja kozy i owce az jojcza ;) sex z dzieciakami-normalne..Baba winna wszystkiemu -ze facet ja zgwalci?no zgwealci bo prowokowala!! a czym???a bno kurwa pokazala kostke u nogi ;)
    Rozumiesz co mam na mysli...Tam kobnieta nie ma zadncyh praw-jest wycieradlem..Tu zyjesz jak chcesz mimo prdolonej katologii wokol..Tu jak masz chec to sie bzykniesz z kim cvhcesz-tam tracisz glowe...
    2ROZNE SWIATY...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 890 891 892 893 894 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ