Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzeważnie chwilkę, u mnie takie występowały może z 2 czy 3 razy, ale dosłownie nie dłużej niż jeden dzień.....nie wiem jak jest u innych....
powiem szczerze, że zbytniej wagi nie przywiązywałam do takich plamień....bo były prawie niezauważalne u mnie... -
CLOnówka22 wrote:Kochane dziś pierwszy raz w życiu pojawiło mi się plamienie w środku cyklu, czyżby to było plamienie owulacyjne? Dodam że test owu negatywny, zrobiłam go z ciekawości, czy takie plamienie wystepuje przed czy po owu??
To moze tak naprawde oznaczac wszystko Plamienie z niskich estrogenow.
Predzej bym podejrzewala plamienie owulacyjne..Zwazywszy ze raczej owulacji u ciebie jeszcze nie bylo...
U mnie tez pierwszy raz w zyciu w tym cyklu pojawilo sie krwawienie male w 13dniu hehehehWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 10:55
-
nick nieaktualny
-
Ja serduszkowałam w ten dzień jak miałam w sumie to brudzenie wieczorem na wkładce i podejrzewam , że wtedy się udało
-
nick nieaktualny
-
Joanna0071 wrote:Ja serduszkowałam w ten dzień jak miałam w sumie to brudzenie wieczorem na wkładce i podejrzewam , że wtedy się udało
Z cyklu nic nie wynika co to moglo byc ale napewno nie owulacyjne bo wiem ,ze raczej owulacyjne to troszeczke tylko i nie zywa krew raczej sluz podbarwiony
No nic jestem w tym miesiacu sama dla siebie kroliczkiem doswiadczalnym..Zwl z pojedynczym spadkiem na poczatku odliczania..Tego tez nigdy do tej pory nie mialam... -
nick nieaktualny
-
Mi gin tłumaczył , że najpierw jest żywa krew tylko bakterje ją przerabiają i brązowieje u ciebie nie zdążyły bo ją wyciągłaś
-
nick nieaktualny
-
Joanna0071 wrote:Mi gin tłumaczył , że najpierw jest żywa krew tylko bakterje ją przerabiają i brązowieje u ciebie nie zdążyły bo ją wyciągłaś
Tak wyciaglam paluchem grzebaluchem sory za doslownosc gluciora sluzu z krwia zywa...ewidentnie plodnego..Podmylam i tyle nic..nawet jakiegos brazowego zaplamienia potem..Zwla ze to bylo przed sexem..Wiec skurcze macicy po, powinny cos wypluc ze tak powiem ze srodka jesli to bylo zwiazane z endometrium.....Nigdy mi sie takie cosik nie zdarzylo..Wiec sama bylam w szoku no i potem pobolweal mnie brzuch w dole jak na miesiaczke..
Zaskakujemy sie same soba hehehehe