zioła o.G.Sroki na OWULACJĘ
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, gdyby któraś zamierzała zakupić zioła o.Sroki, to mnie została moja szczęśliwa mieszanka, dzięki której się udało Dokładnie posiadam:
-mieszankę na ok.3 miesiące picia, zmieści się to do słoika 2 litrowego
-ziele ruty, nostrzyka i nagietka, każde po ok.25-30g (do mieszanki potrzeba było 20g, więc tyle mi zostało w torebeczkach, które miały 50g)
Zainteresowanych proszę o wiadomość na maila: [email protected], aby nie zaśmiecać forum:) -
Cześć! Ja piłam dwa cykle mieszankę nr3 i trzeci już nie musiałam Piłam cały czas od 1dc i nie przerywałam na czas owulacji, według mnie tak lepiej zadziałały. Ziółka kupowałam w zielarskim, każde osobno i mieszałam, wyszła wielka micha i zostało mi ich tyle, że trzem dziewczynom z OF oddałam Moim zdaniem nie zaszkodzą, a spróbować warto. Powodzenia!
i-feel-you lubi tę wiadomość
-
antylopaa wrote:Marietta, a pilas je cale msc czy tylko do owulacji? Dziewczyny tutaj pisza, ze tylko do owulacji
Do owu powinno się pić, bo w razie ciąży mogą wywoływac mikroskurcze podobnie jak wiesiołek- tak słyszałam, nie wiem ile w tym prawdy. Ja piłam na początku cały cykl, bo nie doczytałam potem tylko do owulki Ale od 1dc. -
No to fajnie. Ja teraz czekam na @ i zaczynam je pić drugi raz. chociaż na początku wyszły mi wszędzie małe swedzace krostki głównie brzuch i klatka piersiowa, ale to tylko kilka dni trwało. Tak mi się wydaje że od tego bo nic innego nowego nie wprowadzalam.
Udało się w cyklu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie jak to w końcu jest?
Wszędzie piszą żeby pić 3 miesiące (dokładniej to może chodzi o 3 cykle) a teraz dziewczyny piszecie że tylko od 1 dc do owulki.
To jak w końcu to pić? co pijecie wtedy od owulki do @?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2016, 22:05
2014 ISCI1 cp 2015 crio 05.2015 ISCI2 2017 ISCI3 02.2018 ISCI4 2018 ...?i co teraz? -
nick nieaktualnyViki26 wrote:No właśnie jak to w końcu jest?
Wszędzie piszą żeby pić 3 miesiące (dokładniej to może chodzi o 3 cykle) a teraz dziewczyny piszecie że tylko od 1 dc do owulki.
To jak w końcu to pić? co pijecie wtedy od owulki do @? -
Hej dziewczyny, czy ziola ojca sroki nr 3 można pić razem z norprolaciem? (Mam za wysoka prolaktyne).
Zaczęłam pić od wczoraj i mam obawy czy jak odstawie to czy znowu mi nie skoczy do góry
Z góry dziękuję za podpowiedź06.2015 HSG drożne
07-12.2015 stymulacja Clo, Aromek, cienkie endo
01.2016 IUI (fostimon), cienkie endo
02.2016 IUI (fostimon), cienkie endo
04.2016 -Invicta Warszawa-zmiana lekarza
04.2016 - wrogi śluz
18.05.2016 histeroskopia ok