Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Tam gdzie idę to robi dwóch lekarzy którzy na prawdę są najlepsi bardzo mnie to cieszy.
Malenq lubi tę wiadomość
-
Ja wiem ejdno , ze jak ktos chce urodzic dziecko bez wzgl na mozl powiklan czy wad to nie ma potrzeby robic badan inwazyjnych..Ale jak ktos dopuszcza mozl usuniecia ciazy to powinien sie wtedy decydowac..A tak,.,to mysle bezsensu sie denerwowac..Ja jestem z tej drugiej grupy....dopuszczajacej mozl usuniecia dziecka ze wzgl na wady
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 13:20
-
Ja poprostu wiem , ze nie udzwiglabym tego bolu psychicznego cieżaru w podwójnej dawce , czyli mając dwójkę chorych dzieci, po za tym nasze państwo placi tylko na jedno więć wiem, że niestaćby mnie było na rehabilitację i fachowe wsparcie. Wiem co to znaczy i już niechcę zadawać sobie pytania dlaczego...., dlatego też jestem w tej grupie .
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Lecę do sklepu laseczki i trzymam za was kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 13:28
-
Wczoraj jak oglądałam debatę to chciałam kapciem żucać w tv jeden stwierdził, że nie wolno mordować jak to on nazwał dzieci z gwałtów lub tylko dlatego, że są chore on chyba nie wie o czym mowi i jest gejem pomyślałam nigdy córki nie będzie miał
-
nick nieaktualnyKap....moja sis miała i jedno i drugie, bo jej we Włoszech tak zrobili....po co? dlaczego? może dlatego, że wcześniej poroniła, a może że takie wymogi mają...
a jeżeli chodzi o zwykłe genetyczne to u nich tam robią od 4 do 5miesiąca nie wcześniej...........więc u nas w PL jak twierdzą, że po 14tyg. nic nie da się zbadać to jakieś bujdy....
moja sis z tego badania ma nagranie i wszystko ładnie było widać, zmierzona przezierność, kość nosowa i wszystkie inne parametry..........
więc co kraj to obyczaj... -
Robotka1 wrote:o rany czyli dobrze przewiduję będzie prało żabami o 17:P
a ja właśnie piję kawe, zaraz usnę w domku zjem jarzynową
mam do wyplewienia ogródek ale tak mi się nie chce:P
ehhh:P)
Kasia, to chyba taka pogoda. Ja też usypiam na stojąco. -
nick nieaktualny
-
Milcia wrote:Kasia, to chyba taka pogoda. Ja też usypiam na stojąco.
ej ogródek jest tragiczny mam piękną marchew w nim ale co z tego bo żeby ją wyrwa c to graniczy z cudem:)P
wczoraj musiałam ją okopać zeby coś wyciągnąć dziś muszę zmięmkczyć ziemię zeby powyciągać.
dziewczyny nie uwierzyćie ale na granicy mojej pracy jest czarna chmura któa obchodzi bokiem ale o 17 pewnie mnie dorwie:P
kapturnica lubi tę wiadomość
-
no i co? siedzę dalej w pracy!!!
mąż ma po mnie podjechać ale coś się wypogadza, może uda się wsiąść na brykę
choć może nie będę ryzykowała:)
poczekam na niego, jestem strasznie głodna:)kapturnica lubi tę wiadomość