X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Ovitrelle - zastrzyk - kto stosował ?
Odpowiedz

Ovitrelle - zastrzyk - kto stosował ?

Oceń ten wątek:
  • Smuzka Znajoma

Wysłany: 17 grudnia 2021, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starająca111 wrote:
    Mam wynik niestety 0,2 nie jestem w ciąży 😔 no trudno żyjemy dalej życzę wam wszystkim powodzenia w następnym cyklu 😘😘😘😘
    Przykro mi. Teb zastrzyk daje takie objawy. Ja miałam takie sama. Napierw ból. Poznie ciągle mi sie chiało seksu i objawy ciąży.

Starająca111 lubi tę wiadomość

• Lolka997 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2021, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki- dzień dobry :)
    Powiedzcie mi, miałyście jakieś skutki uboczne po podaniu Ovitrelle?

Ola1988 lubi tę wiadomość

Starania o pierwszy cud od 04.2021
    Ja- 25, Leśniowski-Crohn (2 operacje), podejrzenie PCOS, LUF, IO :(
    On- 30, okaz zdrowia...

28.01.2022 II
    14.02.2022 2 Ktośki na pokładzie 🥰
    24.02.2022 Ktosie... 💔😭

05.2022 zaczynam walkę od nowa 💪
    13.05.2022- badanie drożności HyCoSy- OBYDWA DROŻNE 😍
    Maj zakończony 8 cm torbielą..

06.2022- pierwsza stymulacja cyklu- Letrozol, pęcherzyk 23 mm na lewym jajniku ❤
    +Ovitrelle =pęcherzyk pęknięty + 2 cm torbiel krwotoczna
    Czerwiec zakończony betą o wyniku 1

07.2022- Letrozol, pęcherzyk na prawym jajniku, Ovitrelle, po 48h niepęknięty, 2xOvitrelle
    Lipiec zakończony bielą na teście.

08.2022- PIERWSZE PODEJŚCIE DO IUI+hirudoterapia ❤️

Leki:
    3-7 dc- Letrozol, NAC
    do owulacji- dzięgiel chiński
    Ovitrelle
    stale- Euthyrox 25, inozytol, kurkumina
  • Starająca111 Przyjaciółka

Wysłany: 18 grudnia 2021, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolka997 wrote:
    Nie zabardzo o prócz bólu piersi i czasem mdłości i ból jajników.

• Angelles Ekspertka

Wysłany: 18 grudnia 2021, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolka997 wrote:
    Ja niestety bardzo poważne. Straciłam przytomność i wylądowałam przewieziona karetką w szpitalu😞
    Ale 3 lekarzy przyznało że nigdy się z tym nie spotkało więc jestem pewnie w jakimś promilu skutków ubocznych, których nie ma opisanych w ulotce. A reszta to standardowo bolesność piersi, napięcie w podbrzuszu ogólnie nic specjalnego ( standardowy PMS tylko przez 2 tygodnie)

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2021, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziś są moje urodziny, za tydzień 24, robię test.. Trzymajcie kciuki! I jeśli się modlicie, to proszę o modlitwę.. Ja pomodlę się również za każdą z was 🙏❤️

Starająca111, Angelles lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2021, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Dziewczyny dziś są moje urodziny, za tydzień 24, robię test.. Trzymajcie kciuki! I jeśli się modlicie, to proszę o modlitwę.. Ja pomodlę się również za każdą z was 🙏❤️
    Wszystkiego najlpeszego:) spełnienia marzeń, a szczególnie tego najważniejszego:) też niedługo testuję:)

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2021, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewayak wrote:
    Wszystkiego najlpeszego:) spełnienia marzeń, a szczególnie tego najważniejszego:) też niedługo testuję:)
    Dziękuję bardzo ☺️ również trzymam kciuki za Ciebie 😊

• Angelles Ekspertka

Wysłany: 20 grudnia 2021, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Wszystkiego najlepszego i modlitwa zapewniona 🙏

Lili❤️ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2021, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, a powiedzcie mi, czy lekarz przypisuje Wam jeden czy dwa ovitrelle na wstrzykniecie?

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2021, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelles wrote:
    Wszystkiego najlepszego i modlitwa zapewniona 🙏
    Dziękuję bardzo 😘

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2021, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewayak wrote:
    Cześć, a powiedzcie mi, czy lekarz przypisuje Wam jeden czy dwa ovitrelle na wstrzykniecie?
    Mi zawsze jeden.

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2021, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny miałam ostatnio z owulacja tak, ze byłam na wizycie i lekarz mówił ze, ma 22mm więc zapisał zastrzyk. Po wizycie czułam kłucie i ból brzucha i to mocny i potem wieczorem na to zastrzyk. Czy ja nic sobie nie zaszkodziłam zastrzykiem? Chodzi mi o to czy pęcherzyk pękł sam a ja na to zastrzyk dałam już po pęknięciu. Nie wiedziałam co zrobić i tak zrobiłam.. I teraz myślę 🤔

Wysłany: 20 grudnia 2021, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Dziewczyny miałam ostatnio z owulacja tak, ze byłam na wizycie i lekarz mówił ze, ma 22mm więc zapisał zastrzyk. Po wizycie czułam kłucie i ból brzucha i to mocny i potem wieczorem na to zastrzyk. Czy ja nic sobie nie zaszkodziłam zastrzykiem? Chodzi mi o to czy pęcherzyk pękł sam a ja na to zastrzyk dałam już po pęknięciu. Nie wiedziałam co zrobić i tak zrobiłam.. I teraz myślę 🤔
    Też się nad tym zastanawiam bo w tym cyklu będę robić zastrzyk w ślepo. Mam kod na zastrzyk i zrobić w dniu owulacji i pytanie właśnie zadaje sobie takie same czy jak sam zdąży pęknąć zanim wstrzykne to czy nie zaszkodzę 🤷

Lili❤️ lubi tę wiadomość

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2021, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starająca111 wrote:
    Też się nad tym zastanawiam bo w tym cyklu będę robić zastrzyk w ślepo. Mam kod na zastrzyk i zrobić w dniu owulacji i pytanie właśnie zadaje sobie takie same czy jak sam zdąży pęknąć zanim wstrzykne to czy nie zaszkodzę 🤷
    Przez przypadek polubiłam
    No właśnie też mnie to męczy 🤔 chyba do lekarza napisze i spytam 🤔

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2021, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Nie, jeżeli pękło nawet przed, to zastrzykiem nic sobie nie zrobiłaś. Spokojnie. Można tylko sobie zaszkodzić jak progesteron się szybciej weźmie.

Starająca111, Lili❤️ lubią tę wiadomość

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2021, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewayak wrote:
    Nie, jeżeli pękło nawet przed, to zastrzykiem nic sobie nie zrobiłaś. Spokojnie. Można tylko sobie zaszkodzić jak progesteron się szybciej weźmie.
    Progesteron biorę od P+3. A lekarz mi napisał, jeśli nie ma torbieli to nie zaszkodził. ☺️
    Ogólnie biorę luteinę 2 razy dziennie po 100mg i piersi bolą.. To pewnie od tego i od ovitrelle..

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2021, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Progesteron biorę od P+3. A lekarz mi napisał, jeśli nie ma torbieli to nie zaszkodził. ☺️
    Ogólnie biorę luteinę 2 razy dziennie po 100mg i piersi bolą.. To pewnie od tego i od ovitrelle..
    A mi nie pękł pecherzyk w tym cyklu po ovitrelle;( więc du...a;(

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2021, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewayak wrote:
    A mi nie pękł pecherzyk w tym cyklu po ovitrelle;( więc du...a;(
    Przykro mi bardzo kochana 🥺 teraz zbieraj siły na nowy cykl ❤️ zobaczysz nowy rok będzie lepszy 🙏🙏

• Angelles Ekspertka

Wysłany: 22 grudnia 2021, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Lili co znaczy P+3? Od 3 dnia po owu?

Wysłany: 23 grudnia 2021, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam dziewczyny przed świętami bo ja kompletnie nie czuje że to już jutro poprostu jakaś masakra zero nastroju światecznego mimio że jest już choinka okna ustrojone prezenty popakowane a ja nic nie czuję😔

‹‹ 25 26 27 28 29 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ