zioła o.G.Sroki na OWULACJĘ
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja juz sroke mam za sobą za to teraz sie przerzuciłam na Baby and Mama med, bo maja w składzie takie zioła jakich w Polsce próżno szukać i niemal medyczne dawki, więc się wspomagam nimi bo te srocze porady dotyczace prania i pełni księżyca mnie jakoś nie przekonują
-
Na razie pije Regularne Cykle i Płodnośći jest ok - czekamy - obserwujemy - zobaczymy
-
Mam pytanie, czy jeśli test (któremu do końca nie ufam) pokazał dwie kreski (sądzę że to błąd jakiś, sprawdzę za dwa dni) to teoretycznie mogę być w ciąży. Czy w czasie ciąży można pić zioła? Chodzi mi o to że nie mam jakoś zaufania do testu a jeśli się mylę...?
-
dziewczyny, czy któraś z Was może podać mi link do aukcji na allegro. Strasznie duże tam tych ziółek, a chce mieć pewność, że zamawiam odpowiednie - chodzi mi o gotową mieszankę
czy konieczne jest aby zacząć pić od pierwszego dnia cyklu? czy mogę zacząć pić np od ostatniego dnia miesiączki?
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
A na mnie jak na razie to nie działają...W listopadzie piłam cały cykl w grudniu do polowy i od wczoraj zaczęłam znowu... W pierwszym miesiącu picia ziół mocno bolany jajniki, w drugim piersi przed @ a nigdy nie bolały... Wydaje mi się ze dopiero się to wszystko reguluje, ale nie poddaje się, chociaż są chwile zwatpienią Powodzenia dziew czyny" Wszystko mogę w tym, który mnie umacnia..." Kolejne podejście czas zacząć
-
Witajcie! Zagląda tu jakaś pijaczka ziółek jeszcze? Ja piję ziółka drugi i cykl i owszem mi wydłużyły cykl o 2 dni, zawsze miałam 28, a teraz było 30. Ale czuję się po nich super, czuć, że coś tam w środku pracuje Ciekawa jestem czy ten cykl okaże się szczęśliwy, oby.. Tak ogólnie potwierdzam to co wyżej pisała Ewcia 85, nigdy nie czułam piersi przed @, ani bólu ani nic, a teraz czuję kłucia i lekkie bóle, to samo z jajnikami nigdy ich nie czułam, a teraz bolą jak @ ma nadejść. Wydaje mi się jednak, że to dobre znaki bo oznaczają, że coś się zaczyna regulować. Jakby ktoś się chciał podzielić wrażeniami po piciu ziółek Sroki to zapraszam, chętnie poczytam.
-
Ja piję już drugi cykl - co prawda na początku tego drugiego nie piłam, bo bałam się przestymulowania razem z CLO - jednak CLO zadziałało bez wielkiego szału więc dołączyłam ziółka
Ja szczerze mówiąc wielkich efektów nie widzę - ocenię za miesiąc, dwa. Ale na razie żadnych skutków ubocznych nie zauważyłamancymonek lubi tę wiadomość
-
agu123nia witaj! No to zaczynamy razem:) Ja też pierwszy cykl zaczynam pić ziółka, tylko nie wiem jak będzie skuteczniej i bezpieczniej - pić do owulacji, czy cały cykl? Ktoś straszył, że lepiej pić do owulacji, bo potem zioła mogą być niebezpieczne dla zarodka. I rzeczywiście, niektórym się udało zajść, ale straciły ciążę... Dziewczyny podzielicie się swoimi spostrzeżeniami w tym temacie? będę ogromnie wdzięczna, bo zaczęłam pić od 4 dc i chciałabym cały cykl z ziołami zaliczyć, ale ...
-
nick nieaktualny
-
Kaśka00 gratulacje!!! Rzadko tu teraz zaglądam i dopiero zauważyłam pytanie Wydaje mi się, że ziółka pomogły bo już w drugim cyklu były II kreseczki Piłam cały cykl bo jakoś nie przekonywało mnie to picie tylko do owulacji. Różnie piszą ale to tylko zioła, nie powinny spowodować poronienia ewentualnej ciąży bo dziecko w pierwszych dniach po zapłodnieniu jest bardziej chronione na taką ewentualność, przecież niektórym dziewczynom zdarzy się upić bo nawet nie wiedzą, że są w ciąży, a nic złego się nie dzieje.
Jeszcze raz gratulujęKaśka00 lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny.prosze o pomoc.mam usuniety jeden jajowod i owulacje mam tylko po tej stronie potw.monitoringiem.zaczelam pic ziola ojca sroki nr3 zeby miec owulke po drugiej stronie.nie wiem czy to sa odpowiednie ziola zeby drugi jajnik pobudzic.bardzo was prosze pomozcie.Aguska87