Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ok klapsy przyjete na gołą
Czuję się na szczęście coraz gorzej jak tylko zjem wiecej to niagara super strasznie mnie to cieszy , rano jestem jak buldog ślina mi leci w sumie dobrze, że nie piana hehehe pewnie myslicie, że ocipiałam ale ja tak strasznie się cieszę, że jest inaczej niż poprzednio bo daje mi to nadzieję, że będzie inaczej:-) czyli dobrze a i zastrzeliłabym wszystkich palaczyMalenq, Milcia lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:no przecież że będzie burza, w końcu Kaśka na rowerze do pracy przyjechała :< hehe
Aśka bo dostaniesz w dupe!!1 no chyba że wolisz do buzi:DMalenq lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Kacha ta dopochwowa lutka taka droga????? murde czytalam na zielarach cos pisala..Ta [odjezykowa byla jakies 7zeta jak dobrze pameitam..Mam nawet jesio pare tabletek bo mi jej zostalo na zas jakby trza bylo...
Kasia podobno ta doustna jest droższa. Ja płace za opakowanie ok 9 zł. -
Aśka to dobrze że masz onne odczucia niż przy tamtej ciąży, żygaj ile wlezie, zabijaj palaczy itp;) ja chyba też bym nie powiedziała rodzicom ani nikomu wcześniej.....trzymałabym dla siebie do puki by mi brzucha nie było widać a co-jedza jestem:D każdy wie ze się staramy to niech sobie poczekają ja też muszę długo czekać
Aśka spoko-pokój sobie na razie na fiolet pomaluję;") musi wystarczyćkapturnica, Joanna0071, Malenq lubią tę wiadomość
-
też dobra myśl udało mi się w NFZcie wykłucić placowkę gdzie mogę prenatalne zrobić bo nasz szpital umowy nie podpisał i wcisłam się na 3 września czyli w 12 tc
-
To dobrze..zrobisz testy pappa i usg prenatalne to bedziesz cos nie cos wiedziec..
Chociaz tu na watku plus 35pokazalo , ze i te badania nie daja pewnosci ze dziecko zdrowe..Kobitka miala zrobione badania bylo wszystko ok a urodzila dzieciaczka z zespolem downa..Podobno biopsja kosmowki i amniopunkcja sa najbardziej wiarygodne -
Tak jakbym miała podejrzenie to je zrobię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 13:15
-
1000 zł płacisz i z krwi masz wynik genetycznie badająi masz 100% czy jest zespół downa czy go nie ma
-
Joanna0071 wrote:Tak jakbym miqa podejrzenie to je zrobię
-
nick nieaktualnyMoja najstarsza miała biopsję i amniopunkcję - źle potem z nią było...niby badanie 5min, a w domu się zaczęło - krwawienie, bóle i siup do szpitala...ech...ale że 40stkę skończyła to trza było zrobić....
i co nie mówiłam - GRZMI!!!!!!!!! i do mnie burza dotarła..... -
Joanna0071 wrote:1000 zł płacisz i z krwi masz wynik genetycznie badająi masz 100% czy jest zespół downa czy go nie ma
-
Malenq wrote:Moja najstarsza miała biopsję i amniopunkcję - źle potem z nią było...niby badanie 5min, a w domu się zaczęło - krwawienie, bóle i siup do szpitala...ech...ale że 40stkę skończyła to trza było zrobić....
...
A po co i to i to badanie miala??Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 13:18
-
Wiem, że to badanie niesie ryzyko jeśli mi jakie kolwiek podejrzenie wysnują to je zrobię ale jak powiedzą że jest ok to im zaufam w sumie to trzy razy bedę miała prenatalne podczas ciaży.