Beta HCG
-
WIADOMOŚĆ
-
witam, jestem tutaj nowa.. 22.08 miałam inseminacje na CLO i PREGNYLU.. mija zaledwie 10 dzień po inseminacji. przypuszczam że owulacja wystąpiła albo 22 albo 23 (24-środa) byłam na USG i lekarz stwierdził ze widzi ciałko żółte. robiłam test na którym wyszła blada kreska cienka jak włos,, pojechałam także na bete w 10 dniu od inseminacji i wynosi 4.3 zakres od 0-4. co wy o tym myślicie?
-
kasienka001 wrote:witam, jestem tutaj nowa.. 22.08 miałam inseminacje na CLO i PREGNYLU.. mija zaledwie 10 dzień po inseminacji. przypuszczam że owulacja wystąpiła albo 22 albo 23 (24-środa) byłam na USG i lekarz stwierdził ze widzi ciałko żółte. robiłam test na którym wyszła blada kreska cienka jak włos,, pojechałam także na bete w 10 dniu od inseminacji i wynosi 4.3 zakres od 0-4. co wy o tym myślicie?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Witam was. Wiem ze jak zwykle malo kto moze mi pomoc na takich forach ale mam jedno pytanie. Moja historia wyglada tak. Choruje na nadczynnosc tarczycy. Nie staram sie z chlopakiem o dzidziusia ale myslalam ze moze zdazyl sie jakis cud i sie udalo. Miesiaczke mialam 5 sierpnia. Trwala ona 5 dni jak zwykle i od dnia kiedy sie skonczyla zaczely bolec mnie jajniki. Jeszcze nigdy tak nie mialam. Brzuch ciagle wzdety. Czulam sie pelna. Wiekszosc dni pelna gazow. Wspolzylismy bardzo czesto i ogolnie nie myslalam o zachodzeniu w ciaze. Bylam zrelaksowana. W ciaglym bolu czekalam na @.po jakims czasie zaczely bolec mnie piersi. Nie byl to silny bol. Jakby wrazliwe po bokach i takze sutki. Czesto bolala mnie glowa i odbijalo mi sie po wszystkim i po niczym. Doszly do tego plecy, pachwiny i uda. Nie pamietam w którym dniu ale z dnia na dzuen poczulam sie jakby przeziebiona. Robilam test. Wyszedl negatywny. W 26dc czyli wczoraj 30 sierpnia dostalam plamien a potem @ sie troche bardziej rozwinela ale nie tam jak zwykle. Dodam jeszcze ze piersi nie bolaly mnie od kiedy skonczylam uzywac plastry czyli jakies 10 miesięcy temu. A teraz bola caly czas i sa troche pelniejsze. Pytanie brzmi czy z taka @ powinnam jednak zrobic jeszcze badanie z krwi?czy jest jakas szansa? Czy moze to jest poronienie?wiem ze musze isc do gina. Ale zrobie to po ustaniu krwawienia. Czy ktoras z was tak miala? Dodam ze piersi,jajniki, pachwiny i uda dalej bola
-
kasienka001 wrote:witam, jestem tutaj nowa.. 22.08 miałam inseminacje na CLO i PREGNYLU.. mija zaledwie 10 dzień po inseminacji. przypuszczam że owulacja wystąpiła albo 22 albo 23 (24-środa) byłam na USG i lekarz stwierdził ze widzi ciałko żółte. robiłam test na którym wyszła blada kreska cienka jak włos,, pojechałam także na bete w 10 dniu od inseminacji i wynosi 4.3 zakres od 0-4. co wy o tym myślicie?
jak Twój wynik z dziesiejszej bhcg??? -
czekającanacud wrote:a nie powtarzałaś dziś bhcg? 10-11 dni po ovu to jeszcze jest szansa przecież do zagnieżdżenia mogło dopiero co dojść, szkoda że dziś nie powtarzałaś
ja wczoraj po raz 1 robilam bete.. w pon może powtórze, chociaz lekarz kazał mi odstawić leki i działamy od nowego cyklu... -
innamorata88 wrote:Ja jestem w 7 dpo dzisiaj wczoraj mój wynik wynosił 2,41. Stosowałaś pregnyl/ovitrelle przy IUI?
dostałam zastrzyk przed owu ale nie pamiętam czy jaki... i tyle... ;/ ale na pewno nie pregnyl.. bo ta nazwa mi sie wcale nie kojarzy:) -
Dzis dostalam wyniki bety 1,30-> aktualnie 10 dpo czyli pewnie jakies pozostalosci ovitrelle:(Lipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY -
Kasiak621 wrote:Dzis dostalam wyniki bety 1,30-> aktualnie 10 dpo czyli pewnie jakies pozostalosci ovitrelle:(
-
Kuchcinka a planujesz powt bete zobaczyc czy przyrasta? bo ja dzis ostatni dzien luteiny i przeszla mi taka mysl przez glowe, chociaz moj M twierdzi zeby sie nei wkrecacLipiec 2015- Początek starań
1/2/3 IUI
Kasiak621 wrote:Dzis dostalam wyniki bety 1,30-> aktualnie 10 dpo czyli pewnie jakies pozostalosci ovitrelle:(Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
no narazie bije sie z myslami czy powt. w srode, dzis ostatni dzin luteny narazie odstawiam zobaczymyLipiec 2015- Początek starań
1/2/3 IUI
Kasiak621 wrote:Kuchcinka a planujesz powt bete zobaczyc czy przyrasta? bo ja dzis ostatni dzien luteiny i przeszla mi taka mysl przez glowe, chociaz moj M twierdzi zeby sie nei wkrecac
Zdecydowanie tak , ja tam wypieram ze świadomości ta ujemna betę mysle ze pójdę za 2-3 dni. W końcu nadzieja umiera ostatnia -
Hej dzisiaj zupełnie przy okazji miałam pobrana krew na betę - byłam u gina skonsultować wysokie tsh i PRL, dał skierowanie do endokrynologa i wlasnie na betę... Chyba wolałabym żyć do terminu @ w niepewności niz dzis sie rozczarować, ale ta prolaktyna tak beznadziejna, że i tak wiem, że ciazy raczej nie ma
Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta?