Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
CLOnówka22 wrote:A co do mojej gin to chyba jednak czas się z nią pożegnać . jest niedouczona! co potwierdzi jej stwierdzenie że to okres..
-
nick nieaktualny
-
Haj laski... No Milcia opuchlizna w ciazy zdarza sie zwl przy upalach..Ale ejsli bys zobaczyla ze puchna bardzo nogi rece to zglos to ginowi..Zeby jakie zatrucie cviazowe nie bylo..U nas straszy ciagle , grzmoty sie przewalaja
A skwar masakryczny z tego zaru spac sie chce.......
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Kurde ja nie twoerdze ,ze jest niedouczona..Ale na moj rozumek to krwawienie po krwawieniu znow ciezko nazwac okresem..Moze masz kogos innego co mozesz zaciagnac info???
-
Haj laski u mnie temp spadla na leb Takze koniec podniety ze cykl ciazowy czas szykowac podpaski
Ehhh no trudno..Nadzieje mam na sierpien...Milo bylo sie wczoraj połudzic ,ze byc mo9ze cos sie kluje...Zast mnie tylko skad taki skad i potem bec
Clonowka...idz moze do innego gina w poniedzialek podpytaj...Jesli powie to sam co pierwszy(tylko mu nie sugeruj co tamta mowila)to moze zacznij nowy cykl..Jesli powie co innego to moze da ci cos na te plamienia...
...Takze czas szykowac podpache po pache...I w nowym cyklu nadzieja(matka glupich)ale podobno wszystkie dzieci swe kocha..Chyba @ przyturla sie wczesniej bo coraz bardziej brzuch pobolewaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 11:21
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Dzień dobry:)
Uuuuu Kap no ależ dziwny miałaś/masz ten cykl...mimo wszystko skarbie 3mam mocno kciuki;) za teraz, za sierpień.....
Clonówka ja bym nie zwlekała (z mojego doświadczenia) - idź do innego gina, nie czekaj.....
.A jutro byc moze bedzie lepiej...Ogolnie humor chVjnia
Ale tak za przeproszeniem pojevanego cyklu to ja nigdy nie mialam -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dzis pobede sobie w dolku jak okret.
.A jutro byc moze bedzie lepiej...Ogolnie humor chVjnia
Ale tak za przeproszeniem pojevanego cyklu to ja nigdy nie mialam
Jutro znowu będzie dzień i słońce....ale dzisiaj masz czas dla swojego złego samopoczucia.....rozumiem...
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
łaaaaa wstałam:)
laski jak mi ktos powie że nie można mieć objawów ciązy tak wcześnie to go na suchej gałęzi powieszę!!!!
wczoraj miałam cały dzień i cała noc taką zgagę że to się w pale nie mieści, była głodna i co wzięłam kęsa od razu zgaga, dziś boję się cokolwiek do ust brać. tylko woda na mnie dobrze działa...
nienawidzę zgagi!!!
mogę zygać, może być mi niedobrze ale proszę nie zgada.
Kasia widzę że wisielczy nastrój cię dopadł!!! ale ja i tak czekam na tego kwietniowego bobasa u ciebie:D a że z końca kwietnia to już pikuś
jest upał chyba ide na słoneczko:)Malenq lubi tę wiadomość
-
Kasia nerwusie jutro tempka się utrzyma a ty test zrób będziesz wiedzieć na czym stoisz
Hej laski -
Zagubiona daj znać jak po wizycie, chyba ze cos mnie ominęło!!
Robotka w takim tempie to ty za chwile będziesz miała skurcze przepowiadające:-)
Moja lekarka na zgage albo miód manuka, albo obrać migdala i trzymać w buzi jak długo się da..
Mi chyba Rennie pomogło:-)kapturnica lubi tę wiadomość
-
Byliśmy dziś nad jeziorem, młoda foka nie jest ale wchodziła do wody i się nie bala, sukces w porównaniu do zeszłego lata:-)
Chyba wszyscy się z nią cackamy, ale nie chce zęby się zraziła na dlugie lata..
Ja nawet odrobinę koloru zlapalam, choć się smaruje jej 50...
No nic, zmarchy się pewnie juz czaja, ale ja się nie dam;-)
Dziś był taki letni dzien jak powinien, słońce, jezioro, gofry, dobre humory, krotki deszczyk, oby takie lato zawsze -
Dzien dobry dziewczynki...U mnie humoru pod psem ciag dalszy.Juz bym chciala ,zeby sie ten cykl zakonczyl PMS mnie wykonczy ..Dzis jade na rowery jak tylko pogoda dopisze moze to mnie ocudzi..
Boshh tak fatalnych ostatnich kilku dni to ja nie mialam dawno..Od smeichu po placz
Ewka ty nocny marku!!Ty w nocy spij coby zmarszczki prasowac i rozciagac a nie szalej po necie kochana...A wszystkim dobrego udanego dnia zycze !!! -
Kasia ty się nie wyglupiaj zapierasz się faktom ale ugnij się i choć test zrób bo potem przez te wysiłki na rowerach może być płacz i lament nie bądz upart jak osioł wiem, że strach jest ale czekać kolejne dni w twoim nastawieniu to katorga i ryzyko podejmujesz tymi rowerami