Ovitrelle - zastrzyk - kto stosował ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Starająca111 wrote:Jak tam dziewczyny przed świętami bo ja kompletnie nie czuje że to już jutro poprostu jakaś masakra zero nastroju światecznego mimio że jest już choinka okna ustrojone prezenty popakowane a ja nic nie czuję😔
-
Lili❤️ wrote:Ja też średnio czuje te święta.. Właśnie pakuję prezenty.. Z resztą poczekam na męża.. No i dziś dzień wolny mam to cieszę się, ze odpocznę 😊 kochana może włącz sobie kolędy albo piosenki świąteczne? Mi czasami pomaga 😘wigilię spędzamy z teściami i rodzeństwem męża , pierwszy dzień Świąt z rodziną z mojej strony, a trzeci leniuchowanie w domu 😊 a Wy jak spędzacie?
-
nick nieaktualny
-
Jak tam mijają święta? Ja powiem szczerze że mam już dość w wigilię robota później wieczerza sprzątanie pasterka🙈 na drugi dzień pierwszy raz my jechaliśmy do kogoś tu do siostry do ojca później do znajomych a dziś ja mam gości muszę znów porobić jedzonko do tego noc miałam okropną serce mi waliło bo ja wam nie pisałam ale zdążają mi się ataki paniki i lekarz stwierdził że mam nerwice lękową. To jest straszne. Od wczoraj bolą mnie piersi mimio że owulacja ma być jutro i wtedy zastrzyk robię. Nie za szybko ten ból piersi?
-
Starająca111 wrote:Jak tam mijają święta? Ja powiem szczerze że mam już dość w wigilię robota później wieczerza sprzątanie pasterka🙈 na drugi dzień pierwszy raz my jechaliśmy do kogoś tu do siostry do ojca później do znajomych a dziś ja mam gości muszę znów porobić jedzonko do tego noc miałam okropną serce mi waliło bo ja wam nie pisałam ale zdążają mi się ataki paniki i lekarz stwierdził że mam nerwice lękową. To jest straszne. Od wczoraj bolą mnie piersi mimio że owulacja ma być jutro i wtedy zastrzyk robię. Nie za szybko ten ból piersi?
Kochana doskonale wiem co czujesz. Ja też mam nerwice lękową z tym ze dwa lata temu nie mogłam normalnie funkcjonować a miałam 22l.. Dostałam leki i sie wyciszyło. A czasem mam inne objawy aż do teraz gdy się denerwuje. Kup sobie ziołowe tabletki “ Validol" one są bez recepty i kosztują grosze. Mi pomogły i też brałam z Polecenia. Postaraj się znaleźć sobie zajęcie.. Coś co chociaż na chwilę cie oderwie od problemów.
Co do owulacji myślę, ze piersi mogą boleć szybciej choćby jeden - dwa dni. A idziesz jutro na monitoring jeszcze? Ile ostatnio miał pęcherzyk?
Co do świąt to szybko minęły.. Ale fajnie było. Dla nas to wyjątkowe święta No i kreska dziś ciemniejsza chociaż i tak to cień.. Ale wierzę że teraz wszystko będzie dobrze 🙏 jutro zaczynam kolejną Nowennę Pompejanską 🙏 -
Lili❤️ wrote:Oj przyznam Ci rację, Święta są pracochłonne.. Bo tu gotowanie, sprzątanie i zakupy.. Wiecznie w biegu.. Ale tak już my kobiety mamy.
Kochana doskonale wiem co czujesz. Ja też mam nerwice lękową z tym ze dwa lata temu nie mogłam normalnie funkcjonować a miałam 22l.. Dostałam leki i sie wyciszyło. A czasem mam inne objawy aż do teraz gdy się denerwuje. Kup sobie ziołowe tabletki “ Validol" one są bez recepty i kosztują grosze. Mi pomogły i też brałam z Polecenia. Postaraj się znaleźć sobie zajęcie.. Coś co chociaż na chwilę cie oderwie od problemów.
Co do owulacji myślę, ze piersi mogą boleć szybciej choćby jeden - dwa dni. A idziesz jutro na monitoring jeszcze? Ile ostatnio miał pęcherzyk?
Co do świąt to szybko minęły.. Ale fajnie było. Dla nas to wyjątkowe święta No i kreska dziś ciemniejsza chociaż i tak to cień.. Ale wierzę że teraz wszystko będzie dobrze 🙏 jutro zaczynam kolejną Nowennę Pompejanską 🙏 -
Lili❤️ wrote:Oj przyznam Ci rację, Święta są pracochłonne.. Bo tu gotowanie, sprzątanie i zakupy.. Wiecznie w biegu.. Ale tak już my kobiety mamy.
Starająca111 wrote:Dziewczyny takiego śluzu jak dziś to normalnie nie pamiętam kiedy miałam Taki rozciągliwy że szok aż jestem w szoku. Nie wiem czy to ten olej z wiesiołka tak pomógł czy co🤷😌
-
Mnie jajniki dziś dawaja o sobie znać cały czas czuję pobolewanie ukłucie więc może dziś owulka i ten śluz taki. Działamy działamy cały czas 🙈 i znowu odliczanie 2 dzień od zastrzyku 🤣 wykończe się 🤷🙈 choć powiem wam że ten cykl teraz odpuściłam i powiedziałam nawet że jak teraz się nie uda to koniec ze staraniami.
-
Starająca111 wrote:Mnie jajniki dziś dawaja o sobie znać cały czas czuję pobolewanie ukłucie więc może dziś owulka i ten śluz taki. Działamy działamy cały czas 🙈 i znowu odliczanie 2 dzień od zastrzyku 🤣 wykończe się 🤷🙈 choć powiem wam że ten cykl teraz odpuściłam i powiedziałam nawet że jak teraz się nie uda to koniec ze staraniami.
Starająca111 lubi tę wiadomość