X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Ovitrelle - zastrzyk - kto stosował ?
Odpowiedz

Ovitrelle - zastrzyk - kto stosował ?

Oceń ten wątek:
  • Smuzka Znajoma

Wysłany: 17 grudnia 2021, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starająca111 wrote:
    Mam wynik niestety 0,2 nie jestem w ciąży 😔 no trudno żyjemy dalej życzę wam wszystkim powodzenia w następnym cyklu 😘😘😘😘
    Przykro mi. Teb zastrzyk daje takie objawy. Ja miałam takie sama. Napierw ból. Poznie ciągle mi sie chiało seksu i objawy ciąży.

Starająca111 lubi tę wiadomość

• Lolka997 Autorytet

Wysłany: 17 grudnia 2021, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki- dzień dobry :)
    Powiedzcie mi, miałyście jakieś skutki uboczne po podaniu Ovitrelle?

Ola1988 lubi tę wiadomość

Starania o pierwszy cud od 04.2021
    Ja- 25, Leśniowski-Crohn (2 operacje), podejrzenie PCOS, LUF, IO :(
    On- 30, okaz zdrowia...

28.01.2022 II
    14.02.2022 2 Ktośki na pokładzie 🥰
    24.02.2022 Ktosie... 💔😭

05.2022 zaczynam walkę od nowa 💪
    13.05.2022- badanie drożności HyCoSy- OBYDWA DROŻNE 😍
    Maj zakończony 8 cm torbielą..

06.2022- pierwsza stymulacja cyklu- Letrozol, pęcherzyk 23 mm na lewym jajniku ❤
    +Ovitrelle =pęcherzyk pęknięty + 2 cm torbiel krwotoczna
    Czerwiec zakończony betą o wyniku 1

07.2022- Letrozol, pęcherzyk na prawym jajniku, Ovitrelle, po 48h niepęknięty, 2xOvitrelle
    Lipiec zakończony bielą na teście.

08.2022- PIERWSZE PODEJŚCIE DO IUI+hirudoterapia ❤️

Leki:
    3-7 dc- Letrozol, NAC
    do owulacji- dzięgiel chiński
    Ovitrelle
    stale- Euthyrox 25, inozytol, kurkumina
  • Starająca111 Przyjaciółka

Wysłany: 18 grudnia 2021, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolka997 wrote:
    Nie zabardzo o prócz bólu piersi i czasem mdłości i ból jajników.

• Angelles Ekspertka

Wysłany: 18 grudnia 2021, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolka997 wrote:
    Ja niestety bardzo poważne. Straciłam przytomność i wylądowałam przewieziona karetką w szpitalu😞
    Ale 3 lekarzy przyznało że nigdy się z tym nie spotkało więc jestem pewnie w jakimś promilu skutków ubocznych, których nie ma opisanych w ulotce. A reszta to standardowo bolesność piersi, napięcie w podbrzuszu ogólnie nic specjalnego ( standardowy PMS tylko przez 2 tygodnie)

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 18 grudnia 2021, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziś są moje urodziny, za tydzień 24, robię test.. Trzymajcie kciuki! I jeśli się modlicie, to proszę o modlitwę.. Ja pomodlę się również za każdą z was 🙏❤️

Starająca111, Angelles lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 grudnia 2021, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Dziewczyny dziś są moje urodziny, za tydzień 24, robię test.. Trzymajcie kciuki! I jeśli się modlicie, to proszę o modlitwę.. Ja pomodlę się również za każdą z was 🙏❤️
    Wszystkiego najlpeszego:) spełnienia marzeń, a szczególnie tego najważniejszego:) też niedługo testuję:)

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2021, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewayak wrote:
    Wszystkiego najlpeszego:) spełnienia marzeń, a szczególnie tego najważniejszego:) też niedługo testuję:)
    Dziękuję bardzo ☺️ również trzymam kciuki za Ciebie 😊

• Angelles Ekspertka

Wysłany: 20 grudnia 2021, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Wszystkiego najlepszego i modlitwa zapewniona 🙏

Lili❤️ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2021, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, a powiedzcie mi, czy lekarz przypisuje Wam jeden czy dwa ovitrelle na wstrzykniecie?

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2021, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelles wrote:
    Wszystkiego najlepszego i modlitwa zapewniona 🙏
    Dziękuję bardzo 😘

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2021, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewayak wrote:
    Cześć, a powiedzcie mi, czy lekarz przypisuje Wam jeden czy dwa ovitrelle na wstrzykniecie?
    Mi zawsze jeden.

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2021, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny miałam ostatnio z owulacja tak, ze byłam na wizycie i lekarz mówił ze, ma 22mm więc zapisał zastrzyk. Po wizycie czułam kłucie i ból brzucha i to mocny i potem wieczorem na to zastrzyk. Czy ja nic sobie nie zaszkodziłam zastrzykiem? Chodzi mi o to czy pęcherzyk pękł sam a ja na to zastrzyk dałam już po pęknięciu. Nie wiedziałam co zrobić i tak zrobiłam.. I teraz myślę 🤔

Wysłany: 20 grudnia 2021, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Dziewczyny miałam ostatnio z owulacja tak, ze byłam na wizycie i lekarz mówił ze, ma 22mm więc zapisał zastrzyk. Po wizycie czułam kłucie i ból brzucha i to mocny i potem wieczorem na to zastrzyk. Czy ja nic sobie nie zaszkodziłam zastrzykiem? Chodzi mi o to czy pęcherzyk pękł sam a ja na to zastrzyk dałam już po pęknięciu. Nie wiedziałam co zrobić i tak zrobiłam.. I teraz myślę 🤔
    Też się nad tym zastanawiam bo w tym cyklu będę robić zastrzyk w ślepo. Mam kod na zastrzyk i zrobić w dniu owulacji i pytanie właśnie zadaje sobie takie same czy jak sam zdąży pęknąć zanim wstrzykne to czy nie zaszkodzę 🤷

Lili❤️ lubi tę wiadomość

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2021, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starająca111 wrote:
    Też się nad tym zastanawiam bo w tym cyklu będę robić zastrzyk w ślepo. Mam kod na zastrzyk i zrobić w dniu owulacji i pytanie właśnie zadaje sobie takie same czy jak sam zdąży pęknąć zanim wstrzykne to czy nie zaszkodzę 🤷
    Przez przypadek polubiłam
    No właśnie też mnie to męczy 🤔 chyba do lekarza napisze i spytam 🤔

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2021, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Nie, jeżeli pękło nawet przed, to zastrzykiem nic sobie nie zrobiłaś. Spokojnie. Można tylko sobie zaszkodzić jak progesteron się szybciej weźmie.

Starająca111, Lili❤️ lubią tę wiadomość

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2021, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewayak wrote:
    Nie, jeżeli pękło nawet przed, to zastrzykiem nic sobie nie zrobiłaś. Spokojnie. Można tylko sobie zaszkodzić jak progesteron się szybciej weźmie.
    Progesteron biorę od P+3. A lekarz mi napisał, jeśli nie ma torbieli to nie zaszkodził. ☺️
    Ogólnie biorę luteinę 2 razy dziennie po 100mg i piersi bolą.. To pewnie od tego i od ovitrelle..

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2021, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Progesteron biorę od P+3. A lekarz mi napisał, jeśli nie ma torbieli to nie zaszkodził. ☺️
    Ogólnie biorę luteinę 2 razy dziennie po 100mg i piersi bolą.. To pewnie od tego i od ovitrelle..
    A mi nie pękł pecherzyk w tym cyklu po ovitrelle;( więc du...a;(

• Lili❤️ Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2021, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewayak wrote:
    A mi nie pękł pecherzyk w tym cyklu po ovitrelle;( więc du...a;(
    Przykro mi bardzo kochana 🥺 teraz zbieraj siły na nowy cykl ❤️ zobaczysz nowy rok będzie lepszy 🙏🙏

• Angelles Ekspertka

Wysłany: 22 grudnia 2021, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili❤️ wrote:
    Lili co znaczy P+3? Od 3 dnia po owu?

Wysłany: 23 grudnia 2021, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam dziewczyny przed świętami bo ja kompletnie nie czuje że to już jutro poprostu jakaś masakra zero nastroju światecznego mimio że jest już choinka okna ustrojone prezenty popakowane a ja nic nie czuję😔

‹‹ 25 26 27 28 29 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ