Problem - testy owulacyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
onalola wrote:A to to wszystkie testy tak piszą , i tak się mówi. Są też przypadki Pan co piszą że już w 8dpo mają pozytywne 🤷
Za tym się nie nadąży, ja zrobię ale czuję że @ przyjdzie👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
5 cs 😔 - monitoring potwierdził owulację
28.04.2025 - wizyta w Klinice Niepłodności
👱♀️
Podejrzenie endometriozy
Stosunek LH do FSH 0,39 -
onalola wrote:Z Krakowa.
Jeszcze będę pytać i szukać, może ktoś z rodziny ma kogoś do polecenia. Tylko na razie nie chciałam nikomu nic mówić 😪
Wiśniewska-Polak Małgorzata. Ma bardzo dobre opinie, byłam u niej wczoraj na wizycie żeby mi dała to L4 i faktycznie pierwsze wrażenie dobre zrobiła, nie tak na odwal się ta wizyta była. Dziewczyny w kolejce ją też bardzo chwaliły. Przyjmuje w Medicoverze, ja mam pakiet i nie wiem jak to wygląda z zewnątrz ale może poczytaj o niej. ☺️ -
Loraa wrote:Ja też z opowieści znajomych wiem, że niektórym pozytyw wyszedł dopiero po dni spodziewanej @ i to bladzioszka. Raz, że mogła się owulacja przesunąć i źle ją wyznaczyliśmy, dwa że często pisze, że zagnieżdżenie może trwać 6 do 12 dni, więc tu również może się przesunąć
Co do owulacji jestem pewna na 100 %. Co do testów, tak jak mówię, doświadczenie z 1 ciąży to wiem, że może być różnie, Normalnie pewnie bym była bardziej optymistyczna, gdyby nie to głupie badanie temperatury, które znowu nie wiem czy dobrze wykonuje
Czekamy co dalsze dni przyniosą.
A u Ciebie jak tam po wizycie, wszystko ok ?2 cs 11/24 cb 💔
02.2025 4cs 🙌
Pregna start , pregna DHA, Wit D 2000j, Magnez, b complex
Duphaston 2x1 -
Mam dość tego cyklu 🫣 czy ty możliwe żebym miała
Plamienia po duphastonie ? Biorę drugi dzień i dzisij na papierze jasnoróżowe plamienie… ja już nie wiem co myśleć. O ile doszło do zapłodnienia a wątpię bo jednak mąż był późno i myśle ze po owu. To nawet jeśli to za wcześnie na implantację. -
Kobietki czy wy też jesteście takie zmęczone i śpiące? Ja od weekendu non stop bym mogła spać i faktycznie w miare możliwości robiłam sobie drzemkę, bo inaczej bym nie wytrzymała do końca dnia, nawet jak noc prześpię to 2-3 godziny po przebudzeniu jestem już mocno zmęczona i najchętniej bym poszła spać. Teraz mam taki etap, że w pracy odliczam do końca i ino wrócę do domu to chcę spać 🤷♀️
-
Ja rano mogę spać i spać, nigdy nie budzę się wyspana. Teraz jeszcze do tego ta pogoda i krótkie dzień, to już w ogóle.👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
👱♀️
Podejrzenie endometriozy
onalola wrote:Co do owulacji jestem pewna na 100 %. Co do testów, tak jak mówię, doświadczenie z 1 ciąży to wiem, że może być różnie, Normalnie pewnie bym była bardziej optymistyczna, gdyby nie to głupie badanie temperatury, które znowu nie wiem czy dobrze wykonuje
Czekamy co dalsze dni przyniosą.
A u Ciebie jak tam po wizycie, wszystko ok ?
Teraz czekanie poowulacyjne przede mną. Tak sobie dziś pomyślałam, że wolałabym żeby już był dzień @ i niech już nawet przyjedzie, to czekanie jest najgorsze👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
👱♀️
Podejrzenie endometriozy
Melduje że zrobilam rano test, ale był negatywny. Tzn może jakiś turbo cień się przewijał ale to chyba za długo próbowałam zdjęcie zrobić i nie wyszło.
Temp spadła już w ogóle na łeb na szyję. Czuję że pobolewa podbrzusze więc będzie @ jak nic 😪2 cs 11/24 cb 💔
02.2025 4cs 🙌
Duphaston 2x1 -
Przypominawczo nie poddawaj się jeszcze dopóki @ nie przyjdzie 🙌
Też zrobiłam dziś test, wyszedł negatywny. Natomiast nie mam żadnych bóli które zwiastowałyby, że zaraz nadejdzie @. Powiększyły mi się dość mocno żyłki po bokach na piersiach i jestem bardzo mocno zmęczona, na słodycze dalej brak ochoty 🤷♀️ -
Ten spadek temperatury jest zbyt podejrzany. PatrZe na te zdjęcia i widać coś, ale mega słabo. To jest ta fabryczna na bank. Czekam na plamienie i zaczynam nowy cykl nowa ja 😅😪😭😭2 cs 11/24 cb 💔
02.2025 4cs 🙌
Duphaston 2x1 -
Justa28 wrote:Tulę mocno! Jeszcze mam cichutką nadzieję, że ten cykl Cię zaskoczy 😉
Hmm u mnie temperatura cały czas na poziomie 37 lub wyżej 🤔
To u ciebie jeszcze szansa jest. U mnie jedynie na to , że @ będzie łaskawa i przyjdzie o czasie. Pamiętam, że dawniej jak mi się spóźniała to potem cierpiałam za to 2 dni 😪 więc wolałabym bez takich, bo jestem sama z synem2 cs 11/24 cb 💔
02.2025 4cs 🙌
Duphaston 2x1 -
Oby był pozytyw 🤞🙌
Ja sobie postanowiłam jedno. Nie mierze temperatury w następnym cyklu. To mnie mega stresuje, ostatnio mam problemy ze snem, nie budzę się o tej co trzeba tylko godzinę wcześniej, albo koło 4 a mierzenie mam o 7.15 zazwyczaj. Albo nie będę mierzyć w ogóle. Albo tylko do pierwszego wzrostu po owulacji a potem rzucam termometrem w kąt.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2024, 08:42
Justa28 lubi tę wiadomość
2 cs 11/24 cb 💔
02.2025 4cs 🙌
Duphaston 2x1 -
Ale jak był cień cienia, to może jeszcze jest szansa. Trzymam kciuki za Was żeby jednak ta @ nie przyszła.
Ja siedzę z plastrem rozgrzewającym 😅👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
👱♀️
Podejrzenie endometriozy
onalola wrote:Oby był pozytyw 🤞🙌
Ja sobie postanowiłam jedno. Nie mierze temperatury w następnym cyklu. To mnie mega stresuje, ostatnio mam problemy ze snem, nie budzę się o tej co trzeba tylko godzinę wcześniej, albo koło 4 a mierzenie mam o 7.15 zazwyczaj. Albo nie będę mierzyć w ogóle. Albo tylko do pierwszego wzrostu po owulacji a potem rzucam termometrem w kąt.👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
👱♀️
Podejrzenie endometriozy
Ja w przyszłym idę na badania z krwi. Mąż przyznał rację , żeby termometr odłożyć w kąt. Testy też bym mogła generalnie, ale mam kupione to zużyje 😅 i nie będę dokupywać2 cs 11/24 cb 💔
02.2025 4cs 🙌
Duphaston 2x1