Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Wynik nie jest istotny, ważny jest przyrost w ciągu 48 lub 72 godzin. Bierz pod uwagę, że mogło dojść do zagniezdzenia dopiero wczoraj. Powtórz bete w poniedziałek i sprawdź w kalkulatorze na belly.-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Monika1986 wrote:Dzisiaj robiłam drugi raz betę i po 72 godzinach wyszła 137. Troche nisko ale wzrost o 176% więc liczę na pozytywne zakończenie
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Monika, beta dobrze przyrasta. Robisz wcześnie dlatego takie wyniki,
Blondik, ja robiłam 4 dni prze @ i miałam wynik 9,1. Także to był pewnie pierwszy dzień kiedy cos widać, ale miałam widocznie wczesnie owulacje.
Trzymajcie sie
Pozdrawiamwww.styczniowki2015.phorum.pl -
Mam pytanie ostatnia miesiączkę miałam 30.03 wiec jestem juz 2 tyg po terminie robiłam beta hcg i pierwszy wynik 0,3 a kolejny 22,6. Trochę się martwię!! Ktoś coś.poradzi? Dodam że przez długi czas byłam na tabletkach
Robiłam test i był negatywnyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2014, 12:32
Pat
Pat -
jestem po inseminacji odebrałam wynik 10 dni po IUI bhcg: 1,6, ale mi się wydaje że do owu doszło 2 dni później. Miałam zastrzyk z ovitrelle. Myślicie, że się pospieszyłam troche z bhcg czy można mieć jeszcze nadzieje?
Foto_Anna, kaka470 lubią tę wiadomość
-
Okres skończył mi się 8 maja a trzy dni później śluz stał się jak jajko kurze jest mega rozciągliwy i bolą mnie jajniki. I zastanawia mnie dlaczego tak wcześnie pojawiła się u mnie owulacja? zaburzenia hormonalne? I jeszcze jedno pytanie czy w ciąży występuje owulacja? bo według mnie na logikę nie powinno jej byc.
Test z porannego moczu wykonałam jeszcze po 24 dniach po owulacji 30 dni po stosunku przerywanym - negatywny.
Po jakim czasie nie powinno się odczytywac wyniku testu, bo nie zawsze pisze w ulotce? -
Kaede... pisałam już wcześniej, że w ciąży nie jesteś. W ciąży owulacja jest wstrzymana. W innym wypadku istnialaby możliwość ponownego zajścia w ciążę. I tak 8 razy.
Na większości testów jest ta sama informacja. Zdaje się, że nie odczytuje się go po godzinie.Foto_Anna lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja wczoraj zrobiłam betę i wynik 2053 mUl/ml. Test "sikany" oczywiscie zrobiłam tydzień temu:)
Trochę się martwię, bo poprzednim razem w tym samym dniu ciązy miałam wynik 4395... tylko, że potem słabo przyrastał w efekcie czego był pusty pęcherzyk i brak zarodka (
Pewnie nie wytrzymam z nerwów i pójdę jutro znowu zrobić...Aniołek [*] 5tc - 15/08/2012
Aniołek [*] 9tc - 22/10/2013 (pusty pęcherzyk)
Aniołek Karolek [*] 21tc - 11/09/2014 -
Ja już zgłupiałam.
Jestem po poronieniu w styczniu.
Ostatni cykl brałam CLO. Starać się mieliśmy od 3 maja bo tak wyszło z monitoringu,że może wtedy pęknie pęcherzyk...
Mierzyłąm temp, sprawdzałam szyjkę i .. wszytsko szło w dobrą stronę.
Wczoraj zrobiłam test, bo miałam dostać @ i wyszedł pozytywny.
Rano dzisiaj robiłam test- negatywny. Zrobiłam też rano bete i teraz dostałam wynik 2,0...
Teoretycznie nie ma ciąży, ale jak na to patrzeć?
asik13 lubi tę wiadomość