Ovitrelle - zastrzyk - kto stosował ?
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelles wrote:Hej Starająca i jak miałaś owulację?
-
nick nieaktualny
-
stara Staraczka wrote:@starajaca super
Ja byłam w ubiegłym roku na sonoHSG
Nie ma się co bać ból niewielki ... Gdyby trzeba było udrażniać to może być większy
Plus poodbno po badaniu 3 mce są z większym prawdopodobieństwem na ciążę -
Starająca111 wrote:No mówił mi właśnie że przez 3 miesiące są większe szanse. Ja dziś czuję na zmianę kłucie raz jeden jajnik raz drugi. Teraz przynajmniej wiem kiedy była owulacja i mogę liczyć ile dni juz jestem po.
Starająca111 lubi tę wiadomość
-
Angelles wrote:To super. Trzymam kciuki. Ja Mam namiary na klinikę w Krakowie na to sono z pianką. Miałam jechać w tym mc ale nie wyrobie się z badaniami. Koszt 500 zł. Podobno wykonuje 2 lekarzy w tym profesor specjalizujący się w tym. Także jak będę się decydować to tylko tam😊
-
nick nieaktualnyDziewczyna jestem 10 dni po zastrzyku i 8 dni po owulacji. Dzisiaj rano zrobiłam test i negatywny,czyli zastrzyk już się nie utrzymuje. Do miesiączki 4 dni według kalendarzyka,a tempka rośnie dziś 37.03 C. Czy,któraś tak miała i ciąża jednak była?czy już mam się szykować na nowy cykl starań?
-
Dominique wrote:Dziewczyna jestem 10 dni po zastrzyku i 8 dni po owulacji. Dzisiaj rano zrobiłam test i negatywny,czyli zastrzyk już się nie utrzymuje. Do miesiączki 4 dni według kalendarzyka,a tempka rośnie dziś 37.03 C. Czy,któraś tak miała i ciąża jednak była?czy już mam się szykować na nowy cykl starań?
-
A ze mną jest tragedia chyba covida złapałam. Od czwartku coś mnie brało ale od wczoraj tak konkretnie. Gorączka, ból głowy , gardła , kaszel doszedł, trzęsie mnie zimno i mój syn to samo. Jutro idziemy do lekarza i na testy pewnie pójdę. A od jutra mam brać dupashon 2x dziennie i się zastanawiam czy z lekami które dostanę pewnie jakiś antybiotyk nie będzie to jakoś źle działać 🤔 masakra poprostu
-
Hej. Muszę się was poradzić. Byłam wczoraj u gina 11 dc. W prawym jajniku puste jajo w jajniki powyżej 30mm. W lewy 4 jajka dominujące po 10 _11 mm. We wtorek ma przyjść na USG to będzie 14 dc.
Co to znaczy puste jajo? Jak mi do wtorku nie pęknie te puste jajo to będe musiała zastrzyk. Szczerze nie chcę go brać. Bo to bedzie silny ból i nawet może być krwawienie.
Ma przedłożony Aromak 2 tabletki do wtorku.
O ciąży nie myśle bo i tak nie ma szans. I mąż już nie chce:( -
nick nieaktualnyStarająca111 wrote:Temperatura spada przed samym okresem jak to dziewczyny mi pisały ostatnio. Mi zastrzyk dłużej się utrzymywał i nic nie wyszło miałam 3 cykle z nim a teraz okazało się że owulacja sama była więc cierpliwie czekam. Zawsze jest szansa nie zależnie od tego ile zastrzyk się utrzymuje.
Mi właśnie tempka idzie w górę, próbowałam badać szyjkę i dzisiaj ledwo ją wyczułam więc jest wysoko jest średnio twarda i zamknięta, a ze 2 dni temu była średnio wysoko I zamknięta,bo mogłam ją spokojnie wyczuć.
Dziękuję Ci za te słowa otuchy,że szansa jest nie zależnie od tego ile zastrzyk się utrzymuje.
Starająca111 lubi tę wiadomość
-
Dominique wrote:Mi właśnie tempka idzie w górę, próbowałam badać szyjkę i dzisiaj ledwo ją wyczułam więc jest wysoko jest średnio twarda i zamknięta, a ze 2 dni temu była średnio wysoko I zamknięta,bo mogłam ją spokojnie wyczuć.
Dziękuję Ci za te słowa otuchy,że szansa jest nie zależnie od tego ile zastrzyk się utrzymuje. -
nick nieaktualnyStarająca111 wrote:Przynajmniej jak zrobisz test to będziesz pewna że to nie zastrzyk tylko ciąża. Trzymam kciuki 😘
I trzymam kciuki za Ciebie,żeby się udało 😊Starająca111 lubi tę wiadomość
-
Dominique wrote:Dziś 10 dni po zastrzyku negatywny, powtórzę w dniu spodziewanej miesiączki i dam znać 😊
I trzymam kciuki za Ciebie,żeby się udało 😊
Trzymam kciuki
Nie robię testu w dniu spodziewanej miesiączki tylki jak mi sie spóźnia. -
Smużka 29 wrote:Hej. Muszę się was poradzić. Byłam wczoraj u gina 11 dc. W prawym jajniku puste jajo w jajniki powyżej 30mm. W lewy 4 jajka dominujące po 10 _11 mm. We wtorek ma przyjść na USG to będzie 14 dc.
Co to znaczy puste jajo? Jak mi do wtorku nie pęknie te puste jajo to będe musiała zastrzyk. Szczerze nie chcę go brać. Bo to bedzie silny ból i nawet może być krwawienie.
Ma przedłożony Aromak 2 tabletki do wtorku.
O ciąży nie myśle bo i tak nie ma szans. I mąż już nie chce:( -
nick nieaktualnyStarająca111 wrote:Masakra byłam na wymazie mam covida. Czuję się strasznie. Kaszel, ból głowy, katar, pocę się.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2022, 12:18