Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:dziewczyny byłam na becie po pracy - 32.8 !!!! nie mogę w to uwierzyć, trzęsę się cała, wyszłam z takim płaczem ze szpitala że babki myślały że to dla mnie tragedia, tylko pokiwałam im głową że to dobry znak.
Kaśka wiesz czemu poszłam??? o kupno profertilu chodzi-ta dziewczyna trzymała go dla mnie do jutra i nie mogła dłużej czekać. musiałam sprawdzić.
pozatym ten cykl jakiś dziwny, cały czas mnie brzuch pobolewa, a teraz po tej wiadomości to mi od razu niedobrze-chyba z wrarzenia...
jeju boję się, nie wiem co dalej, co robić??? lutkę brać czy co????
boję się cieszyć, przede mną kolejne badanie w sobotę sprawdzić czy dobrze przyrasta, bardzo się boję.
miałam przeczycie od kilku dni, ale to takie dziwne uczucie w tej podświadomości, bałam się mówić bo wszystkie tu mamy różne objawy, ale ja kurde gdzieś w środku poczułam że to może być to...
jezu siedzę i ryczę
Kurdee sama sie babinko poplakalam z tej informacji!!!!!Nalezalo ci sie po tylu miesiacach!!!! AAA jak sie ciesze..O jrpdziele
-
Robotka, specjalnie czekalas jak mnie nie będzie, prawda?
A tu zonk, zajrzalam i co?
Kochana, no co ja ci mam powiedzieć, nawet ja mam łzy w oczach..
Aleś ty chłopa podleczyla:-)
Otwieramy tą klinikę!!,
Tyle, ze ja będę klientom drzwi otwierać, bo jako producent sukcesów się nie nadaje...
Kochana, gratki, gratki, gratki, gratki...!!Robotka1, Malenq lubią tę wiadomość
-
Haj laseczki.....Kasia jesio raz gratulacje..Ty wiesz kochana czego Ci zyczylam..Ciesze sie ,ze Ci sie spelnilo bo zaslugiwalas na to bardzo..A i walke o swoje szczescie stoczylas wielka...
Ewcia Ty drzwi a ja bede klientom plaszcze odbierac
Zostalysmy tylko we 2 na polu boju..Ale z moim fartem to ja sie doczekam wnukow najwczesniej -
Ale ja się straszecznie cieszę Kasia spoksik teraz tylko nic nie rób tylko chłopa po piętach całuj
-
Asia to chyba chlop ja powinien calowac za to ,ze przywrocila mu armie hehehe
A ja laski mam gorszy dzien..Jajnik nakurwia jak szalony.I wiecie co????.W moim przypadku to nie ciaza te bole bo same wiecie ciezarowki , ze sie to czuje ze to to..Jak Kasia ladnie napisala wczoraj....U mnie ta cholerna torbiel tak daje dowiwatu......Najgorsze w tym wszystkim jest to ze boje sie ,ze sie nie wchlonie i kolejny cykl stracony bedzie..Jak tak bedzie to odpadam i wymiksowywuje sie z tych zlych emocji....Mam dzis straszne wahania nastroju od radosci ,ze sie Kasi udalo po smutek ,ze u mnie taka lipaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 07:43
-
Kasia kwiecień to twou miesiąc rozwiązabia będzie ja mam marzec:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2014, 07:52
-
Joanna0071 wrote:Moze zrób test dla samej siebie i potem usg bo cholera wie co się dzieje
Ide na usg 4tego..wiec wczesniej jaki sens????
Mam tylko cicha nadzieje ze wchlonie sie podczas okresu.....Mialam nie raz torbiele ale ta to daje mi popalic strasznie -
Joanna0071 wrote:Kurcze kichamkicham na tego tableta to może skutkuje
Chyba czulam podswiadomie ze zostane sama i przez to powoli zaczne przenosiny na watek 35plus.... Tu bedzie bardziej ciazow niz na fiolecie..A my we 2z Jewka jak 2rodzynki w serniku....Sie bedziemy gubic w tym wszystkim... -
Joanna0071 wrote:Ale troche to dziwne bo tyle dni na lutce to powinno już się wchłonąć mi coś tu nie gra