Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
W ciazy to czego nie powinno sie jesc lub jesc bardzo rzadko to sushi i tatar oraz miesa niedogotowane lub niedopieczone typu stek 8)ze wzgl na tokso i inne gowniane chorobska z surowizny...
Reszta jak najbardziej wskazana jest...Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja i tak w większości nigdy tych rzeczy nie jadłam, nie lubię ani sushi, ani wątróbki, ani tataru, ani niedopieczonych, niedosmażonych czy niedogotowanych mięs...więc spoko luzik...
ale teraz bardziej niż wcześniej myję warzywa i owoce w ciepłej wodzie, a czasami moczę w sodzie z sokiem z cytryny i dość dobrze płuczę....
a tak z mącznych rzeczy pochłaniam wszystko, a na sobotę właśnie zaplanowałam sobie rybę po grecku:)kapturnica, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żygać i cieszyć się
Ja biorę prenatalne i z biedrony magnez z b6 i jest ok + acard i lutkę na nocMalenq, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:Kasiek ile jeszcze małża masz w domu?
ja ciśnienie mam idealne:)
ja kupiłam sobie jakiś czas temu Vita-minet, dla kobiet karmiących, w ciąży i starających się o dziecko:) jem tylko to:)
Kacha ja mam chlopa do 16tego sierpnia wiec mam nadzieje , ze kolejny cykl sie uda z serduchamiw odpowiednim czasie zdazyc..
Kurffa jak mnie boli ten jajnik co torbiel..kluje i ciagnie cala pachwina.... -
Nie wiem..w styczniu tez mialam torbiel a tak mi caly zcas bol jajnika nie doskwieral.I po clo zostawaly olbrzymy a nie bolalo prawie wogole..Tym bardziej ze to juz kilka dni biore dupka na wchloniecie...Samej torbieli jako torbieli juz nie czuje musi byc mniejsza ale caly czas mnie napizdza jajnik
a chwilami bol jest wrecz nieznosny...Mala ciebie etz tak caly czas bolal po clo???
-
kapturnica wrote:Kacha ja mam chlopa do 16tego sierpnia wiec mam nadzieje , ze kolejny cykl sie uda z serduchamiw odpowiednim czasie zdazyc..
Kurffa jak mnie boli ten jajnik co torbiel..kluje i ciagnie cala pachwina....
Fiu, fiu znam to ciągnięcie i kłucie w pachwinie przy każdej ciąży tak mam potem ból plecówzagubiona_82 lubi tę wiadomość