testy owulacyjne??
-
WIADOMOŚĆ
-
Róża 1 wrote:Super! Mam nadzieję że ten cykl będzie szczęśliwy
-
Część, nie mam zbyt wielkiego doświadczenia testami owulacyjnymi dlatego mam pytanie. Używam testow facelle dzis wyszla mi drugą kreską ciemniejsza od testowej ale nie tak tłustą jak u testowej i zaliczyłam jako test pozytywny ale nie wiem czy słusznie.
-
Dastiny wrote:Dziewczyny mój cykl wydaje się być bezowulacyjny temperatury są niskie jednak testy owulacyjne wychodziły pozytywnie później negatywy a teraz w 24 dc z ciekawości zrobiłam jeszcze raz owulacyjny i wyszedł mega pozytyw. Podpowiedzcie co mam myśleć
U mnie owulacyjne pokazały ciążę! Już sprawdzałam 3 razy i się sprawdziło! Najpierw wychodzą testy owulacyjne pozytywne a później ciążowe testy -
Róża 1 wrote:U mnie owulacyjne pokazały ciążę! Już sprawdzałam 3 razy i się sprawdziło! Najpierw wychodzą testy owulacyjne pozytywne a później ciążowe testy
-
Zależy co interpretujesz jako pozytywny test LH. Żeby test był pozytywny musi być bardzo mocno czerwony. Blade kreski to negatywny.
-
VR wrote:Zależy co interpretujesz jako pozytywny test LH. Żeby test był pozytywny musi być bardzo mocno czerwony. Blade kreski to negatywny.
To mój dzisiejszy test owulacyjny w 24 dc na moje oko jest pozytywny we wcześniejszych cyklach właśnie tak wyglądały pozytywy i w tym cyklu też tylko w 18, 19 dc a później przerwa. Nie badałam od tamtad do dziś a dziś z ciekawości zatestowalam -
Oddam 3 zastrzyki ovitrelle w zamian za coś dla maleństwa ( dziewczynka ). Termin ważności 04.2020 trzymane w lodówce. Odbiór osobisty w Gdańsku. Kontakt do mnie: [email protected]