Ovitrelle - zastrzyk - kto stosował ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Starająca111 wrote:Mam wynik niestety 0,2 nie jestem w ciąży 😔 no trudno żyjemy dalej życzę wam wszystkim powodzenia w następnym cyklu 😘😘😘😘
Starająca111 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki- dzień dobry
Powiedzcie mi, miałyście jakieś skutki uboczne po podaniu Ovitrelle?Ola1988 lubi tę wiadomość
Starania o pierwszy cud od 04.2021
Ja- 25, Leśniowski-Crohn (2 operacje), podejrzenie PCOS, LUF, IO
On- 30, okaz zdrowia...
28.01.2022 II
14.02.2022 2 Ktośki na pokładzie 🥰
24.02.2022 Ktosie... 💔😭
05.2022 zaczynam walkę od nowa 💪
13.05.2022- badanie drożności HyCoSy- OBYDWA DROŻNE 😍
Maj zakończony 8 cm torbielą..
06.2022- pierwsza stymulacja cyklu- Letrozol, pęcherzyk 23 mm na lewym jajniku ❤
+Ovitrelle =pęcherzyk pęknięty + 2 cm torbiel krwotoczna
Czerwiec zakończony betą o wyniku 1
07.2022- Letrozol, pęcherzyk na prawym jajniku, Ovitrelle, po 48h niepęknięty, 2xOvitrelle
Lipiec zakończony bielą na teście.
08.2022- PIERWSZE PODEJŚCIE DO IUI+hirudoterapia ❤️
Leki:
3-7 dc- Letrozol, NAC
do owulacji- dzięgiel chiński
Ovitrelle
stale- Euthyrox 25, inozytol, kurkumina -
Lolka997 wrote:Dziewczynki- dzień dobry
Powiedzcie mi, miałyście jakieś skutki uboczne po podaniu Ovitrelle?
Ale 3 lekarzy przyznało że nigdy się z tym nie spotkało więc jestem pewnie w jakimś promilu skutków ubocznych, których nie ma opisanych w ulotce. A reszta to standardowo bolesność piersi, napięcie w podbrzuszu ogólnie nic specjalnego ( standardowy PMS tylko przez 2 tygodnie) -
nick nieaktualnyLili❤️ wrote:Dziewczyny dziś są moje urodziny, za tydzień 24, robię test.. Trzymajcie kciuki! I jeśli się modlicie, to proszę o modlitwę.. Ja pomodlę się również za każdą z was 🙏❤️
-
Lili❤️ wrote:Dziewczyny dziś są moje urodziny, za tydzień 24, robię test.. Trzymajcie kciuki! I jeśli się modlicie, to proszę o modlitwę.. Ja pomodlę się również za każdą z was 🙏❤️
Lili❤️ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny miałam ostatnio z owulacja tak, ze byłam na wizycie i lekarz mówił ze, ma 22mm więc zapisał zastrzyk. Po wizycie czułam kłucie i ból brzucha i to mocny i potem wieczorem na to zastrzyk. Czy ja nic sobie nie zaszkodziłam zastrzykiem? Chodzi mi o to czy pęcherzyk pękł sam a ja na to zastrzyk dałam już po pęknięciu. Nie wiedziałam co zrobić i tak zrobiłam.. I teraz myślę 🤔
-
Lili❤️ wrote:Dziewczyny miałam ostatnio z owulacja tak, ze byłam na wizycie i lekarz mówił ze, ma 22mm więc zapisał zastrzyk. Po wizycie czułam kłucie i ból brzucha i to mocny i potem wieczorem na to zastrzyk. Czy ja nic sobie nie zaszkodziłam zastrzykiem? Chodzi mi o to czy pęcherzyk pękł sam a ja na to zastrzyk dałam już po pęknięciu. Nie wiedziałam co zrobić i tak zrobiłam.. I teraz myślę 🤔
Lili❤️ lubi tę wiadomość
-
Starająca111 wrote:Też się nad tym zastanawiam bo w tym cyklu będę robić zastrzyk w ślepo. Mam kod na zastrzyk i zrobić w dniu owulacji i pytanie właśnie zadaje sobie takie same czy jak sam zdąży pęknąć zanim wstrzykne to czy nie zaszkodzę 🤷
No właśnie też mnie to męczy 🤔 chyba do lekarza napisze i spytam 🤔 -
nick nieaktualnyLili❤️ wrote:Dziewczyny miałam ostatnio z owulacja tak, ze byłam na wizycie i lekarz mówił ze, ma 22mm więc zapisał zastrzyk. Po wizycie czułam kłucie i ból brzucha i to mocny i potem wieczorem na to zastrzyk. Czy ja nic sobie nie zaszkodziłam zastrzykiem? Chodzi mi o to czy pęcherzyk pękł sam a ja na to zastrzyk dałam już po pęknięciu. Nie wiedziałam co zrobić i tak zrobiłam.. I teraz myślę 🤔
Starająca111, Lili❤️ lubią tę wiadomość
-
Ewayak wrote:Nie, jeżeli pękło nawet przed, to zastrzykiem nic sobie nie zrobiłaś. Spokojnie. Można tylko sobie zaszkodzić jak progesteron się szybciej weźmie.
Ogólnie biorę luteinę 2 razy dziennie po 100mg i piersi bolą.. To pewnie od tego i od ovitrelle.. -
nick nieaktualnyLili❤️ wrote:Progesteron biorę od P+3. A lekarz mi napisał, jeśli nie ma torbieli to nie zaszkodził. ☺️
Ogólnie biorę luteinę 2 razy dziennie po 100mg i piersi bolą.. To pewnie od tego i od ovitrelle..