Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Spoko..
U mnie w styczniowym cyklu pecherzyk rosl rosl i nagle pach przestawal rosnac i zmienial sie w pretrwaly pecherzyk czyli torbiel...Zakonczylo sie to u mnie wtedy jej peknieciem , silnym bolem i utrata przytomnosci..Na szczescie nie mialam zadnych powiklan...
Badalas prolaktyne??Bo jednym z powodow dla ktorych moze rpzestawac rosnac moze byc zbyt wysoki jej poziom, albo rowneiz pcos....
Nikt nie zagwarantuje ci ,ze sie to nie powtorzy..Zaburzenia hormonow czasem sa wieksze , czasem mniejsze...
W jakim wieku ejstes i w jakim wieku masz berbecia? -
Robiłam zestaw badan hormonalnych dwa miesiące temu chyba w 18dc, wiem ze te badania sie robi od 2-5 no ale mój wcześniejszy lekarz stwierdził, ze tak jest tez ok. Wyniki podobno super, musiałabym ich poszukać zeby powiedzieć cos wiecej Ja jestem młodą mamą córka kilka dni temu skończyła 6, ja natomiast mam 21 podobno wiek idealny na ciazeGlebokazielen
-
no w 18dniu to napewno nie jest idealny czas na hormony-zadne...Srednio 7,8dni po domniemanej owulacji robi sie poziom progesteronu i mozna zroic prolaktyne....A miedzy2a5 lh fsh estraduiol i rowniez prolaktyne.......A skoro jak ci gin powiedziala ,ze masz problem z pekaniem to raczej lh jest zaburzone...
-
Glebokazielen wrote:Robiłam zestaw badan hormonalnych dwa miesiące temu chyba w 18dc, wiem ze te badania sie robi od 2-5 no ale mój wcześniejszy lekarz stwierdził, ze tak jest tez ok. Wyniki podobno super, musiałabym ich poszukać zeby powiedzieć cos wiecej Ja jestem młodą mamą córka kilka dni temu skończyła 6, ja natomiast mam 21 podobno wiek idealny na ciaze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka laski ja tylko w cuklach ciążowych przed @ i jeszcze jakieś 2 tyg. Miałam takie swędzenie sutków najpierw wieczorem a potem nawet w dzień szłam do miasta i zasłaniałam ręką a drugą drapałam bo wytrzymać nie szło mój to się ze mnnie śmiał to sewdzenie aż w środek sutka właziło:-) Ja tam dalej kraczę kra kra będziecie się razem drzeć
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:Hejka laski ja tylko w cuklach ciążowych przed @ i jeszcze jakieś 2 tyg. Miałam takie swędzenie sutków najpierw wieczorem a potem nawet w dzień szłam do miasta i zasłaniałam ręką a drugą drapałam bo wytrzymać nie szło mój to się ze mnnie śmiał to sewdzenie aż w środek sutka właziło:-) Ja tam dalej kraczę kra kra będziecie się razem drzeć
No u mnie od 2,3dni na wieczor..A wczoraj Asia to juz totalnie az pieklo......Moj mnie dobil stwierdzeniem a moze grzybica? -
CLOnówka22 wrote:Hej, ogłaszam wszem i wobec że ręce mi już opadły. To całe plamienie trwa nadal , dziś jest to podkrwawiony śluz.. nie przypominający kompletnie krwawienia miesiączkowego.
-
nick nieaktualny
-
CLOnówka22 wrote:To ja jednak kontynuuję ten cykl bo bez sensu jest zaznaczanie nowego bo to nie ciota.
Jak go nie kijem to pala -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny