zioła o.G.Sroki na OWULACJĘ
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też będe piła do końca cyku zobaczymy.
kingafohh lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
Ja tez pije ziolka, juz 2 cykl..
W pierwszym czulam dosc mocno jajniki, poprawily mi cykl bo po poronieniu mi sie rozregulowal.. Teraz nie czuje tak jajnikow, ale mam nadzieje ze owu bedzie. Powinna byc jutro., wierze w te ziolka, mam nadzieje ze efekty beda.
Aa od 3 dni mezus moj tez pije :p
Pije do owu. Po owu mam zamiar pic te ziolka na 2 faze :pWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2013, 13:42
-
ja mieszałam sama, bo przynajmniej wiedziałam co mieszam a na al..gro to wiadomo?
A i już wiem: pije się je bez przerwy 3 cykle potem 1 cykl przerwy
LUB
pije się do owulacji (jeśli się wie kiedy jest)i przerwa. -
nick nieaktualny
-
Dzięki Ruda za odpowiedź. W takim razie będę czekać na kolejne krwawienie, bo u mnie póki co misz masz i z plamienia około owulacyjnego przerodziło się w normalne krwawienie okresowe(wg gina reakcja na odstawienie tabletek anty, brane przez 2 mies w celu wyleczenia torbieli)
-
nick nieaktualny
-
Ruda teraz to ja już nic nie wiem. Ostatnią @ miałam 26 września, teraz w 16 dc miałam owu i plamienie, które od 17 dc jest już krwawieniem. Pytałam gina czy mam to traktować jako nowy cykl czy krwawienie między cyklem to w sumie nie dał mi jednoznacznej odpowiedzi. Teoretycznie na podstawie macicy to jest to normalny okres, ale jajniki nie dają jednoznacznej odpowiedzi. Więc nie wiem nic. Dlatego pytałam czy można zacząć pić te zioła ot tak w dowolnym dni, bo to by mnie jakoś ratowało.
-
nick nieaktualnyKurcze no to rzeczywiscie masz nieciekawa sytuacje. Moze zadzwon doradz sie innego ginekologa. Mysle, zebys poczekala na nastepne krwawienie. Najlepiej te ziolka pic w 1 dniu max w 2..
Kupilas je juz? Jak nie to moze sprobuj ziolka ojca klimuszki. Je mozna zaczac pic w dowolnym dniu cyklu. A tez sa na rozne takie dolegliwosci.. -
nick nieaktualnyNie wiem.. Tez bralam kiedys tabletki anty i nie bylo takich sytuacji, ze w polowie cyklu zaczyna sie okres.. Ale moze u ciebie tak jest. Torbiel zniknela? Kiedy masz znowu wizyte?
Ziolek mieszac nie nalezy, myslalam ze jeszcze nie zamowilas to bys wtedy mogla klimuszki wziac.. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam ból brzucha jak przy zakwasach a od ćwiczeń czy innego wysiłku fizycznego to to nie jest i mam jeszcze jakby wzdęcie tylko niżej jakby w jajnikach. Czy to są objawy od ziółek? Któraś miała podobne objawy? Bo waham się nad odstawieniem ziółek