Beta HCG
-
WIADOMOŚĆ
-
robaczek świętojanski wrote:Dziewczyny co myślicie o wyniku 0,49 w 7 dni po transferze? Jest jeszczę nadzieja?
Przy 5dniowej blastce beta powinna być wyższa, ale często beta z 10dpt jest tą decydującą.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
5dniowa. Przy poprzednim transferze miałam po 8 dniach od transferu wynik 22,4 a teraz coś takiego ze nie wiadomo co to za wynik w ogóle"Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś a więc musisz minąć, miniesz- a więc to jest piękne." -
robaczek świętojanski wrote:5dniowa. Przy poprzednim transferze miałam po 8 dniach od transferu wynik 22,4 a teraz coś takiego ze nie wiadomo co to za wynik w ogóleMikołaj 25.04.2011
-
Hej dziewczyny, jestem tu nowa Poczytałam trochę wpisów i naprawdę fajnie jest wiedząc, że można o wszystkim napisać o swoich odczuciach o wszystkim i nikt nikogo nie ocenia a pomaga )
Mam pytanie z mężem staramy się o dzidziusia dopiero 3 cykle ten jest 4.
Nie byłam nigdy na badaniu hcg bo w poprzednich miesiącach nie miałam dziwnych objawów i okres był na czas, ale teraz to inna sprawa wszystko jest inaczej i tak się zastanawiam kiedy mogę najwcześniej na takie badanie pójść? -
Najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki, ewentualnie dzień przed. Jak pójdziesz za szybko to możesz dostać taki dziwny wyniki jak ja i nie będzie wiadomo o co chodzi"Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
robaczek świętojanski wrote:Najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki, ewentualnie dzień przed. Jak pójdziesz za szybko to możesz dostać taki dziwny wyniki jak ja i nie będzie wiadomo o co chodzi
Masz już nową Betę ? Jak wynik ? Czekamy na dobre wieści ! -
emi2016 wrote:Masz już nową Betę ? Jak wynik ? Czekamy na dobre wieści !
Wczoraj 1,18. Pan z labo mówi ze rośnie prawidłowo tylko ze nadal wynik ujemny
Co o tym myśleć? Ciąża biochemiczna?
a temperatura cały czas powyżej 37.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2016, 06:26
"Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
robaczek świętojanski wrote:Wczoraj 1,18. Pan z labo mówi ze rośnie prawidłowo tylko ze nadal wynik ujemny
Co o tym myśleć? Ciąża biochemiczna?
a temperatura cały czas powyżej 37.Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:Skoro rośnie prawidłowo, to nie pozostaje Ci nic innego jak powtórzenie jej za kolejne 2 doby mi przy biochemicznej przyrosty się strasznie rozjechały. U Ciebie wygląda, że jeszcze może być ok:)
Dziękuję dałaś mi nadzieje wiem ze nie wygląda to dobrze ale poprzednio miałam wyniki idealne, wszystko książkowo a serduszko po prostu przestało bić w 7 tyginnamorata88 lubi tę wiadomość
"Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
robaczek świętojanski wrote:Dzis nie wytrzymałam i powtórzyłam bete. Niestety spadło, także wszystko jasne.Mikołaj 25.04.2011