X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Ovitrelle - zastrzyk - kto stosował ?
Odpowiedz

Ovitrelle - zastrzyk - kto stosował ?

Oceń ten wątek:
  • Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2021, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelles wrote:
    Lili co znaczy P+3? Od 3 dnia po owu?
    P to jest najwyższy śluz ( szczyt skuzu) i p+3 czyli trzeci dzień suchy 😊

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2021, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starająca111 wrote:
    Jak tam dziewczyny przed świętami bo ja kompletnie nie czuje że to już jutro poprostu jakaś masakra zero nastroju światecznego mimio że jest już choinka okna ustrojone prezenty popakowane a ja nic nie czuję😔
    Ja też średnio czuje te święta.. Właśnie pakuję prezenty.. Z resztą poczekam na męża.. No i dziś dzień wolny mam to cieszę się, ze odpocznę 😊 kochana może włącz sobie kolędy albo piosenki świąteczne? Mi czasami pomaga 😘wigilię spędzamy z teściami i rodzeństwem męża , pierwszy dzień Świąt z rodziną z mojej strony, a trzeci leniuchowanie w domu 😊 a Wy jak spędzacie?

• Starająca111 Przyjaciółka

Wysłany: 23 grudnia 2021, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Ja też średnio czuje te święta.. Właśnie pakuję prezenty.. Z resztą poczekam na męża.. No i dziś dzień wolny mam to cieszę się, ze odpocznę 😊 kochana może włącz sobie kolędy albo piosenki świąteczne? Mi czasami pomaga 😘wigilię spędzamy z teściami i rodzeństwem męża , pierwszy dzień Świąt z rodziną z mojej strony, a trzeci leniuchowanie w domu 😊 a Wy jak spędzacie?
    Ja cały czas słucham świąteczne piosenki 🙈 prezenty popakowane fasola zamoczoną bigos zrobiony ciasto upieczone karp wymoczony i nasalony jutro tylko jeszcze jakieś zakupy na świeżo zrobię sałatkę i resztę dań na wigilię i po świętach będzie 🤷 w pierwszy dzień świąt idziemy do mojej siostry około południa a na 17 do koleżanki i w drugi dzień świąt do mnie się zjeżdżają a sylwestra też u mnie. Nie cieszą mnie te święta teraz😔 Mimio wszystko życzę wam wesołych świąt wszystkiego najlepszego zdrowia i dzidziusia zdrowego 😘😘😘❤️❤️❤️

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2021, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziś 12 dpo i jest cień cienia! 😍🙏
    Ovitrelle utrzymywał sie do 6 dpo bo sprawdzałam.

Angelles lubi tę wiadomość

• Angelles Ekspertka

Wysłany: 24 grudnia 2021, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Ale prezent pod choinkę ❤

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2021, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelles wrote:
    Ale prezent pod choinkę ❤
    Bardzo blada kreseczka, ale jest ❤️

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2021, 03:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Super:) trzymam kciuki:)

Lili❤️ lubi tę wiadomość

• Tycia88 Koleżanka

Wysłany: 25 grudnia 2021, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idź w poniedziałek na betei sprawdź bedziesz miała pewność gratulacje!!!

Lili❤️ lubi tę wiadomość

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2021, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tycia88 wrote:
    Idź w poniedziałek na betei sprawdź bedziesz miała pewność gratulacje!!!
    Oj tak pójdę ❤️

Wysłany: 26 grudnia 2021, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam mijają święta? Ja powiem szczerze że mam już dość w wigilię robota później wieczerza sprzątanie pasterka🙈 na drugi dzień pierwszy raz my jechaliśmy do kogoś tu do siostry do ojca później do znajomych a dziś ja mam gości muszę znów porobić jedzonko do tego noc miałam okropną serce mi waliło bo ja wam nie pisałam ale zdążają mi się ataki paniki i lekarz stwierdził że mam nerwice lękową. To jest straszne. Od wczoraj bolą mnie piersi mimio że owulacja ma być jutro i wtedy zastrzyk robię. Nie za szybko ten ból piersi?

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2021, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starająca111 wrote:
    Jak tam mijają święta? Ja powiem szczerze że mam już dość w wigilię robota później wieczerza sprzątanie pasterka🙈 na drugi dzień pierwszy raz my jechaliśmy do kogoś tu do siostry do ojca później do znajomych a dziś ja mam gości muszę znów porobić jedzonko do tego noc miałam okropną serce mi waliło bo ja wam nie pisałam ale zdążają mi się ataki paniki i lekarz stwierdził że mam nerwice lękową. To jest straszne. Od wczoraj bolą mnie piersi mimio że owulacja ma być jutro i wtedy zastrzyk robię. Nie za szybko ten ból piersi?
    Oj przyznam Ci rację, Święta są pracochłonne.. Bo tu gotowanie, sprzątanie i zakupy.. Wiecznie w biegu.. Ale tak już my kobiety mamy.
    Kochana doskonale wiem co czujesz. Ja też mam nerwice lękową z tym ze dwa lata temu nie mogłam normalnie funkcjonować a miałam 22l.. Dostałam leki i sie wyciszyło. A czasem mam inne objawy aż do teraz gdy się denerwuje. Kup sobie ziołowe tabletki “ Validol" one są bez recepty i kosztują grosze. Mi pomogły i też brałam z Polecenia. Postaraj się znaleźć sobie zajęcie.. Coś co chociaż na chwilę cie oderwie od problemów.
    Co do owulacji myślę, ze piersi mogą boleć szybciej choćby jeden - dwa dni. A idziesz jutro na monitoring jeszcze? Ile ostatnio miał pęcherzyk?
    Co do świąt to szybko minęły.. Ale fajnie było. Dla nas to wyjątkowe święta No i kreska dziś ciemniejsza chociaż i tak to cień.. Ale wierzę że teraz wszystko będzie dobrze 🙏 jutro zaczynam kolejną Nowennę Pompejanską 🙏

• Angelles Ekspertka

Wysłany: 26 grudnia 2021, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Oj przyznam Ci rację, Święta są pracochłonne.. Bo tu gotowanie, sprzątanie i zakupy.. Wiecznie w biegu.. Ale tak już my kobiety mamy.
    Kochana doskonale wiem co czujesz. Ja też mam nerwice lękową z tym ze dwa lata temu nie mogłam normalnie funkcjonować a miałam 22l.. Dostałam leki i sie wyciszyło. A czasem mam inne objawy aż do teraz gdy się denerwuje. Kup sobie ziołowe tabletki “ Validol" one są bez recepty i kosztują grosze. Mi pomogły i też brałam z Polecenia. Postaraj się znaleźć sobie zajęcie.. Coś co chociaż na chwilę cie oderwie od problemów.
    Co do owulacji myślę, ze piersi mogą boleć szybciej choćby jeden - dwa dni. A idziesz jutro na monitoring jeszcze? Ile ostatnio miał pęcherzyk?
    Co do świąt to szybko minęły.. Ale fajnie było. Dla nas to wyjątkowe święta No i kreska dziś ciemniejsza chociaż i tak to cień.. Ale wierzę że teraz wszystko będzie dobrze 🙏 jutro zaczynam kolejną Nowennę Pompejanską 🙏
    Lili ja dzisiaj właśnie dzisiaj skończyłam Pompejanke. Owulację miałam około Wigilii więc testuje po Nowym Roku ❤

Wysłany: 26 grudnia 2021, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Nie mam monitoringu teraz przez święta więc wszystko jest w ślepo aplikacja mi zmieniła cykl w sensie wydłużyła i dlatego byłam zdziwiona że owulacja niby jutro a mnie piersi już dwa dni bolą a przez dupashon co ostatnio miałam dostałam okres 2 dni później dlatego zamiast 25 ustawiło mi się 28 wiec jak poprawiłam to wyszło że dziś mam owulacje i na szybko zastrzyk robiłam po odjeździe gości o 20:30 i teraz nie wiem czy nie za późno jak sam pękł to ok ale jak nie to boje się że przerósł pierwszym razem jak zastrzyk dostałam było 2,7 a w prawym jajniku torbiel po nie pękniętym ostatnim. Po zastrzyku pękło wszystko ale doszło chyba do zapłodnienia lecz wyleciało w dniu okresu 😔 bo w trzecim dniu okresu test miałam pozytywny i ból piersi jak nigdy w okresie. Ostatnio jak byłam pęcherzyk miał 17 więc kazał mi dać za4 dni ale nie było chyba owulacji wcale bo pierwszy raz piersi nie bolały ani trochę i progesteron był 9. Teraz dostałam kod na zastrzyk i zrobić w dniu owulcji czyli dziś ale brzuch już wczoraj mnie bolał a dziś trochę klucie czułam. Narazie żadnych objawów prócz masakrycznego bólu piersi. Co do nerwicy to mam już ja od dawna ale objawy lęków od dwóch lat. Dopiero poszłam do lekarza niedawno i biorę asertin co dzień i pomaga ale i tak zdarza się dziś w nocy np miałam bo serce zaczęło mi walić ja się zdenerwowałam przez to i zaczęło mnie trzęś masakra o 4 chyba zasnęłam. Pomódl się też za mnie 🙏 i trzyma kciuki ❤️

Wysłany: 27 grudnia 2021, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny takiego śluzu jak dziś to normalnie nie pamiętam kiedy miałam Taki rozciągliwy że szok aż jestem w szoku. Nie wiem czy to ten olej z wiesiołka tak pomógł czy co🤷😌

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2021, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny beta wynosi 38,27! Dziś 15dpo 🙏

Angelles lubi tę wiadomość

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2021, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starająca111 wrote:
    Dziewczyny takiego śluzu jak dziś to normalnie nie pamiętam kiedy miałam Taki rozciągliwy że szok aż jestem w szoku. Nie wiem czy to ten olej z wiesiołka tak pomógł czy co🤷😌
    Cudownie Kochana! Działajcie! I oczywiście pomodlę się za ciebie! Codziennie modlę się za każdą z was 😊trzymam kciuki 💚

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2021, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelles wrote:
    Lili ja dzisiaj właśnie dzisiaj skończyłam Pompejanke. Owulację miałam około Wigilii więc testuje po Nowym Roku ❤
    Trzymam kciuki kochana ❤️ ja skończyłam Pompejanke we wigilię i dziś zaczęłam następna, to moja trzecia 🙏🥰

Wysłany: 27 grudnia 2021, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Dziewczyny beta wynosi 38,27! Dziś 15dpo 🙏
    No to super chyba się udało 🙏🙏

Wysłany: 27 grudnia 2021, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie jajniki dziś dawaja o sobie znać cały czas czuję pobolewanie ukłucie więc może dziś owulka i ten śluz taki. Działamy działamy cały czas 🙈 i znowu odliczanie 2 dzień od zastrzyku 🤣 wykończe się 🤷🙈 choć powiem wam że ten cykl teraz odpuściłam i powiedziałam nawet że jak teraz się nie uda to koniec ze staraniami.

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2021, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starająca111 wrote:
    Mnie jajniki dziś dawaja o sobie znać cały czas czuję pobolewanie ukłucie więc może dziś owulka i ten śluz taki. Działamy działamy cały czas 🙈 i znowu odliczanie 2 dzień od zastrzyku 🤣 wykończe się 🤷🙈 choć powiem wam że ten cykl teraz odpuściłam i powiedziałam nawet że jak teraz się nie uda to koniec ze staraniami.
    Powiem Ci podobne myśli miałam w tym cyklu u się udało ✊💚

Starająca111 lubi tę wiadomość

‹‹ 26 27 28 29 30 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ