Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nasza Kasia to jak encyklopedia wiedzy Ile to się człowiek może nauczyć, jak się stara o dziecko.
Mal, ja właśnie zjadłam kupny deser czekoladowy ze śmietaną. A zaraz zrobię sobie jeszcze sałatkę z pomidora i ogórka kiszonego.kapturnica lubi tę wiadomość
-
Haj laski moje..U mnie pogoda taka se Juz nie wiem co wole brzydko szaro czy tak upalnie , ze sie pot po plerach leje...Dzis na razie mglisto...
Poza tym mam pytanie kochaniutkie.Miala ktoras z Was ,ze tak powiem problem ze swedzeniem sutkow...Od 2dni , a wczoraj wieczorem to juz meka bylo swedza mnie sutki strasznie..A znow drapanie podraznia je i tak wkolo Macie jakies doswiadczenia??Ani zmiana plynu do prania , pralki czy rodzaju bielizny nie nastapila..A ja sie mecze -
kapturnica wrote:Haj laski moje..U mnie pogoda taka se Juz nie wiem co wole brzydko szaro czy tak upalnie , ze sie pot po plerach leje...Dzis na razie mglisto...
Poza tym mam pytanie kochaniutkie.Miala ktoras z Was ,ze tak powiem problem ze swedzeniem sutkow...Od 2dni , a wczoraj wieczorem to juz meka bylo swedza mnie sutki strasznie..A znow drapanie podraznia je i tak wkolo Macie jakies doswiadczenia??Ani zmiana plynu do prania , pralki czy rodzaju bielizny nie nastapila..A ja sie mecze
Często mam takich kilka dni przed @ z tym ze nie jest to jakies uporczywe swędzenie, ktore nie daje życGlebokazielen -
Bry:) kurde ta bezsenność. Śpię u mamy i chyba w życiu tak źle nie spalam. Młoda się pcha na mnie a śpimy na materacu:) kasia co do skutków to powiem Ci ze mnie często swedzialy pod koniec cyklu.
A na śluz u mnie się rewelacyjnie spisał ocet jabłkowy:) żadne wiesiolki i siemie:) a przerabiali tego spore ilości. Ironią losu bo w tym cyklu clo zmasakrowalo mi śluz.kapturnica lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Bry:) kurde ta bezsenność. Śpię u mamy i chyba w życiu tak źle nie spalam. Młoda się pcha na mnie a śpimy na materacu:) kasia co do skutków to powiem Ci ze mnie często swedzialy pod koniec cyklu.
A na śluz u mnie się rewelacyjnie spisał ocet jabłkowy:) żadne wiesiolki i siemie:) a przerabiali tego spore ilości. Ironią losu bo w tym cyklu clo zmasakrowalo mi śluz.
No i te sutki o malo sie nie zadrapalam na wieczor..Nigdy tak nie mam..Zawsze cyycki sa obolale pod koniec cyklu a teraz nic..Jedynie sutki sa wrazliwe i swedza..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 07:17
-
O masakra skoczyła u ciebie dziś jak i u mnie:) no masz powody do myślenia:) to na pewno nie jest cykl torbielowy. A boli cię ta niby torbiel teraz?
Właśnie tłumacze młodej co to sa avatarki na twoim i moim przykładzie:)
A na będę dziś nie idę. Pójdę w poniedziałek -
Kasia dokladnie..Musialo cos tam byc..A ze nie spr to moge sie tylko domyslac...Moj ten cykl jest najbardziej freakowy z wszystkich...To krwawienie mega torbiel i rosnaca tempka...Mnie nie boli jako torbiel tylko jajnik Kasia kluje ciagnie az po pachwine...Dlatego mam wrazenie ,ze to od torbieli..Do tego skurcze w dole brzucha typowo okresowe..Wiec albo @ przyjdzie bardzo bolesna albo sama n ie wiem..Dzis rano wzielam ostatniego dupka...I nie pozostaje mi nic tylko czerkac czy ten skok to jest skok bo cos zadzialo sie czy jednorazowy incydent...Nie sadze by delikatny sex pozno wieczorny mial az taki wpl na tempke..Skoro rutynowe spanie mialam bez zaburzen
-
No co Ty. Sex nie wpływa na temperaturę a takie bóle to ją teraz czułam:) tylko ze po dwóch dniach zrozumiałam ze sa jakieś niezwykle:)
Kaśka wiesz ze do mnie to nie dociera? Krzyże mnie napieprzaja cały czas od nocy.jak ją to wesele dziś zrobię? Jak ją bym chciała żeby u ciebie ten popieprzony cykl skończył się tak jak u mnie:)kapturnica lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:No co Ty. Sex nie wpływa na temperaturę a takie bóle to ją teraz czułam:) tylko ze po dwóch dniach zrozumiałam ze sa jakieś niezwykle:)
Kaśka wiesz ze do mnie to nie dociera? Krzyże mnie napieprzaja cały czas od nocy.jak ją to wesele dziś zrobię? Jak ją bym chciała żeby u ciebie ten popieprzony cykl skończył się tak jak u mnie:)
Domyslam sie Kasia bo to najpiekniejsze co moglas zobaczyc..I jak bardzo ciesze sie Twoim szczesciem tak bardzo zazdroszcze ,ze doswiadczylas tej radosci...
Kasia coby sie nie stalo w tym cyklu to wiem ,ze torbiel ani luf nie dawalby az tak wysokiej temp wiec cykl jest owulacyjny...Niestety niekoniecznie po droznej stronie.....
Przegladnelam ostatnie cykle i tak jak pisalam max 36,8 miewam..Nie licze pokreconego cyklu przed laparo gdzie ogolnie temp po owulacji byla bardzo niestabilna...
Kasia to bylby istny cud gdybym teraz zaskoczyla...Ovu termin porodu wyznacza mi na 8kwietnia..termin z synem mialam na 8maja a urodzil sie 11maja...
Kasia masz najcudowniejsza pore roku na porod...Pamietasz majowe spacery??? ..Prawie przez miesiac podchowasz babelka i wio w plenerek -
Kasiek no wiem. Chyba ta wiosną wynagrodzi mi te długie miesiące starań i beznadziei.
Kasiu wiesz ze gdyby się udało to mamy ten sam termin porodu?
Ta Twoja temperatura mimo wszystko daje nadzieję i to duże. Ty zawsze mialas więcej pęcherzowo i pękały te najmniej spodziewane:) -
Robotka1 wrote:Kasiek no wiem. Chyba ta wiosną wynagrodzi mi te długie miesiące starań i beznadziei.
Kasiu wiesz ze gdyby się udało to mamy ten sam termin porodu?
Ta Twoja temperatura mimo wszystko daje nadzieję i to duże. Ty zawsze mialas więcej pęcherzowo i pękały te najmniej spodziewane:)
Wiem , ze to smieszne ale Ciezko sie troche nie nakrecac majac takie a nie inne objawy te sutki swedzace , bole typowo okresowe i ta temp....
Boze Kasia to by bylo jak 6tke w totka wygrac-tak malo realne...... -
Milcia ale swedzialy cie zaraz na poczatku czy w pozniejszych tygodniach???
U mnie czasem tam bywalo ze zaswedzialo ale wczoraj po kapieli jak skora byla rozgrzana to myslalam ze sie zadrapie..Mnie piersi nie bola jedynie swedza i pobolewaja same sutki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2014, 08:54
-
kapturnica wrote:Milcia ale swedzialy cie zaraz na poczatku czy w pozniejszych tygodniach???
U mnie czasem tam bywalo ze zaswedzialo ale wczoraj po kapieli jak skora byla rozgrzana to myslalam ze sie zadrapie..Mnie piersi nie bola jedynie swedza i pobolewaja same sutki...Glebokazielen