Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Laski, przytargałam się do domu z zakupami. Zrobiłam 4 km i ręce mi sięgają do ziemi. Dobrze, że wiatr wieje, bo chyba bym po drodze zdechła. Wracając czułam, jakby mi się w brzuchu przelewało, aż się wystraszyłam. Muszę chwilę poleżeć, a potem obiad. Dziś robie zapiekanę z ziemniaków, mielonego, kapusty kiszonej i sera. Potem jeszcze placek muszę upiec, bo gości mamy po południu.
-
ja owsiane wpieprzam przed wyjściem do pracy;) nie słodzone:)
Kaśka tylko na litość boska nie kupuj mleka 0.5%tłuszczu-toż to sama chemia!!!!
MILCIA o jej współczuję targania zakupów do domku, no jest straszny zaduch teraz na "POLU" dlatego siedzę i nie oddycham:)
oj powiem Ci że ciekawie brzmi ta zapiekanka z mielonym ziemniakami i kiszoną kapustką ciekawe jak smakuje:)
a mnie ciotki ciągną jajory, jeszcze ciężko mi powiedzieć z któej strony ale jutro pewnie bede wiedziała.
Kaśka jakbyś miala więcej sexu to byś oponki nie miała:D
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:ja owsiane wpieprzam przed wyjściem do pracy;) nie słodzone:)
Kaśka tylko na litość boska nie kupuj mleka 0.5%tłuszczu-toż to sama chemia!!!!
MILCIA o jej współczuję targania zakupów do domku, no jest straszny zaduch teraz na "POLU" dlatego siedzę i nie oddycham:)
oj powiem Ci że ciekawie brzmi ta zapiekanka z mielonym ziemniakami i kiszoną kapustką ciekawe jak smakuje:)
a mnie ciotki ciągną jajory, jeszcze ciężko mi powiedzieć z któej strony ale jutro pewnie bede wiedziała.
Kaśka jakbyś miala więcej sexu to byś oponki nie miała:D
Kacha bez cukerA Tyle ze ja cale zycie 0,5 % pije bo po tlusciejszym mam srake hyhyhyhyhyhyh
-
nie wypije kasia powqznie...No matka moja kupuje poltora i jak mi tylko doleje do kawy zaraz mam biegunisko..Moze nietolerancja na laktoze sie odzywa??Mowia ze mleko nieprzetworzone szkodzi surowe laktoalergikom..I w moim przypadku by sie zgadzalo...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 13:04
-
jeju pada o rany ale super:) bo duchota straszna....uhhhhh
KAsiek ja nic takiego w biedrze nie widziałam;) ale jak kupisz to koniecznie zdaj relację
Laski usypiam.....to koniec....kawa nie pomaga....zdecydowanie biomet mam dzis nie korzystny
w pracy oprócz tego że mnie rano wkurwili, wymalowałam sobie paznokcie:Dkapturnica lubi tę wiadomość
-
Hihoi, ksylitol, było się na wątku 35 plus..
Ale o fruktozie źle się w opowiadała ta lekarka, KT mi się wydala sensowną, ze jest zabójcza,le nie dopytalam, albo nie zapamietam ... dlaczego...
Hehe, o co się kaski zalozylyscie?
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Hihoi, ksylitol, było się na wątku 35 plus..
Ale o fruktozie źle się w opowiadała ta lekarka, KT mi się wydala sensowną, ze jest zabójcza,le nie dopytalam, albo nie zapamietam ... dlaczego...
Hehe, o co się kaski zalozylyscie? -
Milcia wrote:Kasia gratulacje wygranej