Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli jakiś tydzień max i tesyujecie jak @ zabłądzi tego wam życzę, u mnie temki nawet bedac wysoko @ gościły więc nie mogłam się tym sugerować
-
dziewczyny byłam na becie po pracy - 32.8 !!!! nie mogę w to uwierzyć, trzęsę się cała, wyszłam z takim płaczem ze szpitala że babki myślały że to dla mnie tragedia, tylko pokiwałam im głową że to dobry znak.
Kaśka wiesz czemu poszłam??? o kupno profertilu chodzi-ta dziewczyna trzymała go dla mnie do jutra i nie mogła dłużej czekać. musiałam sprawdzić.
pozatym ten cykl jakiś dziwny, cały czas mnie brzuch pobolewa, a teraz po tej wiadomości to mi od razu niedobrze-chyba z wrarzenia...
jeju boję się, nie wiem co dalej, co robić??? lutkę brać czy co????
boję się cieszyć, przede mną kolejne badanie w sobotę sprawdzić czy dobrze przyrasta, bardzo się boję.
miałam przeczycie od kilku dni, ale to takie dziwne uczucie w tej podświadomości, bałam się mówić bo wszystkie tu mamy różne objawy, ale ja kurde gdzieś w środku poczułam że to może być to...
jezu siedzę i ryczęaga.just, kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
Hej Milica Czasem podczytuje grudniówki, ale jakoś się tam wbić nie mogę
U nas ok. Rośniemy - brzuch już mam mega. Synuś Tobie gratuluję córeczki.
Brzuch czasem pobolewa, magnez i dupek cały czas w ruchu. Teraz mam na lutkę przeskoczyć.
I nie wiem czy nie pójdą leki tarczycowe w ruch, bo tsh spadło do 0.06, ft4 w normie. Jutro mam wizytę u endo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 21:30