X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Owulacja byla czy nie?
Odpowiedz

Owulacja byla czy nie?

Oceń ten wątek:
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Ja oczywiście rozumiem, ale się zastanawiam nad tym. Bo hormon odpowiedzialny za pęknięcie pęcherzyka to LH właśnie (chyba), więc jeśli jest Pik to chyba jest szansa na pęknięcie? Chciałam się upewnić bo strasznie obawiam się torbieli :(
    Z tego co wiem LH wzrasta przed owulacją a nie powoduje owulacji ale moge sie mylić :)

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 11 czerwca 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mam pytanie mozecie powiedziec swoje doswiadczebie opinie....dzis okolo 16 mialam negatywny test owu okolo 18 pozytywny powiedziec keidy najlepiej sie kochac....sec u nas byl wczoraj rano dzs wieczorem jak to sie ma od testu pozytywnyego macie jakies doswiadczenia??

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ