X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Owulacja byla czy nie?
Odpowiedz

Owulacja byla czy nie?

Oceń ten wątek:
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Ja oczywiście rozumiem, ale się zastanawiam nad tym. Bo hormon odpowiedzialny za pęknięcie pęcherzyka to LH właśnie (chyba), więc jeśli jest Pik to chyba jest szansa na pęknięcie? Chciałam się upewnić bo strasznie obawiam się torbieli :(
    Z tego co wiem LH wzrasta przed owulacją a nie powoduje owulacji ale moge sie mylić :)

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 11 czerwca 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mam pytanie mozecie powiedziec swoje doswiadczebie opinie....dzis okolo 16 mialam negatywny test owu okolo 18 pozytywny powiedziec keidy najlepiej sie kochac....sec u nas byl wczoraj rano dzs wieczorem jak to sie ma od testu pozytywnyego macie jakies doswiadczenia??

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ