Ovitrelle - zastrzyk - kto stosował ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Starająca111 wrote:Hej dziewczyny zrobiłam test nadal lekko pozytywny. Teraz będę testować co dziennie chyba 🙈 aż do okresu , chyba że go nie będzie 🙏 dziś 12 dzień od zastrzyku i 23 dc , 3 dni do okresu. Jutro w nocy jedziemy do Krakowa ciekawa jestem co wyjdzie z tym wszystkim. Miłego dnia wam życzę 😘
Starająca111 lubi tę wiadomość
-
Caro93 wrote:Cześć! 🥰
Słyszałam, ze ovitrelle fałszuje dodatnio testy ciążowe. Z ciekawości zrobiłam dzisiaj- czyli 5 dni po i wychodzi negatywny.. to chyba źle wróży 🤪🥲Caro93 lubi tę wiadomość
-
Hejka nadal widzę tą drugą słabą kreskę 🙈 najgorsze jest to że normalnie w poniedziałek to bym poleciała na betę a tak dopiero w środę będę mogła zrobić bo z Krakowa wrócę późno wieczorem we wtorek. A nie wiem czy w Krakowie blisko rynku jest gdzieś jakieś laboratorium co ewentualnie by mi zrobiło to badanie 🤷 jeżeli test będę miała pozytywny w poniedziałek to będę myśleć narazie boje się że nawet jeżeli się udało to wyleci tak jak ostatnio 😔
-
Starająca111 wrote:Hejka nadal widzę tą drugą słabą kreskę 🙈 najgorsze jest to że normalnie w poniedziałek to bym poleciała na betę a tak dopiero w środę będę mogła zrobić bo z Krakowa wrócę późno wieczorem we wtorek. A nie wiem czy w Krakowie blisko rynku jest gdzieś jakieś laboratorium co ewentualnie by mi zrobiło to badanie 🤷 jeżeli test będę miała pozytywny w poniedziałek to będę myśleć narazie boje się że nawet jeżeli się udało to wyleci tak jak ostatnio 😔
Kochana gratuluje! ❤️ I bądź dobrej myśli 🤗 nie ma co się zle nastawiać, bo Twój organizm tez to odbiera. Ściskam 🥰Starająca111 lubi tę wiadomość
-
Starająca111 wrote:Poprostu szybko ci z organizmu wychodzi ja ostatnio miałam do 11 dnia ale bardzo blada kreska a 12 dniu już nic. Dziś mam 12 dzień i dwa testy zrobione rano i w południe i lekko pozytywne nadal więc nie wiem czy tym razem dłużej zastrzyk widać czy ciążę np już pokazuje🙈 wolałabym żeby krócej się utrzymywał i wtedy być pewnym kiedy ciążę widać 🤷 trzyma kciuki za Ciebie ❤️
Oby tak było 🙈 bo ja to już schizuje 😂 dziękuje kochana ❤️ -
Hej jestem w Krakowie i testy nadal lekko pozytywne jutro dzień okresu dziś 14 dni od zastrzyku. Piersi bolą upławy mam czuję się czasami jak na okres. Ale te objawy to pewnie od Dupashonu. Jutro idę na betę tu w Krakowie bo mam blisko laboratorium 300m od nas
MałaMonia lubi tę wiadomość
-
Powodzenia, trzymam kciuki. Ja testuje w piątek -12 dzień. To mój pierwszy cykl z ovi
Starania od 2019
Ona: lat 28
📌 hiperinsulinemia
📌hiperprolaktynemia
📌Hiperandrogenizm
📌mthfr hetero
📌V Leiden hetero
Tsh 0.655
FT4 12.72
Fsh 3.1
LH 7.01
Anty TPO 0.25
Anty TG 0.69
Estradiol 248
Testosteron 0.61 mg/ml
DHEA SO4 14.08
SHBG 149
Androstention 2.26
☑️AMH 3.38
☑️drożność sono hsg
☑️Homocysteina
💊diostinex
💊3x500mg glucophage
💊Metylowany kwas foliowy i B12
💊Acard 75mg
On lat 29
📌Morfologia 2%
☑️ Koncentracja 33,45 mln
☑️ Liczba całkowita 180,63M
☑️Ruchliwość 71.26% -
Starająca111 wrote:Hej jestem w Krakowie i testy nadal lekko pozytywne jutro dzień okresu dziś 14 dni od zastrzyku. Piersi bolą upławy mam czuję się czasami jak na okres. Ale te objawy to pewnie od Dupashonu. Jutro idę na betę tu w Krakowie bo mam blisko laboratorium 300m od nas
-
Starająca111 wrote:Mam wynik niestety 0,2 nie jestem w ciąży 😔 no trudno żyjemy dalej życzę wam wszystkim powodzenia w następnym cyklu 😘😘😘😘
-
A tak w ogóle to powiedzcie mi bo brałam ten duphaston przez te 5 dni i wyniki progesteronu wyszedł mi 2,140 bo zrobiłam jednak to badanie też. To nie za mały skoro brałam dupashon? Wróciliśmy niedawno do domu z Krakowa więc teraz na spokojnie mogę pisać. Wyjazd bardzo udany.😁
-
Ja testuje w piątek, mam lekko nabrzmiałe piersi, biały śluz i bóle miesiączkowe już od kilku dni. Gdzieś czytalam że branie duphastonu nie wpływa na poziom progesteronu. Progesteron musi spać żeby dostać okresu, więc jakby nie spadł nie możliwa byłaby miesiączka.
Starania od 2019
Ona: lat 28
📌 hiperinsulinemia
📌hiperprolaktynemia
📌Hiperandrogenizm
📌mthfr hetero
📌V Leiden hetero
Tsh 0.655
FT4 12.72
Fsh 3.1
LH 7.01
Anty TPO 0.25
Anty TG 0.69
Estradiol 248
Testosteron 0.61 mg/ml
DHEA SO4 14.08
SHBG 149
Androstention 2.26
☑️AMH 3.38
☑️drożność sono hsg
☑️Homocysteina
💊diostinex
💊3x500mg glucophage
💊Metylowany kwas foliowy i B12
💊Acard 75mg
On lat 29
📌Morfologia 2%
☑️ Koncentracja 33,45 mln
☑️ Liczba całkowita 180,63M
☑️Ruchliwość 71.26% -
MałaMonia wrote:Ja testuje w piątek, mam lekko nabrzmiałe piersi, biały śluz i bóle miesiączkowe już od kilku dni. Gdzieś czytalam że branie duphastonu nie wpływa na poziom progesteronu. Progesteron musi spać żeby dostać okresu, więc jakby nie spadł nie możliwa byłaby miesiączka.
-
nick nieaktualnyStarająca111 wrote:To do ilu musi spaść żeby była ta miesiączka?
A progesteron musi spaść do 0,...jakieś tam liczby po przecinku:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2021, 17:20
-
Lili❤️ wrote:To wszystko możliwe ze wzięłam luteinę za wcześnie... Bo niby 20dc pęcherzyk miał 16.mm i dostałam ovitrelle... Potem za 5 dni wzięłam luteinę 🤔 dobrze zrobiłam? Tak mi lekarz kazał ..
No człowiek uwięzione jest przez te leki...