Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
https://ovufriend.pl/wykres,fb570a9f08efe5f1dc766ce0ac84e0d4.html
przed wzieciem lutki badala poziom progesteronu miala 1z hakiem.Pisala na watku clo....Zaczela brac lutke , patrz jak poszla w gore....Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 12:11
-
no nieźle i jeszcze ma spadek w 6 dpo:D
KAsia ale jaka jest pewność że jakby nie brała lutki to by jej temp nie poszybowała??
ja bez lutki też mam ładnie podzielone fazy więc nie uważam żeby mi jakoś specjalnie temp podnosiła. -
Robotka1 wrote:no nieźle i jeszcze ma spadek w 6 dpo:D
KAsia ale jaka jest pewność że jakby nie brała lutki to by jej temp nie poszybowała??
ja bez lutki też mam ładnie podzielone fazy więc nie uważam żeby mi jakoś specjalnie temp podnosiła. -
Spie hehehe jak poczytam to zasypiam i nie zdanżam napisać a potem się gubię gdzie to było
-
Mi lutka wcale na tempki nie wpływa teraz biorę sobie sama wieczorem tylko jedną bo mnie rozpina w podbrzuszu. Byłam u gina pecherzyk jest 18 sierpnia wizyta jak serduszko będzie biło to głaz zostawię na fotelu
Malenq, Milcia lubią tę wiadomość
-
Ja poprostu was czytam i tęsknię strasznie , ale wiem sama po sobie że to wnerwia jak to forum ciężarowe się robi nie zawsze macie ochotę na to ja to rozumię ale widzę , że Wasze wykresy takie kindery się robią
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aśka głupoty piszesz, to my się źle czujemy jak nas opuszczasz. trochę się tu zżyłyśmy i każdą ciekawi co słychać u drugiej tym bardziej jak jej się udało. wszystkie tu wysłuchujemy, odpowiadamy, doradzamy to czemu niby z Tobą miało by być inaczej????
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:Aśka głupoty piszesz, to my się źle czujemy jak nas opuszczasz. trochę się tu zżyłyśmy i każdą ciekawi co słychać u drugiej tym bardziej jak jej się udało. wszystkie tu wysłuchujemy, odpowiadamy, doradzamy to czemu niby z Tobą miało by być inaczej????