my starające się
-
WIADOMOŚĆ
-
Niby nie bardzo... mam 24,3 ng/ml a normy 4,8 - 23,3 ng/ml
do tego wit. D mam 8,28 ng/ml a normy dla dorosłych to 30-80 ng/ml, poniżej 10 ng/ml jest niedobór, Już mojemu powiedziałam że się sypię ze starości
Edit: widzę że nadal skrupulatnie mierzysz temperaturę jak się czujesz tak w ogóle?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 20:23
-
Myszka no to nie jest źle! Konsultowałaś to z lekarzem? Witaminą D się nie przejmuj. Ja też mam niedobór. Przy hashi to norma.
Z tempką właśnie nie wiem co zrobić. Powinnam już chyba przestać,bo każdego ranka strasznie się stresuję czy nie spadnie. Ale z drugiej strony boję się, że gdyby coś się zaczęło dziać to nawet nie będę o tym wiedzieć i nie będę w stanie szybko zareagować. Chyba do usg jeszcze pomierzę. -
Jeszcze nie konsultowałam, w przyszłym tygodniu pójdę, zobaczę co mi powiedzą.
Oj nie wiadomo co lepsze, bo tak czy tak się będziesz denerwować, i znów czekanie najpierw kiedy owulacja, potem kiedy test, teraz pierwsze USC, ile cierpliwości potrzeba -
Na to wygląda dziś byłam u lekarza dowiedzieć się co z tą prolaktyną i... odbiłam się od drzwi poradni... wszyscy lekarze wzięli tydzień urlopu i poradnia nieczynna. A Ty jak się czujesz? I koniecznie daj znać w środę jak po wizycie
-
Hej dziewczyny, jestem tu nowa zatem witam wszystkich serdecznie:) Otóż pomożecie?
We wtorek 16.02. robiłam test owu i byly dwie grube krechy jednakowego koloru, temp. 36,55
W środę kreska testowa była już jasniejsza, a dzis 18.02. temp. 36,9 zatem wyrazny skok temp. i chwilowy bol jajnika ale naprawde chwilowy. I co o tym myslec, kiedy ta owulacja? Była? Jest? Nie mam pojęcia, pogubiłam się.
Współżylismy 14,15,16. -
Hej dziewczyny Chciałabym prosić was o interpretacje moich wyników badań, były robione w 15 dniu cyklu... Wiem, że LH i FSH robi się na początku, ale miałam okazję zbadać na darmo więc nie zaszkodzi pomyślałam...
http://ifotos.pl/zobacz/201603191_swsxeqw.jpg
W tym samym dniu byłam u pani ginekolog i przypuszczała, że owulacja mogła już nastąpić... Czy po tych wynikach mogłabym wywnioskować, że ona była ? Oczywiście o progesteronie mówię Z góry dziękuje :**
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Witam Jestem tutaj po raz pierwszy... Od ponad roku staramy się z mężem o dzidziusia niestety bez rezulatatów. Wykryto u mnie endometrioze która niestety powoduję, że moje pęcherzyki nie pękają nawet po podaniu 10 000 jednostek PREGNYLU.. czy któraś z Was ma podobną sytuację do mojej?
-