Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:ej kaśka szacun za przetwory, mi się udało 20 słoików litrowych kompotu z wiśni zrobić i to na tyle, zniechęciłam się po tym jak kiszone ogólki wyszły mi-gorzkie:P
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia ty bierzesz raz czy 2razy dziennie te lutke?????I jaka masz dowciapna czy dogebowa???? Bo slyszalam rozne opinie , ze lepsza ta doustna bo ta dowciapna podobno moze podraznaic i grzyby sie lapia....
Ja uzwywalam tylko te pod jezykowa zawzze...Tak sie zast czy nie brac od gina lutki..Moze taniej by bylo niz ten dupoek ciagle bulicWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 16:05
-
ej laski weźcie się nie napieprzajcie z mojego wykresu:P no i co z tego że skoczyła??? jutro dół będzie a po jutrze jeszcze większy;) proste, pozatym to dopiero 8 dpo więc nie ma co szaleć.
ja biere dowciapna, no też czytałam o grzybkach ale puki co jest dobrze.
no i biorę rano połóweczkę i wieczorem połówkę, wiesz bez wiedzy lekarza to boję się trochę brać inne dawki. -
nick nieaktualnyRob........buuuuuuuuuuuuu mnie się wykres podoba i nie chcę aby dół przyszedł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiem, że 8dpo i wszystko się może zdarzyć...jestem ostatnią osobą do nakręcania
a sio z tymi myślami o dole......w dole są robaki i pająki, a tam nie lubimy wchodzićRobotka1 lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Rob........buuuuuuuuuuuuu mnie się wykres podoba i nie chcę aby dół przyszedł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wiem, że 8dpo i wszystko się może zdarzyć...jestem ostatnią osobą do nakręcania
a sio z tymi myślami o dole......w dole są robaki i pająki, a tam nie lubimy wchodzić
obiecuję że zrobię wszystko co w mojej mocy żeby się temp utrzymała przynajmniej z 5 dni:D czyli nic nie zrobię
chyba w tym miesiącu muszę zrobić test bo zamówiłam sobie u jednej dziewczyny profertil za 84 tabsy 100zł i źle obliczyłam sobie @ no i jej powiedziałam żeby mi do piatku zarezerwowała:P muszę wiedzieć w piątek czy jest sens kupować wiec chyba zatestuję o ile temp się utrzyma
czy wykres fajny? miewałam fajniejsze:) bo ten to taki, trochę spada teraz urósł, nie wiadomo czego się złapaćkapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:robi...u mnie taki był...trochę spadał, zaraz się podnosił...
ale spokojnie
nie robienie NIC też jest fajne:)
ej bo się zacznę nakręcaćMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:ej laski weźcie się nie napieprzajcie z mojego wykresu:P no i co z tego że skoczyła??? jutro dół będzie a po jutrze jeszcze większy;) proste, pozatym to dopiero 8 dpo więc nie ma co szaleć.
ja biere dowciapna, no też czytałam o grzybkach ale puki co jest dobrze.
no i biorę rano połóweczkę i wieczorem połówkę, wiesz bez wiedzy lekarza to boję się trochę brać inne dawki.
EEE Kaska spokojnie to przy jednej tabletce to hmmm powiem Ci , ze masz ladny ten wykres..Bo jedna sztuuka dziennie to malo co wpl na te twoja tempke..Nie napieprzam sie laska , pisze powaznie..Ja myslalam , ze bierzesz 2sztuki dziennie...Tak ze Kacha nic nie stracone kobitko!!! -
Robotka1 wrote:Ty no faktycznie paczam i podobne przynajmniej do tego momentu;) no ja nie miałam spadku w 3 dniu;) jak Ty:) czyli paczając na Twój wykres jutro powinno iść delikatnie w dół
ej bo się zacznę nakręcać
Zaczynam sie nakrecac tez hihihiihhiihWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2014, 17:08
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny