Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
ej ale cipencje jesteście:D
KAśka no przecież wiem że nie ma regóły kiedy jakieś spadki a już na pewno nieistotny jest ten w 3 dpo:P
śmieję się tylko:)
ej ale co was kurna w tym moim wykresie tak dziwi??? no chyba że z grzeczności to piszecie:P
wiecie jaka ja byłam zestresowana w okresie owulkowym?
musiałam chłopinę męczyć a i tak domniemana owu zahaczyła dopiero o ostatnie bzykanie:P
dla przypomnienia my mamy około 800tys plemników zdrowych na milimetr, to kurewsko mało przecie!!! a w cuda i wyjątki od reguły nie wierzę w swoim przypadku, choć powiem wam że mimo iż wcale się nie nakręcam i normalnie w razię czego przyjmę @ to gdzieś w środeczku zakiełkowała mi w tym cyklu ta piękna myśl.ale to pewnie dlatego że pierwszy cykl z udokumentowaną poprawę armii
ale spoko spoko, ja mam twardą dupęnie dam się zwieść i nie będę pakusiać
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:ej ale cipencje jesteście:D
KAśka no przecież wiem że nie ma regóły kiedy jakieś spadki a już na pewno nieistotny jest ten w 3 dpo:P
śmieję się tylko:)
ej ale co was kurna w tym moim wykresie tak dziwi??? no chyba że z grzeczności to piszecie:P
wiecie jaka ja byłam zestresowana w okresie owulkowym?
musiałam chłopinę męczyć a i tak domniemana owu zahaczyła dopiero o ostatnie bzykanie:P
dla przypomnienia my mamy około 800tys plemników zdrowych na milimetr, to kurewsko mało przecie!!! a w cuda i wyjątki od reguły nie wierzę w swoim przypadku, choć powiem wam że mimo iż wcale się nie nakręcam i normalnie w razię czego przyjmę @ to gdzieś w środeczku zakiełkowała mi w tym cyklu ta piękna myśl.ale to pewnie dlatego że pierwszy cykl z udokumentowaną poprawę armii
ale spoko spoko, ja mam twardą dupęnie dam się zwieść i nie będę pakusiać
A ja to sie nie smieje Kasia???Mnie temp rznie w trabke az milo...Z tylu glowy mysl , ze kolejny cykl poszedl sie pasc na lake..A ,ze wtobie kielkuje ze moze cos sie udac??????Kacha w kazdej nas kielkuje dopoki nie pojawi sie @ nadzieje sie ma , tym bardziej , ze armie juz amcie..Wiec jest sie z czego cieszyc!!!
..No dobra w tym miechu ja jej nie mam tej nadzieii a szkoda..Kurde pozuylby czl w blogiej nieswiadomosci ze moze cos tam sie zadzieje....A tu guzik z petelka....Ehhhh ale mam nadzieje , ze w nast moze cos sie uda.... -
nick nieaktualnyDzień dobry:P
Mnie ciężarnej wybacza się wszystko:P i z tego prawa będę korzystać....więc nadzieją będę żyła JA:)
Milcia to w sumie ok. ja mam za tydzień zrobić kolejne tsh i ft, bo reszta wyników poprzednio wyszła ok.
Dzisiaj chłodniej i przyjemniej....słoneczko gdzieś za chmurkami...okna w domu otwarte i pachnie ściętą trawą....ech fajnie....gdybym jeszcze był wyspana....
w nocy nie mogłam się przewrócić na lewą stronę, bo zaraz bolało i uciskało, a na prawej spać nie lubię....więc noc minęła na drzemkach
Ewik?????????????????? żyjesz kobito????
Miłego dzionka:)
-
I znow pierwsza na otwieram sesje terapeutyczna na watku
Upal juz daje po zaworach..Wczoraj zrobilismy jakis rekord10km po gorkach i dolinkach , nie zeby ktos myslal ,ze ja po rownym smigamLedwo do domu sie dowloklam..Z tym ,ze pozniej jakas masakra bol brzucha jak na okrs sie nasilil do tego jajnik pikal ciagnal i rwal..A nad ranem juz byla jakas masakra
Cos sie chyba skurFFiel nie chce wchlaniac... -
nick nieaktualnyKasiek "misssssstrzuuu" a może byś sobie trochę odpuściła z tymi maratonami teraz???? jak ci się "suuukinkotka" nie chce wchłonąć, to może zwolnij na tym rowerze, żeby tragedii nie było....ej no..........żeby nie było powtórki z zimy....uważaj na siebie na tym rowerze.....
a ubiegłam, ubiegłam...... -
nick nieaktualnyMilcia ale czym???? stresy zostaw na poród hehehehe...
a nie śmiać, tylko dziękować Bogu, że jeszcze takie jednostki po świecie chodzą, co szanują ciężarne.....
powodzenia i daj znać po wizycie....ulalalal połówkowe....ja już też chcę!!!!!!!!!!!!! hehehekapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiecie na ostatniej wizycie, a było to prawie miesiąc temu, usłyszałam, że jajniki mają dobry obraz, bez cech pco i są w nim gotowe jajeczka!!!!!! hehe
w lewym 3 chyba, i w prawym 4....uhhmmmmm
tak sobie przypomniałam.........śmieszne było takie coś usłyszeć...tak samo jak ostatnio przez tel. usłyszałam od gina "tylko proszę prezerwatywy używać" hehehe
moja głupia mina na to - bezcenna - dobrze, że mnie nikt nie widział heheheh -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Kasiek mimo wszystko uważaj!!!!!!!!
bo to zawsze może być inne zakończenie................
ale życzę abyś już był koniec tego "trefnego" cyklu......
ale idziesz do ginka za tydzień????Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:no Mala podczas ciazy pcos sie wycisza
A o co kamanz prezerwatywami?? hé?
ale chociaż zakaz nie obowiązuje od 3dni, to jeszcze się nie odważyliśmy hehe...takie dwa cykory jesteśmy hehehe -
nick nieaktualnyMilcia uhmmm wiesz sama, że co gin to teoria....mój jest bardzo ostrożny, wie ile lat się starałam i On stara się "dmuchać na zimne"....bo po co prowokować coś....jak można uniknąć....uhmmmm wiele dziewczyn na belly pisało, że bez gumek i wszystko dobrze się skończyło....ale jest kilka takich co się przyznało, do wystąpienia krwawień i plamień po stosunku i lądowały w łóżku z lutką i zakazem współżycia....
więc ten teges, to ja już wolę te gumki....chociaż jak pisałam, jeszcze się nie zmobilizowaliśmy...hehekapturnica, Milcia lubią tę wiadomość