Beta HCG
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnieszkaH jeśli mój 19 jest ok, to i Twój pewnie. Trochę się martwię, ale co ma być, to będzie. A pytałaś lekarza? Moj mi napisał, że wynik jest normalny, ale kazał z drugą betą zbadać progesteron. Po co? Nie wiem. Ma któraś jakiś pomysł? Ja jestem 15 dni po inseminacji, więc jakby siedzimy na tym samym wózku. Tyle, że to była moja szósta, więc ostatnia inseminacja:(
-
AgnieszkaH wrote:Mój wynik 10 dni po inseminacji to 5mIU/ml. Co myślicie?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiktorka89 wrote:AgnieszkaH jeśli mój 19 jest ok, to i Twój pewnie. Trochę się martwię, ale co ma być, to będzie. A pytałaś lekarza? Moj mi napisał, że wynik jest normalny, ale kazał z drugą betą zbadać progesteron. Po co? Nie wiem. Ma któraś jakiś pomysł? Ja jestem 15 dni po inseminacji, więc jakby siedzimy na tym samym wózku. Tyle, że to była moja szósta, więc ostatnia inseminacja:(
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny co myślicie o takich betach:
09.09.16 -158 (17dpo)
12.09.16 - 565 (20dpo)
14.09.16 - 853 (22dpo)
Martwi mnie słabszy przyrost ok 50%. Myślicie, że jest szansa, że wszystko będzie dobrze? Jutro chyba pójdę powtórzyć betę- jak myślicie? Dzwoniłam do gin, to mówił, żeby nie wpadać w panikę, nie ma żadnych bóli, plamień, w poniedziałek mam wizytę, będzie coś wiadomo.
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
Nie martw sie na zapas, jak rośnie to dobrze lekarz dobrze Ci powiedział, nie ma plamien, beta nie spada wiec trzeba czekać na kolejna wizytę powodzenia!
-
Dzisiejszy wynik 1123. Nie wiem już sama czy się cieszyć, że jednak rośnie, czy się martwić, że tak mało. Ciekawa jestem czy ta moja beta ma jeszcze szanse się rozbujać. W poniedziałek wizyta u gin, ciągle mam nadzieję. Chociaż jak czytam te wszystkie fora, to dla zdecydowanej większości słaby przyrost bety źle się kończył. No ale... są wyjątki. Trzymajcie kciuki:)
Wojcinka lubi tę wiadomość
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
Hej dziewczyny jestem tu nowa niestety w kwietniu po raz czwarty poronilam i teraz gdy okazało się że okres się nie pojawił znów jestem przerażona. W dniu spodziewanej miesiączki zrobiłam test na bthcg który wskazał tylko 21.oo. Mało jak na 28dc. Dziś powtórzyłam badanie i czekam na wyniki. Miała któraś z was tak niski poziom a mimo to okazało się że wszystko jest w porządku?Niunia2113
-
Olis87 trzymam mocno kciuki! Super ze rośnie słyszałam gdzieś ze wynik bety powyżej 1000 to tak NA PRAWDĘ ciąża wiec gratulacje
Niunia2113, bardzo mi przykro z powodu Twoich strat ale skoro masz córeczkę to znaczy ze i drugie maleństwo sie w końcu pojawi wynik 21 moze i niski ale moze miałaś pozniej owulacje i do zagnieżdżenia doszło dopiero pare dni temu, nie wiadomo. Poczekaj na wyniki ponownej bety , nie wiem ile dni po pierwszej robiłaś druga, ale jeśli ładnie urosła to znaczy ze na razie wszystko idzie w drobnym kierunku. Czekamy na dobre wieści! ;* -
Odebrałam wynik 73 po dwóch dniach bo pierwszą tą betę robiłam 15.09. Nadal jednak nie potrafię się cieszyć. Z córką w dniu spodziewanej miesiączki miałam betę powyżej 200. Do tego jestem po pregnylu i teoretycznie wiem kiedy miałam ovu. Zobaczymy. W poniedziałek raz jeszcze zrobię betę jak będzie ładnie rosła to we wtorek udam się do lekarza. Dam wam znać. Trzymam za nas wszystkie kciukiNiunia2113
-
Niunia2113 wrote:Odebrałam wynik 73 po dwóch dniach bo pierwszą tą betę robiłam 15.09. Nadal jednak nie potrafię się cieszyć. Z córką w dniu spodziewanej miesiączki miałam betę powyżej 200. Do tego jestem po pregnylu i teoretycznie wiem kiedy miałam ovu. Zobaczymy. W poniedziałek raz jeszcze zrobię betę jak będzie ładnie rosła to we wtorek udam się do lekarza. Dam wam znać. Trzymam za nas wszystkie kciuki
Niunia2113 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
robaczek świętojanski wrote:Ja dziś byłam na kontroli i doktorek stwierdził że się pięknie oczyscilo i ze jest idealnie. W czwartek musze zrobić bete, pierwszy raz w życiu będę się modlić żeby wynik był zero
-
Dziewczyny odebrałam kolejny wynik bthcg 586 zaczynam wierzyć że miałam późno owulacje i wszystko będzie dobrze. Brzuch i jajnik boli bo mam na nim torbiel jedno jajeczko nie pękło
dziękuję za słowa otuchy i odpowiedź. Liczę że moja 5 ciąża zakończy się sukcesem którego życzę z całego serca i wam. Trzymajcie się ciepło.tutusia lubi tę wiadomość
Niunia2113 -
Hej właśnie odebrałam kolejny wynik bthcg i wyniósł on 1114,5.troche mnie to zmartwilo. Bo pierwszą i druga miałam wzrost 250% w trzeciej 200% w czwartej znów 250% a dziś tylko 92%. Czy to normalne że ta beta tak różnie przerasta? Co to może znaczyć?Niunia2113