And the Oscar goes to… - czyli lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziandzia wrote:Suszarka chodź sikniemy jutro testy w Biedrze kupiłam tak o
Szona a Ty jak tam?
U mnie nudy. Tylko w brzuchu strasznie głośno się przelewa. Jak zwykle przed okresem. Także nadciąga.
-
szona wrote:Co oni wszyscy z tym bocianem (już któryś raz słyszę o polecaniu tego miejsca). Bocian to dla mnie miejsce, gdzie się głównie ściąga hajs. Moja siostra była we wszystkich białostockich klinikach. Wszedzie poza Bocianem lekarze chcieli szukać przyczyny niepowodzeń. W Bocianie była krotka piłka: inseminacja, in vitro i nara.
Na wątku adpocji zarodków jest dziewczyna, której ewidentnie coś spieprzyli. Nie podali klasy zarodka, podali złą, sklamali i prawdopodobnie są jakieś braki w dokumentacji medycznej, nie chcą jej wydać kopii tej dokumentacji. Chociaż ma do tego prawo. 17 lutego minęło 30 dni od złożenia wniosku. A tu dalej cisza. Zaangażowała rzecznika praw pacjenta, ale nie wiadomo jak to się skończy. Pisałam jej, ze tutaj mamy zdolne prawniczki i może któraś coś zaradzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2020, 18:13
szona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChciałam powiedzieć, że u mnie też nudy ale właśnie mam ochotę się rozpłakać. Już mi gil leci... Dostałam wyniki z dziś. I serio nie wiem czego to gowniane TSH tak bardzo skacze
Poprzednie wyniki
Obecne
Żebym jeszcze w ciąży była to rozumiem. Ale w to akurat nie wierzę. Jestem tak potwornie wściekła na siebie, że dopiero zrobiłam wynik. Pewnie mam szafkę leków, z których nawet nie skorzystam.
Ucieło mi TSH. To mam teraz 3,300.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2020, 18:45
-
Mi tak skacze TSH zawsze właśnie w tym okresie jesienno zimowym. Potem jest ok. Co roku to samo.
Dziewczyny a czy jest jakaś szansa otrzymać skierowanie na NFZ na te badania im mu o logiczne typu komórki nk itp? Chyba nie ma co na to liczyć?ultra długi protokół:
8dojrzałych komórek
7 się zapłodniło
❄4AA na pokładzie-jest z nami na świecie 👣
została ❄ 4AA
13.02 kriotransfer ❄️4AA
14.03 jest serduszko❤️
endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2 -
Pauliśka wrote:Monia a powiedz mi jak waga przy sterydach? Nie idzie do góry? Mi generalnie steryd by się przydał na RZS... Ogólnie to przede wszystkim trzeba mieć dobrego lekarza, a w mojej mieścince to mogę tylko o takim pomarzyć 🙈 jak pytam o jakieś badania, szczegóły to wysyłają mnie do Białegostoku do bociana od razu... Ale czy ja muszę wszystko od razu w klinice niepłodności leczyć?
Rucola lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualny
-
Suszarka wrote:Sikłam na Bobka właśnie. I doczekałam swojego osobistego cienia oszusta!!! Now i can die in peace 😂
Coś mi ten Twój cien pachnie olejkiem Bambino 😎 pokaaaa!
-
MonikA_89! wrote:Obecnie ważę 50kg 😜 W ogóle nie mam skutków ubocznych brania sterydu. Ani waga się nie zmienia, ani nie mam żadnych dolegliwości. Kolejny plus -pozbyłam się objawów alergii 😊
MonikA_89! lubi tę wiadomość
-
Suszarka wrote:
Niech ciemnieje 🙏
-
ElfiaKsiężniczka wrote:co do bociana w Białymstoku ..
Na wątku adpocji zarodków jest dziewczyna, której ewidentnie coś spieprzyli. Nie podali klasy zarodka, podali złą, sklamali i prawdopodobnie są jakieś braki w dokumentacji medycznej, nie chcą jej wydać kopii tej dokumentacji. Chociaż ma do tego prawo. 17 lutego minęło 30 dni od złożenia wniosku. A tu dalej cisza. Zaangażowała rzecznika praw pacjenta, ale nie wiadomo jak to się skończy. Pisałam jej, ze tutaj mamy zdolne prawniczki i może któraś coś zaradzi.
Masakra 😳 -
nick nieaktualnySuszarka wrote:Pauliśka, to jest teoretycznie 9dpo. Piszę teoretycznie, bo tak mi Flo wyznaczyła. Monitu nie robiłam, tempki nie mierzyłam, kieruję się wyłącznie objawami jak Sasanka 😄
A temperature mierzysz jak Sasanka? Codziennie wieczorem z czola, termometrem elektronicznym slabej jakosci? To jest moj podstawowy wyznacznik- tak tylko przypominam, bys nie odwalala fuszerki j nie zapominala o waznych punktach :*
Taaaaak trzymam kciuki, by Twoja kreseczka ciemniala! :*Madziandzia, szona, Rucola, Izape_91, kittinka, Irvine90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sasanka55. wrote:A temperature mierzysz jak Sasanka? Codziennie wieczorem z czola, termometrem elektronicznym slabej jakosci? To jest moj podstawowy wyznacznik- tak tylko przypominam, bys nie odwalala fuszerki j nie zapominala o waznych punktach :*
Taaaaak trzymam kciuki, by Twoja kreseczka ciemniala! :*
Ja wiem że to nie jest kreska ciążowa. Ale jesteście wszystkie bardzo kochane! I kiedyś wrzucę dwie kreski takie, że nie będzie wątpliwości ❤Sasanka55., Rucola lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Madziandzia wrote:Oj Suszarka zaraz się okaże, że nie będziemy miały jak rodzić razem 😂
Sikaj jutro z rańca!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2020, 20:13
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualny
-
Ja melduję II .... ale na owulaku 28dc więc zabawnie, ale Frez mam Ciebie cały czas w głowie i nie tracę nadziei No i trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!
Suszarka ja przyznam szczerze, ze nie widzę krechy ale kto to widział testować 9dpo wieczorem Siknij jutro rano to ocenimy
edit. jesli owu będę mieć jutro a będe testować 29go tak jak się okresliłam to też będę 9dpo Przyganiał kocioł garnkowiWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2020, 20:57
ElfiaKsiężniczka, szona, frezyjciada lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021