Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Bo lepiej cos dopuszczac Kasiulek niz wpasc w depresje i wyc calymi dniami..
No niestety taka prawda..Jesli czl umie pogodzic sie z mysla ,ze cos moze nie wyjsc latwiej mu przyjac porazke...
A ja Kacha
dobrze wiesz ,ze szanse w porownaniu ze zdrowymi osobami uprawiajacymi sexa w kazdym miechu mam znikome szanse..Wiem ,ze one sa ale niewielkie -
Robotka1 wrote:ej nie wiesz czy masz problem z prolaktyną to nic nie bierz!!! jak wyjdzie że jest coś nie tak to wtedy zaczniemy tu robić burzę mózgów:PD
-
Robotka1 wrote:słyszałyście ? wczoraj Chazana odwołali z prowadzenia szpitala!!!!
niby jakąś skruchę okazywał słowną ale dostało mu się nareszcie głónie za nie przestrzeganie prawa!!!
I zajebioza..Teraz niech laska dowali mu w sadzie cywilnym za to an co ja skazal..Kurde po 4rech poronieniach teraz 5ta ciaza..I rok musi po cc czekac by moc myslec cokolwiek a ma 35lat tez juz ... -
a dej spokój, spieprzył babie życie;/ nie wiadomo czy juz zajdzie w ciążę;/
skoro sam nie przestrzegał prawa gdy miał pałeczkę e ręce to teraz prawo sprawiedliwie go osądzi, i na pewno prawo się nie będzie klauzulą sumienia zakrywać.
we wiadomościach mówili wszystko to o czym rozmawialiśmy na tym burzliwym wątku;)Malenq, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hahaha no wiem że właśnie najlepsze mnie omineło:P dobrze z jednej strony;) przynajmniej ktoś czytający nas w tej chwili nie bedzie pamietał kto co z kim:P a tak to niesmak by pozostał
to co wyście na tym wątku robiły??? targały się za włosy??
a w ogóle to Ci administratorzy są do dupy! strona zgłoszona do zamknięcia a oni posty pousuwali, beznadzieja;/ -
hehehe tak sobie przed chwilą myślałam że małża wyciągnęłaś na zakupy:) i temu Cię nie ma:)
u nas też upał ale na szczęście go tu nie odczuwam jeszcze;)
nooo jak widzę niektóre tematy zakładane to mi słabo, śmietnik jakich mało:P -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:tez sie pytam..od2dni nic sie nie odzywa. Moze zniow ma probkem z zasegiem na dzialce,, Albo postanowila od nas odpoczac....
napisałam maila do mojego doktorka:) swoją drogą co za technika, nie trzeba stać godzinami w kolejce żeby się coś dowiedzieć tylko ciach mail i gotowe:) sam mi go kiedyś podał
ejjj znowu mam pomidora i serek wiejski na drugie śniadanie;) wiem wiem MAła nie może patrzeć na serek wiejski:P
czy ja nie robię się monotonna w tym jedzeniu??
a na obiadek robię jarzynową a na drugie może tortillękapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:hehe raczej to pierwsze:) przecież ona nas kocha:)
napisałam maila do mojego doktorka:) swoją drogą co za technika, nie trzeba stać godzinami w kolejce żeby się coś dowiedzieć tylko ciach mail i gotowe:) sam mi go kiedyś podał
ejjj znowu mam pomidora i serek wiejski na drugie śniadanie;) wiem wiem MAła nie może patrzeć na serek wiejski:P
czy ja nie robię się monotonna w tym jedzeniu??
a na obiadek robię jarzynową a na drugie może tortillę
heheeh ale pomidora uwielbiam, w hurtowej ilości ostatnio zjadam:)
a tortillę też bym wszamała....
dobra czas naprawdę zamknąć oczka...bo nie będę w stanie obiadu później zrobić....
Ewuś koffa, koffa....tylko zbyt ładna pogoda, żeby z nami na necie siedzieć -
Haaa a ja od kilku dni znow tylko ciemne pieczywo z serkiem i pomidory..pozeram wrecz po 3,4wielkie tomatosy dziennie ..Tak mi smakuja..A u mnie dzis mieszany obiad mianowicie pawelek ma meski obiad ziemniaki , kotlety schabowe i salatka a mlody knedle ze sliwka i borowkami...A ja?? a ja bede meic rece urobione po lokcie...kwaszone ogorasy juz zrobione Teraz kupilam takie na mizerie do sloikow..Na szczescie rtylko 5kg wiec moze caly dzien nie zejdzie../Jeszcze palce od pchania na scisk ogorasow mnie boli ihiihihi
Malenq lubi tę wiadomość
-
no i nie chce mi sie wstac z wyra..pewnie bym zasnela tak sie jakos umeczylam.wczoraj popoludniu tez mnie wywalilo na poltorej godziny...A spac juz po10ide tak mnie te jupaly morduja...A w nocy??szkoda gadac mam takie laskinapady goraca przez te kilka dni ze pot jakby mnie ktos woda oblalwychodzi...Cholerne clo i pregnyl pokazuje swoje oblicze...
-
ej powieś i u mnie!!! bo okno golizną świeci:D
nooo ja nie otworzę okna na balkon na noc bo się boję że mi pająki powchodzą i mi do buzi wejdzie jakiś, muszę sobie moskitiery kupić.
ejjj mrrrrr wkadam do Ciebie na obiad!!! schabowym ani knedlami nie pogardzę!!!!
też ze dwa tygodnie temu myłam okna i wszędzie wymieniłam firanki tylko na górze w sypialni jakoś ciężko mi powiesić nowe:P