Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, meldaje się po wizycie. Siedzieliśmy 2 godziny.. USG robione na dwa razy, bo mała była taka ruchliwa, że nie dało się jej dobrze zmierzyć. I tak wszystkiego nie mamy, bo się tak dziwnie ułożyła. Ale wszystko jest dobrze i mój mały king Kong waży 431 gram
Malenq, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilcia wrote:Dziewczyny, meldaje się po wizycie. Siedzieliśmy 2 godziny.. USG robione na dwa razy, bo mała była taka ruchliwa, że nie dało się jej dobrze zmierzyć. I tak wszystkiego nie mamy, bo się tak dziwnie ułożyła. Ale wszystko jest dobrze i mój mały king Kong waży 431 gram
To juz galanta kobita hehe
pozdrawiam kobitkiMilcia, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry z bólem głowy grrrrrrrrrrrrrrrrr
Milciu to duże maleństwo:) i do tego mamusia musiała coś słodkiego zjeść, że takie rozbrykane hehehehe
Ewikkkkkkkkkkkkkkkk daj znać, że żyjesz????
Kiniaczku już koniec remontu???
Madziara helołłłłłłłłłłłł jak tam się czujesz??
Robuś a Ty już w pracy? na rowerze???
Kap......nie śpij........kapturnica lubi tę wiadomość
-
Haj laski...Mala masz racyje nie moge od2dni wstac taka jestem spiaca...A dzis z lozka sie zwlekalam na 2razy
Leje od wczoraj..Z rowerow byl guzik to poszlam spac...I ...Dalej bym spala..Glowa mnie boli i Zmeczona jestem jakbym kilofem napizdrzala w kopalni
Milcia gratuluje..nie wiem jak?ale przegapilam Toj wpis o niuni....
Ewka where are you?? we miss you soo much :
Jakbym miala telefoniczny namiar zaraz bym pisala do niej ale nie mam -
nick nieaktualny
-
Eyy wiecie co jak zmierzylam dzis tempke i zobaczylam , ze skoczyla do gory to juz nie uwierze ,ze tam byla tylko torbiel...8my dzien wtedy co normalnie cialko zolte wytwarza wieksza ilosc prog , wszystko sie zgadza..Na bank musial pstryknac jeszcze jakis...Bo Temp przy torbieli n ie bylaby az tak stabilna..
Moze byl po prawej??
Wiem wiem wiem pocieszam sie Ojjj ale tyle mi zostalo -
nick nieaktualnyMała się nie pociesza, bo małej głowa napierdziela!!!!!!!! jako że meteopatka jestem cierpię za to, że u WAS pada!!!!!!!!
nio u mnie też mogłoby popadać, to ogródek by podlało hehehehe
Kasiek ja już zgłupiałam z Twoim cyklem.....serio...coś musiało być obok tej torbieli....uhmmmm -
No wiem Mala wlasnie samej mi juz nic nie pasi.....nie wazne ze spadnie za dzien lub dwa w dol temp Na razie dziala na mnie jak paracetamol bo mnie uspokaja cykl, ze moze jednak cos bylo
I nie ,ze ciaza ale wiecie ,ze byla moze szansa na sukces
I uj ze malpiszon mnie nawiedzi moj wykres sie mi do tej pory podobaMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydo bólu głowy doszły MEGA mdłości i krew z nosa....po espresso moje ciśnienie 100/50 qrwa jak nie urok....nawet położyć się nie mogę, bo wtedy głowę to już rozsadza.....
Kasiek no ciekawie, ciekawie....zobaczymy co ten cykl przyniesie...
a jak piszesz, że działa "jak lekarstwo" to chyba dobrze, że chłopina spokojną żonę w domu ma:) -
Kaśka Ty jesteś prze baba:D gdzie by mi przyszło do głowy kminić nad tym czy był owulacyjny czy luf czy bez owu:P
ja do dziś nie wiem czy owu u mnie było? bo jakos nie wydaje mi się że temp moze o tym przesądzać tym bardziej że tyle razy mnie już zwodziła:P
po coś te nogi ściskała na wizycie:P byłabyś bardziej świadoma cyklu gdyby trochę tam pogmyrał -
[QUOTE=Robotka1
po coś te nogi ściskała na wizycie:P byłabyś bardziej świadoma cyklu gdyby trochę tam pogmyrał[/QUOTE]
Woem Kacha i jestem an siebie wkurwiona na maksa...Polukalam na swoje wczesniejsze cykle owu..I tylko raz mialam taka temp w 1szym cyklu staran co mi tak skakala nierowno.....A tak u mnie maks 36,8 rosla..dzis krecha wyzej..To co sie dziwisz ,ze kminie???? -
[QUOTE=Robotka1
ja do dziś nie wiem czy owu u mnie było[/QUOTE]
Tak patrzac u Cie kochana to obstawiam ,ze byla..
Temp masz stabilna na jednych poziomach..Ladnie sie pnie do gory i utrzxymuje na poziomach ,,ktore miewasz przewaznie..Polukaj sobie na cykl bez stymulacji co mialas nierosnacy..Zauwaz roznice miedzy nimi....