X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Owulacja byla czy nie?
Odpowiedz

Owulacja byla czy nie?

Oceń ten wątek:
  • vanessa Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Ja oczywiście rozumiem, ale się zastanawiam nad tym. Bo hormon odpowiedzialny za pęknięcie pęcherzyka to LH właśnie (chyba), więc jeśli jest Pik to chyba jest szansa na pęknięcie? Chciałam się upewnić bo strasznie obawiam się torbieli :(
    Z tego co wiem LH wzrasta przed owulacją a nie powoduje owulacji ale moge sie mylić :)

7 lat walki o Ciebie Kruszynko...

201701271765.png

(*) Aniołek Madzia 7 tc luty 2020 - w moim sercu pozostaniesz na zawsze
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 11 czerwca 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mam pytanie mozecie powiedziec swoje doswiadczebie opinie....dzis okolo 16 mialam negatywny test owu okolo 18 pozytywny powiedziec keidy najlepiej sie kochac....sec u nas byl wczoraj rano dzs wieczorem jak to sie ma od testu pozytywnyego macie jakies doswiadczenia??

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
1 2 3 4 5
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ