Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Tak Kasiu masz rację, ja nie obstawiałam, gin nie obstawiał, leczyłam duszę po torbieli i cyklu z clo....tylko gupiiiii szwagier cały kwiecień trąbił, zobaczysz, że po Nowym Roku urodzisz hehehe
-
nick nieaktualnyta rekietę fajek dostał....bo niestety "NIE pijący" - Jego grupa, Jego żona i całe środowisko by mnie zajeb!@#@$#$% żebym mu flachę po 5 latach czystości postawiła....
ale mi cały czas dogryza "wujcio wiedział, oj on wiedział...ma się nosa" hehehe dobrze, że teraz sobie wyjechał, to będę miała 3tyg spokoju....zagubiona_82, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyObjawy niedoboru magnezu
Niedobór magnezu w organizmie wywołuje wiele przykrych objawów ze strony:
układu nerwowego: nadpobudliwość nerwowa, silne i uporczywe bóle głowy szczególnie w okolicy karku, zawroty głowy, omdlenia...
wizytę u gina mam w poniedziałek...czy może na własną rękę zacząć magnez suplementować????
a do tego niedobór magnzeu ma wpływ:
układu rozrodczego: zaburzenia miesiączkowania, zespół napięcia przedmiesiączkowego (PMS), samoistne poronienia, skrócenie okresu ciąży, zmniejszenie masy urodzeniowej noworodka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 11:58
-
Malenq wrote:Objawy niedoboru magnezu
Niedobór magnezu w organizmie wywołuje wiele przykrych objawów ze strony:
układu nerwowego: nadpobudliwość nerwowa, silne i uporczywe bóle głowy szczególnie w okolicy karku, zawroty głowy, omdlenia...
wizytę u gina mam w poniedziałek...czy może na własną rękę zacząć magnez suplementować????
a do tego niedobór magnzeu ma wpływ:
układu rozrodczego: zaburzenia miesiączkowania, zespół napięcia przedmiesiączkowego (PMS), samoistne poronienia, skrócenie okresu ciąży, zmniejszenie masy urodzeniowej noworodka. -
nick nieaktualnyNo Kap ja też teraz tak kminię...na razie zjadłam 60gr ( w 30gr jest 150mg magnezu) pestek dyni bleee i jeszcze nie zwróciłam.....
małżowi kazałam wodę kupić z magnezem, a w poniedziałek zagadam z ginkiem...
pytanko tsh i ft4 nie trzeba na czczo? bo w poniedziałek mam zrobić, ale nie pamiętam jak to jest............. -
Mała a nie masz magnezu w witaminach prenatalnych? w ogóle bierzesz jakieś???
CLOnówka no to miłego bzykania:D
ja wcinam jarzyznową zmikowaną na krem i fasolkę szparagową z wody:D pyyycha:DMalenq, CLOnówka22, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrobuś SMACZNEGO:)
Biorę, ale na ulotce jest napisane 50% zawartość magnezu - a jaka przyswajalność to już nie wiadomo....więc chyba za mało...
magnez wypłukuje kawa i stres...a tego mi nie brakuje....
madziu no to chyba coś z rana zjem, bo wyjeżdżam po 6stej, a pod labem jestem przed 8smą, więc MUSZĘ coś z rana zjeść, bo nie dojadę....