X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację testy owulacyjne??
Odpowiedz

testy owulacyjne??

Oceń ten wątek:
  • Monika92 Nowa

Wysłany: 14 listopada 2019, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, kreski miały wg mnie identyczne zabarwienie

• Róża 1 Ekspertka

Wysłany: 15 listopada 2019, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie dzisiaj zaczęłam brać clostilbegyt i czekam na owulacje zobaczymy! Ja używam testów z allegro tych różowych i zawsze się sprawdzają! Pozdrawiam

• Dora34 Koleżanka

Wysłany: 18 listopada 2019, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym cyklu też zamówiłam testy z allegro :) Stwierdziłam, że na testy Domowe Laboratorium niedługo zbankrutuję :P Jak na razie nie mam do nich zastrzeżeń, w tym cyklu się sprawdziły :)

yfyfj7u.png

ol2jsv4.png
  • Róża 1 Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2019, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora34 wrote:
    Ja w tym cyklu też zamówiłam testy z allegro :) Stwierdziłam, że na testy Domowe Laboratorium niedługo zbankrutuję :P Jak na razie nie mam do nich zastrzeżeń, w tym cyklu się sprawdziły :)
    Super! Mam nadzieję że ten cykl będzie szczęśliwy

• Dora34 Koleżanka

Wysłany: 19 listopada 2019, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Róża 1 wrote:
    Super! Mam nadzieję że ten cykl będzie szczęśliwy
    Też mam taką nadzieję, chociaż ten cykl jakiś strasznie poplątany jest znowu. Dzisiaj wyznaczyło mi niby owulację na 8 dc a moim zdaniem na 99% była ona 13 dc. I jak tu nie zwariować :D

yfyfj7u.png

ol2jsv4.png
  • Monika12234 Nowa

Wysłany: 2 grudnia 2019, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część, nie mam zbyt wielkiego doświadczenia testami owulacyjnymi dlatego mam pytanie. Używam testow facelle dzis wyszla mi drugą kreską ciemniejsza od testowej ale nie tak tłustą jak u testowej i zaliczyłam jako test pozytywny ale nie wiem czy słusznie.

• Monika12234 Nowa

Wysłany: 2 grudnia 2019, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/882d9d45f326b.jpg.html tu wstawiam zdjęcie testu

• Weroni42 Znajoma

Wysłany: 2 grudnia 2019, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak dla mnie to raczej pozytywny. Również ich używam dla mnie są najlepsze 😊

• Kamila 90 Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2019, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W jakich godzinach robicie testy owulacyjne?

3jvztgf6kycusqbj.png
  • Dastiny Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2020, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mój cykl wydaje się być bezowulacyjny temperatury są niskie jednak testy owulacyjne wychodziły pozytywnie później negatywy a teraz w 24 dc z ciekawości zrobiłam jeszcze raz owulacyjny i wyszedł mega pozytyw. Podpowiedzcie co mam myśleć

• Róża 1 Ekspertka

Wysłany: 10 lutego 2020, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dastiny wrote:
    Dziewczyny mój cykl wydaje się być bezowulacyjny temperatury są niskie jednak testy owulacyjne wychodziły pozytywnie później negatywy a teraz w 24 dc z ciekawości zrobiłam jeszcze raz owulacyjny i wyszedł mega pozytyw. Podpowiedzcie co mam myśleć

U mnie owulacyjne pokazały ciążę! Już sprawdzałam 3 razy i się sprawdziło! Najpierw wychodzą testy owulacyjne pozytywne a później ciążowe testy

• Dastiny Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2020, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ze mój wykres nie pokazał nawet owulacji :( i nie było skoku a bardziej spadek. Mój wykres jest udostępniony na tablicy

• Dastiny Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2020, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Róża 1 wrote:
    U mnie owulacyjne pokazały ciążę! Już sprawdzałam 3 razy i się sprawdziło! Najpierw wychodzą testy owulacyjne pozytywne a później ciążowe testy
    A jeśli można spytać wyszło tak, że test był pozytywny później negatyw i pod koniec cyklu znów pozytyw?

• VR Koleżanka

Wysłany: 10 lutego 2020, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zależy co interpretujesz jako pozytywny test LH. Żeby test był pozytywny musi być bardzo mocno czerwony. Blade kreski to negatywny.

52f668246f.png

[*] 8tc 10.2016 łyżeczkowanie
    [*] 5tc 08.2017 cp
    Kraków

MTHFR C6ttC-T hetero
    PAI-1 4G/5G homo
    hiperprolaktynemia czynnościowa
  • Dastiny Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2020, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    VR wrote:
    Zależy co interpretujesz jako pozytywny test LH. Żeby test był pozytywny musi być bardzo mocno czerwony. Blade kreski to negatywny.
    https://naforum.zapodaj.net/70b182250fa1.jpg.html
    To mój dzisiejszy test owulacyjny w 24 dc na moje oko jest pozytywny we wcześniejszych cyklach właśnie tak wyglądały pozytywy i w tym cyklu też tylko w 18, 19 dc a później przerwa. Nie badałam od tamtad do dziś a dziś z ciekawości zatestowalam

• Dastiny Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2020, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/7a16f99dcdad.jpg.html to z dziś rana 25 dc i dalej pozytyw

• Róża 1 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2020, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dastiny wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/7a16f99dcdad.jpg.html to z dziś rana 25 dc i dalej pozytyw

😲 Proponuję test ciążowy lub bthcg i koniecznie daj znać! Krechy piękne jak ta lala malowana 😀😉

Dastiny lubi tę wiadomość

• Róża 1 Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2020, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo owulacja się przesunęła 🤔

• Dastiny Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2020, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Róża 1 wrote:
    😲 Proponuję test ciążowy lub bthcg i koniecznie daj znać! Krechy piękne jak ta lala malowana 😀😉
    Zrobiłam dziś test ciążowy 10 mlu ale białooo, w sumie to chyba się ludze że przy takich temperaturach i braku skoku może coś być z tego :(

• justyna89 Nowa

Wysłany: 11 lutego 2020, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oddam 3 zastrzyki ovitrelle w zamian za coś dla maleństwa ( dziewczynka ). Termin ważności 04.2020 trzymane w lodówce. Odbiór osobisty w Gdańsku. Kontakt do mnie: [email protected]

‹‹ 7 8 9 10 11 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ