Ovitrelle - zastrzyk - kto stosował ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelles wrote:Ehh bardzo Ci współczuję tej endometriozy. Ciężko mi sobie to wyobrazić bo ja bóli to nawet na okres nie mam. Przy 2 dzieci na pewno jest jeszcze ciężej 😞
Bete zrobiłam po 10 dniach. Jak zwykle wyszła mi 2.3 więc odstawiłam dupka i czekam. Minęło 5 dni i nic. Czuje piersi i podbrzusze jak na @ i cisza. Może jutro zrobię sikany? Ale nie wiem czy jest sens wogole. Znowu będę miała zalamke cały dzień zanim się ogarnę. -
Angelles
Tylko nie wiem jak ty ale mnie tak z dwa a trzy dni przed okresem przestają boleć piersi. Nawet na dupku teraz już mnie nie bolą. Więc może coś jest na rzeczy 😉 ile ci się spóźnia okres? I czy w ogóle spóźniał się czy o czasie zawsze miałaś? Też już dziś dupka nie wezmę bo nie ma sensu jutro termin miesiączki więc na bank będzie 😔 -
Ale nie pamiętam za choinkę choć próbuje sobie przypominać i nic jak to było jak zaszłam w drugą ciążę już na endometriozie bo to że jak się zajdzie to jest identyczne czucie jak na okres ból brzucha, pleców i uczucie jak by ci miało zaraz wylecieć to to jest na bank bo miałam tak przy dwóch ciążach ale nie mogę sobie przypomnieć czy też bolała mnie ta endometrioza przez jakiś czas na początku ciąży 🤔🤔
-
Starająca111 wrote:Angelles
Tylko nie wiem jak ty ale mnie tak z dwa a trzy dni przed okresem przestają boleć piersi. Nawet na dupku teraz już mnie nie bolą. Więc może coś jest na rzeczy 😉 ile ci się spóźnia okres? I czy w ogóle spóźniał się czy o czasie zawsze miałaś? Też już dziś dupka nie wezmę bo nie ma sensu jutro termin miesiączki więc na bank będzie 😔 -
Angelles wrote:Zawsze miałam o czasie. Nigdy nie spóźnił mi się 5 dni. Póki co nic nie zapowiada żeby miał się pojawić. Piersi mnie bolą caly czas jak na @. Podbrzusze, plecy lekko też jak na @. Jestem zaziebiona ale mąż mnie zarazil 🤯. Czytałam że po dupku @ się pojawia od 3 do 14 dni więc nawet się nie nastawiam. Ale dzisiaj na wszelki w kupie test i zrobię
-
Angelles wrote:Na teście biało 😞. Czekam na @
A Ty w pon pewnie na bete czy @ rozkręca się? -
Angelles wrote:Hej starająca. Zaczęłaś nowy cykl. Bo ja z przytupem @@@@
-
Co tam dziewczyny strasznie tu cicho ostatnio się zrobiło 🤷 mi kończy się właśnie okres jeszcze tylko przeżyć te bóle brzucha które mam przez endometrioze masakryczne to jest boli tak że bez silnych tabletek się nie da wytrzymać 😔 i jak tu żyć 🤷
-
Starająca111 wrote:Co tam dziewczyny strasznie tu cicho ostatnio się zrobiło 🤷 mi kończy się właśnie okres jeszcze tylko przeżyć te bóle brzucha które mam przez endometrioze masakryczne to jest boli tak że bez silnych tabletek się nie da wytrzymać 😔 i jak tu żyć 🤷
Ja mało tu zaglądam, rzuciłam się w wir pracy by jakoś funkcjonować...
O kurcze, współczuję ci bardzo tych bóli 😕 mega musisz się męczyć 😔 jaki plan teraz masz? -
Lili❤️ wrote:Ja mało tu zaglądam, rzuciłam się w wir pracy by jakoś funkcjonować...
O kurcze, współczuję ci bardzo tych bóli 😕 mega musisz się męczyć 😔 jaki plan teraz masz? -
Starająca111 wrote:Nie wiem już nie mam sił na te bóle czekam na wizytę 21 i zobaczę co on mi powie i jak da mi zastrzyk następny i się nie uda to chyba zatrzymuje okres na jakiś czas znowu tabletkami anty bo już naprawdę mam dość.
Starająca111 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Pod ponad roku staramy się z mężem o dziecko. Niestety trafialiśmy na beznadziejnych ginekologów : jedna stwierdziła,że nie ma problemu,a inny,że tylko i wyłącznie invotro. W końcu trafiliśmy na ginekologa, który nas uspokoil.
Dlatego mam pytanie. W środę 5.01 wzięłam zastrzyk z ovitrallu na pęknięcie pęcherzyka. Dzisiaj mija 11 dpo, zrobiłam test ale negatywny. W poniedziałek mam zamiar iść na betę. Od 4 dpo ból piersi, ból jajników.
Tracić nadzieję, czy to test mógł wyjść fałszywie negatywny? -
Justkaro wrote:Cześć dziewczyny. Pod ponad roku staramy się z mężem o dziecko. Niestety trafialiśmy na beznadziejnych ginekologów : jedna stwierdziła,że nie ma problemu,a inny,że tylko i wyłącznie invotro. W końcu trafiliśmy na ginekologa, który nas uspokoil.
Dlatego mam pytanie. W środę 5.01 wzięłam zastrzyk z ovitrallu na pęknięcie pęcherzyka. Dzisiaj mija 11 dpo, zrobiłam test ale negatywny. W poniedziałek mam zamiar iść na betę. Od 4 dpo ból piersi, ból jajników.
Tracić nadzieję, czy to test mógł wyjść fałszywie negatywny? -
Cześć dziewczyny. Zbieram siły na kolejne podejście. W tym m-c kontynuuje Ovarin w ramach suplementacji i kupiłam olej z Wiesiołka. Po jakim czasie od zastosowania oleju widzialyscie zmiany w śluzie? Od razu w 1 cyklu? Liczę że u mnie coś ruszy.
Zanim zaczęłam się starać i dziecko pamiętam że miałam mega śluz- typowe białko jaja kurzego. Teraz od kilku miesięcy susza 😔 W zeszłym m- C brałam wiesiolek w tabletkach ale nie pomógł. Teraz olej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2022, 14:42
-
Hej jestem nowa na tym wątku od dzisiaj mam @ i stymuluje się letrozolem i czekam na termin do gin I już 3 raz będę z ovi tak że zobaczymy czy się uda za 3 razem jak to się mówi do 3 razy sztuka;p pozdrawiam i powodzenia....
Starająca111 lubi tę wiadomość