zioła o.G.Sroki na OWULACJĘ
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneczka, ja zaczęłam pić od 8 dnia cyklu i nic się nie stało. Już w pierwszym cyklu picia ziółek zauważyłam poprawę śluzu. czułam również jak pracują mi jajniki. piję już drugi cykl i muszę powiedzieć,że śluzu tym miesiącu rewelacja
aneczka8828 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ula wrote:Aneczka, ja zaczęłam pić od 8 dnia cyklu i nic się nie stało. Już w pierwszym cyklu picia ziółek zauważyłam poprawę śluzu. czułam również jak pracują mi jajniki. piję już drugi cykl i muszę powiedzieć,że śluzu tym miesiącu rewelacja
Równiez zaczełam pić ziółka od 7 dnia cyklu, czyli po @. Póki co jezeli chodzi o sluz to nie wiem , czy cos się poprawiło, ale wydaje mi się, ze na moje oko to zasługa wiesiołka. To jest mój 1 cykl z ziołami, wiec na efekty trzeba poczekac.
-
a czy któraś zauważyła coś niepokojącego? ja nigdy nie miałam plamień śródcyklicznych a po ziołach już plamię 3 dzień (dziś mam 10 dc). nie wiem czy to poprawne. to pierwszy cykl z ziołami i nie chciałabym przerywać, bo może jajowody mi się udrażniają czy jak
-
Nic takiego po ziołach nie miałam. Chociaz któregos dnia sie załatwiajac i podcierajac zauwazyłam w śluzie jakies 2 czerwone plamki, ale to delikatnie, ale potem juz nic.
Asioczek,
Moze ziółka próbują Ci uregulowac cykl. Lub jest to moze plamienie sródcykliczne. Ja osobiscie nie wiem jak to wyglada, bo nigdy takiego czegos nie miałam. Plamienia mi sie zdazaja tylko jak przyjdzie @ i w koncowej jej fazie. -
asioczek86 wrote:a czy któraś zauważyła coś niepokojącego? ja nigdy nie miałam plamień śródcyklicznych a po ziołach już plamię 3 dzień (dziś mam 10 dc). nie wiem czy to poprawne. to pierwszy cykl z ziołami i nie chciałabym przerywać, bo może jajowody mi się udrażniają czy jak
Asioczek ja na Sroce mialam plamienie w 3 cyklu picia, cos ok.tygodnia trwalo, a cykle wydluzyly sie z 30-33 do 40-46. -
OvuFriend
-
Hej dziewczyny, forum umarło ? Pijecie ziółka? Ja zaczęłam pić właśnie teraz od 1dc i pierwsze spostrzeżenie mam takie, że @ mi się skrócił, zamiast krwawić jak zawsze do 5dc, to już w 3dc miałam tylko plamienie, dziś jest 4dc i też plamię tylko.28.V '15 - godz. 20:15
Natalia
-
ja piję od prawie dwóch tygodni, od 11 dc zaczęłam robić testy owu, okazało się że pasek na teście z każdym dniem jest coraz słabszy …i ani razu nie był pozytywny. Nie wiem, czy przegapiłam owu, bo nie miałam i nie mam żadnych objawów (zawsze mam objawy i cykle 27-28 dni). Dzisiaj testuję czwarty dzień.
Może ktoś miał podobnie?
-
Piję ziółka dopiero pierwszy cykl, mam bardzo długie cykle (ostatni ok 160 dni, wywoływana @), ale na razie mogę napisać, że nie skróciły mi @, bo trwała 7 dni, potem jeszcze dzień plamiłam.
Test owulacyjny robię od 8dc i wtedy wyszła najbardziej wyraźna kreska (ale nie był pozytywny), śluz był rozciągliwy, teraz kremowa lub lepka posucha (15dc). Tempka spadła i od dzisiaj idzie do góry. Sama nie wiem już co o tym myśleć .
-
Piłam 3 miesiące zioła O. Sroki i muszę przyznać, że u mnie miały odwrotny skutek... Zawsze czułam moment owulacji - ból jednego z jajników, natomiast podczas picia ziół nie wiedziałam kiedy jest owu. Dodatkowo wydawało mi się, że nie miałam śluzu płodnego, dopiero mój ginko podczas monitoringu zauważył, że jest. Dziwne to było...
Jeśli chodzi o długość i bolesność @ to nie bolała aż tak bardzo jak zwykle, trwała jak zawsze.