testy owulacyjne??
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny. W tym miesiącu testowałam na dwóch rodzajach testów ovu. Domowe laboratorium i lh vitam, z czego te drugie maja większą czułość bo 25ml,a domowe laboratorium powyżej 30 z tego co wyczytałam. Może się komuś przyda takie porównanie więc je wrzucam.
U mnie wygląda to następująco
https://zapodaj.net/63bb9c255e87c.jpg.html
Wczoraj domowe laboratorium pokazywał negatywny wynik, a w lh vitam obydwie kreski były takie same.
https://zapodaj.net/170926fc6b53f.jpg.html
https://zapodaj.net/72e9616383f1c.jpg.html
Jak oceniacie? -
Hej. Mam pytanie do was. Bo wyszedł mi dziś test owu dodatni. Dziś mam 16dc ale 2 dni temu miałam monitoring i gin powiedział że mam kilka pęcherzyków w jajniku lecz żaden jakiś szczególnie większy i dominujący nie jest. Jakoś mi szans nie dawał
Czy mam szanse w tym cyklu? Czego mi wyszedł test owu?
Oboje 36 lat
2014 - synek na świecie ♥️
2017 - córcia w niebie*
2018-2020 - 4x nieudane IUI
11.2018 - laparo, oba drożne, pcos, Hashimoto, AMH 5, niepłodność wtórna, 2xbiochemiczna,
On morfologia 2% i mała ruchliwość, lepkość
in vitro Kraków Macierzyństwo
21.09.2020 - stymulacja
30.09.2020 - punkcja, 21 pobranych ➡️12 zapłodniono ➡️mamy 5x❄️5.1.1 oraz 1x❄️4.1.1
12.12.2020 - transfer ❄️5.1.1
7dpt: beta 77, 9dpt: beta 189, 11dpt: beta 503,2
20.04.2021- połówkowe: córeczka 🥰 -
Lucy2323 wrote:Hej. Mam pytanie do was. Bo wyszedł mi dziś test owu dodatni. Dziś mam 16dc ale 2 dni temu miałam monitoring i gin powiedział że mam kilka pęcherzyków w jajniku lecz żaden jakiś szczególnie większy i dominujący nie jest. Jakoś mi szans nie dawał
Czy mam szanse w tym cyklu? Czego mi wyszedł test owu?
.Lucy2323 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam was serdecznie. Jestem tutaj nowa. Po stracie ciąży w styczniu próbujemy zajść w ciaze niestety narazie bez efektów. Zaczęłam w tym cyklu stosować testy owulacyjne. Może któraś z Was ma większe doświadczenie i pomoże mi w interpretacji
-
łyżeczka wrote:Witam was serdecznie. Jestem tutaj nowa. Po stracie ciąży w styczniu próbujemy zajść w ciaze niestety narazie bez efektów. Zaczęłam w tym cyklu stosować testy owulacyjne. Może któraś z Was ma większe doświadczenie i pomoże mi w interpretacji
Twój wykres nie jest udostępniony więc nie mamy jak go podejrzeć -
Witam. Jestem tu nowa. Pierwszy raz robię testy. Od 8 dnia cyklu testuję i wychodzi jasna ta druga kreska, do dziś 15dc o 11 zrobiłam test wyszła dużo ciemniejsza druga krecha, prawie taka jak ta pierwsza, o 15 tak samo, o 20:30 zrobilam myśląc, że będzie super ciemna krecha a tu lipa, bladziocha jak wcześniejsze
Nie wiem jak dodać zdjęcieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2019, 21:30
-
nick nieaktualnyBabaJaga wrote:Witam. Jestem tu nowa. Pierwszy raz robię testy. Od 8 dnia cyklu testuję i wychodzi jasna ta druga kreska, do dziś 15dc o 11 zrobiłam test wyszła dużo ciemniejsza druga krecha, prawie taka jak ta pierwsza, o 15 tak samo, o 20:30 zrobilam myśląc, że będzie super ciemna krecha a tu lipa, bladziocha jak wcześniejsze
Nie wiem jak dodać zdjęcie -
BabaJaga wrote:Witam. Jestem tu nowa. Pierwszy raz robię testy. Od 8 dnia cyklu testuję i wychodzi jasna ta druga kreska, do dziś 15dc o 11 zrobiłam test wyszła dużo ciemniejsza druga krecha, prawie taka jak ta pierwsza, o 15 tak samo, o 20:30 zrobilam myśląc, że będzie super ciemna krecha a tu lipa, bladziocha jak wcześniejsze
Nie wiem jak dodać zdjęcie
Możesz też spróbować innych testów. Ja używam tych z Domowe Laboratorium i się sprawdzają -
Cześć dziewczyny, ja używam takich tanich testów z Allegro różowych. Mogę wam powiedzieć że się sprawdzają, ale ja nie pije przynajmniej 3 h przed robieniem testu. Na dostatek on jest bardzo czuły wiec pozytywny jest wtedy gdy jak go sprawdzamy to od razu widać dwie kreski i kreska jest takiego samego koloru albo ciemniejsza.
-
Dziewczyny od 22 dc praktycznie do dziś (28dc) wychodzą mi pozytywne testy owulacyjne. Czy to możliwe? Czy jest się czym martwić? W poprzednich cyklach tego nie odnotowałam, staramy się o dziecko pół roku, z czego w pierwszą ciąże zaszłam już w pierwszym miesiącu starań... Mam 27 lat