zioła o.G.Sroki na OWULACJĘ
-
WIADOMOŚĆ
-
Gotową mieszankę można kupić na allegro bądź pojedynczo zioła w sklepie zielarskim i wymieszać sobie samemu. Ja sama sobie mieszałam
-
unia83 wrote:Dziewczyny poszukuję mieszanki nr 3 na poprawę funkcjonowania jajników i cykle bezowulacyjne. Może ktoś pił i powie gdzie kupić i czy pomogły?
kupić możesz na allegro ale czy pomagają to nie wiem za krótko je pije ale słyszałam od jednej że jej pomogły. Więc życzę Ci żeby tez ci szybciutko pomogłyPaula90 lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
sama zastanawiam się czy sobie tych ziół ojca sroki nie sprawić.
Jak nam w tym cyklu nie wyjdzie to od następnego zaczynam stosować te zioła. Czytałam na internecie różne opinie ale większość jest pozytywnych. Niektóre kobiety po miesiącu stosowania tych ziół zaszła w ciąże, innej się z kolei cykl wyregulował bo miała nieregularne.
Napawają optymizmem -
Gotowe ziółka na allegro można kupić. Ja też właśnie je piję już drugi cykl. Płaską łyżeczkę ziółek zaparzam przez pół godziny pod przykryciem, przecedzić i pić codziennie przed spaniem kubeczek.Należy zacząć od pierwszego dnia cyklu i pić przez cały czas przez 3 m-ce potem 1 m-c przerwy trzeba zrobć.Widzę korzystną zmianę w śluzie jest go zdecydowanie więcej, owu bardziej odczuwalna. Polecam
-
o pierwsza ciaze stralsmy sie rok dodam, ze z pomaca lekarza na pocztku ale wynikow nie bylo, pozniej dowiedzialam sie o ziolach oj. sroki, kupilam wymieszalam i zaczelam pic, wierzylam, ze pomoga i w pierwszym cyklu z ziolami udalo sie, zaszlam w ciaze i teraz mam prawie 3 letnia coreczke . Teraz juz zaliczylismy 3 cykle z ziolami, [przerwa i teraz 2 cykl znow z ziolami, jak narazie sie nie udalo ale widze, ze wyregolowal mi cykl i mam duzo plodnego sluzu. Niestety nie jestem pewna czy pecherzyki pekaja i tu moze byc problem.
grosza lubi tę wiadomość
Julia 24.02.2010 Dla ciebie zyje
aniolek [*] 20/06/2012 6tc
aniolek [*] 02/08/2014 4/5tc
aniolki [*] 23/10/2014 8tc -
Od tego cyklu zaczęłam pić zioła Skorki. Czuję się dobrze, zioła są dobre w smaku. Nawet gdyby były niedobre też bym je piła bo liczę, że mi pomogą. Zauważyłam, że ten okres jest trochę innych. Nie mam skrzepów. Zioła zaczęłam pić od plamienia. Okres prawie zawsze zaczynał się 1 - 2 dniowym brązowym plamieniem. Teraz to plamienie było bardzo małe. Może to zasługa tych ziół.
grosza lubi tę wiadomość
-
mieszanka nr3 jest nawet dobra napewno nie jest gorzka jak dla mnie. ja nie polecam kupowac na alegro gotowych mieszanek, ja swoje pierwsze sama kupilam oddzielnie i sama mieszalam wtedy mi pomogly, teraz zamowilam na alegro i nie jestem pewna co tam bylo bo nie zadzialaly juz a jeszcze jakos dziwnie rozregulowal mi sie wszystko.
weronika86 lubi tę wiadomość
Julia 24.02.2010 Dla ciebie zyje
aniolek [*] 20/06/2012 6tc
aniolek [*] 02/08/2014 4/5tc
aniolki [*] 23/10/2014 8tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny