Ovitrelle - zastrzyk - kto stosował ?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStarająca111 wrote:Hehe znam to szkoda że pozytywny wychodzi tylko test na covida mi🤣🤣🙈🙈🤦
A co do cyklu,który masz dzień? Ja po 2 latach starań już bym chciała zobaczyć te upragnione 2 kreski.
-
nick nieaktualnyStarająca111 wrote:Jestem w 18dc 9 lub 8 dni po owulacji. A czuję się już lepiej choć wciąż słabo, kaszle , katar mam i ta głowa boli co jakiś czas. Mniej już poty mnie oblewają ale jeszcze są. A ty który dzień cyklu? Ile do okresu?
W tym miesiącu chyba przez stymulację Letrozolem to owulacja przyszła szybciej 🤔 -
Dominique wrote:Ważne, że już lepiej się czujesz 💪Ja jestem 11 dniu po owulacji i w 23 dniu cyklu,aplikacja pokazuje,że jutro miesiączka, ale zupełnie się na nią nie czuję.
W tym miesiącu chyba przez stymulację Letrozolem to owulacja przyszła szybciej 🤔 -
nick nieaktualny
-
Tycia88 wrote:Hej mam pytanie jestem przeziębiona od poniedziałku a w piątek mam iac do gin I zobaczyć czy urósł pęcherzyki i ostatecznie przyjąć ovi czy któraś miała taka sytulacje że byla przeziębiona i przyjęła ovitrelle?
-
No niby nie tylko czy to może mieć inne działanie przy przeziębieniu ;/a nie mam jak się zapytać gin bo zaraz pomyśli że.mam koronę i odwoła mi wizytę a test robiłam i nie mam covida więc sama nie wiem co robić....;(
Starająca111 lubi tę wiadomość
-
Tycia88 wrote:No niby nie tylko czy to może mieć inne działanie przy przeziębieniu ;/a nie mam jak się zapytać gin bo zaraz pomyśli że.mam koronę i odwoła mi wizytę a test robiłam i nie mam covida więc sama nie wiem co robić....;(
-
nick nieaktualnyStarająca111 wrote:Jak tam nikt nie testuje? Ja dziś dwa razy miałam takie mega ukłucie po prawej stronie jajnika z którego była owulacja. Mam 6 dni do okresu ale już czuję pobolewanie brzucha😔
-
Dominique wrote:Ja się testowałam,znowu biało.Do tego spadek temperatury.Już straciłam nadzieję, cały dzień chce mi się płakać 😢I dalej brak jakichkolwiek objawów nadchodzącej miesiączki,plecy nie bolą,piersi nie bolą,brzuch też nie... Dziwny mam ten cykl.
-
nick nieaktualny
-
Ale jak to jest od owulcji zawsze jest 14 dni do okresu nie? Pierwsza faza cyklu jest ruchoma ale ta druga od owulacji zawsze taka sama 14 dni nie? Więc ja miałam owulacje teraz wcześniej bo była sprawdzona więc prawidłowo okres powinien być za 4 lub 3 dni🤷 Dominique a ty kiedy owulację miałaś? Którego?
-
nick nieaktualny
-
Dominique wrote:Ja owulację mialam w sobotę 15 stycznia.Do tej pory miesiączkę dostawałam 10-12 dni od owulacji. Więc już samo to mnie dziwi, że dziś 13 dzień i brak miesiączki,a spadek temperatury.
-
Starająca111 wrote:A napewno wiesz że owulacja była 11 lub 12 dni temu zawsze? Bo z tego co wiem to okres 14 dni po owulacji jest niby zawsze. Więc jak jutro nie dostaniesz to jest szansa.