Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
EWA JA bronie czystosci rasy-nie nacji Nie rtoleruje sie meiszanai ras---
Gdyby nachonalizm znaczyl to samo co rasizm-Elliot nie przekroczylby progu mojego domu A ja sama nie wyemigrowalabym do pracy w inny kraj...
A ze masz na mysli stereotypy-to juz inna broszka.Kazdy kraj i narod je ma.....Stereotyp a wyznawanie wiary i wciskanie jej na sile innym to naprawde nie ejst to samo -
Kap, bo my się zgadzamy ze wszystkim, bo bola nas te same rzeczy.
Nie zgadzamy się tylko co do jednego, ja nie chce żeby wszystkich do jednego wora...
Z tego biorą się wojny i nieszczęścia.
Ja - uwaga to będzie szok, nie jestem za otwarta polityka emigracyjna. Nie po to wypracowalismy jakieś standardy, zęby teraz pozwalać na obrzezanie dziewczynki, jak chcesz u nas mieszjkac szanuj nasze prawo..
Jestem tolerancyjna, ale jak chcesz żyć po swojemu z 7 żonami, żyj u siebie, jak jest reżim zwalczcie go, Polacy potrafili, a jak przyjezdzasz do nas, to córki do sxzkoly i wara od jej ciala -
Ja - uwaga to będzie szok, nie jestem za otwarta polityka emigracyjna. Nie po to wypracowalismy jakieś standardy, zęby teraz pozwalać na obrzezanie dziewczynki, jak chcesz u nas mieszjkac szanuj nasze prawo..
No Ewa!!!
Czyli nie jestes tolerancyjna tak do konca -
I Ewa doszlismy do sedna sprawy....Oni zjezdzaja do jakiegos kraju i rzadaja!! Nie akceptuja tego co zastaja ale rzadaja dostosowania sie do nich..Bo oni tak chca..W tym jest sek
Zaden muzulmanin ktory wyznaje koran Podkreslam wyznaje a nie ze mowi ze jest muzulmaninem..W imie allaha nie asymiluje sie z inna nacja..Pytanie why??? Bo oni sa dla nich niewiernymi psami..Doslownie..Dlatego zaczynajka sie akcje w Anglii gdzie bojowki islamskie wprowadzaja swoje nakazy..I leja Angielke za to , ze idzie po ulicy z dekoltem..Napewno o tym slyzqalasWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 09:16
-
A nie jestem, bo czy tolerowanie braku tolerancji to tolerancja?
Nigdy się nie zgodziły co do generalizowania, po prostu trzeba pietnowac zło, w każdej postaci, a nie patzrec ji ma kolor mordy.
Czasem myślę, ze oni SA na tym poziomie, co my trzysta lat temu..
Niech dojdą do jakiś standardów, zanim przyjada
Nie jestem jakaś szurnieta idealista, rozważam za i przeciw.
Po prostu szafowanie pojęciami całych grup jest dupiaste.
Niemcy nie są źli a Polacy dobrzy.
Tam się trafił haryzmatyczny prfzywodca, u nas tez spokojnie mógł, patrz Dmowski
Niemcy byli dobrzy i xli, tak samo Polacy, teraz juz mozna mowic głośno, ze sprzedawali obywateli swoich podczas wojny za kasę, szmalcownkow było sporo.. To źli..
Ale z drugiej strony my mamy najwięcej drzewek sprawiedliwych pośród narodow świata, czyli ratowali Żydów, czyli dobrzy.
To jaka je prawda?
Ani dobrzy, ani źli, liczy się zachowanie pojedynczego człowieka...
To właśnie wtedy mnie to tak uderzyło..
A kap, niestety biali pięknie krzywdza dzieci i zwieeta, poszukaj dobrze w neciee..
Cale szczęście u nas zabronione, u nich za trzysta lat będzie
Ale wszędzie takie uje sa, niestety..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 09:24
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Hihi, temat monitoring, no ja nie mogę..
U mnie chyba krem cudów nie zrobił, tempka spada...
Robotka, a czy ty mialas jis monitoring przy tych krótkich cyklach?
Jak owi jest pozazdroscic, no tak to można próbować, nawet nie licze, ile masz szans w roku więcej...kapturnica lubi tę wiadomość
-
Laska popatrz na zdjecia z lat 70tych z iranu...Tam laski ubrane w krotkie spodniczki i dekolty...To przyszlo w altach 90tych tam..To zamkniecie przed cywilizacja..Oni kkiedys bylo inni..Moj byly tesc pracowal w libanie...I ma zdjecia..TYam bylo kurffa jak w loncynie..A teraz???Ruiny i zgliszcza..Sie pytam w imie czego??W imie nachalnego i nacpanego zula co oglosil sie prorokiem
Wszyscy krzywdza dzieci..Ale zadna religia oprocz muzulmanskiej nie ma zapisane ze pedofilia jest ok -
oj fajnie się was czyta:)
ja ogólnie nie wiem, może i jestem rasistka, jedynie to ludzie z IRAKU u mnie są skreśleni, oni jak się na nich patrzy to wszyscy na mordach mają wypisane WOJNA! ciapaci brudasy;) i tu ich wrzucę do wora jednego:) sprzątałam wiele chałup w Londynie, przeróżnych ludzi, nieraz gwiazd, ale to co ciapaci mają w domach.....woła o pomstę do nieba.
mam sąsiadkę która wyszła za hindusa-baba bez przyszłości rodzinnej tutaj, gruba brzydka;) narobił jej troje dzieci i spierdolił. lasce chyba tak jest dobrze, zawsze wydawało mi się że jej dzieci do szczęścia wystarczą
niby hujowo postąpiła ale jakby spojrzeć na to z boku to może i dobrze. gość na pewno nie bedzie jej praw odbierał bo pewnie już ze 3 żony miał w międzyczasie;)
Kaśka to już dziś???? miało być od września!kapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ewka od dzis przechodze na bezglutenizm i bezcukrzyzm ciekawe ile pocagne
9 lipca o 23 odeszła nasza droga koleżanka Kap...
Cześć jej pamieci...
Podobno jej ostatnie słowa brzmiały:
Piwa... I drozdzowki... Potem skonala...
:-[Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, zrzuta na wieniec, nie ociagac się...
A serio kap, nie zostawiaj mnie!!
Rob na diecie, ty tez, jej, co ja jedna sama, zaczekajcie z tymi dietami do września, co wy "trzech muszkieterów" nie czytalyscie?
Buuuuuuuuuuuuukapturnica lubi tę wiadomość
-
ej ja nie jestem na diecie:D
laski ja siedzę w pracy 9 godzin!!! 9 godzin bez ruchu!!! ja muszę jeść mniej kalorycznie niż przeciętny człowiek bo ja nie mam gdzie spalac!!!
hehehe KAp jest twarda, ona jak sobie postanowi to wytrzyma kawał czasu:)
polazła na zakupy, nie wzywaj jej bo pewnie teraz chlebek ziarnisty wybiera:P -
Elfik wrote:9 lipca o 23 odeszła nasza droga koleżanka Kap...
Cześć jej pamieci...
Podobno jej ostatnie słowa brzmiały:
Piwa... I drozdzowki... Potem skonala...
:-[
No wiem ze od wrzesnia ale jak sie wezme od wrzesnia to nie kilkanascie a kilkadziesiat kila przyjdzie mi zrzucic...
Nakupilam warzywkow , arbuzika i pare innych coby bylo czym maćka oszukiwac...
Kurde te hormony mnie dobija,,Dodatkowo od kiedy przeszlam na 3metforiny dziennie to mam popoludniu takie wzdecia i baki niestety buu , ze szlak mnie trafia..Jak moj wroci chyba zmniejsze dawke bo mi z sypialni sperdoli -
Elfik wrote:A an koniec dodała:
Tylko moich organów nie oddawać do transplantacji brudasom...
A potem dopiero skonala...
Kochasz mnie kap, prawda?
A ja ciebie tak, bo twój rasizm niestety wywodzi się z nienawiści do tego wszystkiego co i ja nienawidzę..
Ewka bo jO Cie kochOm malenkaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2014, 11:42
-
Robotka1 wrote:ej ja nie jestem na diecie:D
laski ja siedzę w pracy 9 godzin!!! 9 godzin bez ruchu!!! ja muszę jeść mniej kalorycznie niż przeciętny człowiek bo ja nie mam gdzie spalac!!!
hehehe KAp jest twarda, ona jak sobie postanowi to wytrzyma kawał czasu:)
polazła na zakupy, nie wzywaj jej bo pewnie teraz chlebek ziarnisty wybiera:P
A tak na powage..Jak sie nie uda teraz to po wyjezdzie mojego i tym sierpniowym cyklu prawie konczylby sie koncem sierpnia tood wrzesnia chyba zapisze sie na silownie..Jak mi kurffa zal ze was laski nie mam blisko..Na bank bysmy smigaly wszystkie..Byloby super..A my zamiast brzucha sie predzej doczekalybysmy wtedy figury chodakowskiej ihihih -
Takze ten tego..na razie ti taka przymniarka moze zeby zrzucic z kg ...Poki starania to tak delikatnie..Ale od wrzesnia jak ciazy nie bedzie to musze na cos innego mysli wtedy przerzucic..I pewnie silownia nie bedzie glupim pomyslem..Bo chwilami to ja sie czuje juz jak kurwa ciezarna taki ponton mi rosnie plakac sie chce normalnie...Za moment bede sapac jak sie bede nachylac..KONIEC z gownianym jedzeniem KONIEC CUKRU I CIASTECZEK!!!!GRUBA sie buerze do dzialania