Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
te mam 9dpo i zastanawiam sie czy isc:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaczuszka i jak sprawa się skończyła? Jesteś w zdrowej ciąży?
3mam kciukiKaczuszka wrote:Dziewczyny proszę o pomoc.
był 2.maj
owulacja 16.maj
hcg: 2.czerwiec: 42
hcg: 4 czerwiec: 45 (
Lekarz powiedział nie ma szans, ciąża pozamaciczna...Swiat mi się zawalił.
hcg: 12 czerwiec 358,5
pomóżcie, nie wiem czy mam się cieszyć czy nie, płakać czy śmiać się... -
MalaCzarna wrote:Widzę że wy też świeżo po ślubie i od razu do roboty się zabraliście.
a na co tu czekać! jesteśmy razem od 8 lat zdążylismy pobyć tylko we 2ke. Pragniemy dzidziusia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 16:48
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny dzisiaj jest moj 30dc. Zrobiłam rano bete i wynik <1,0 max 2,7. Okresu poki co brak. A mam cykle 28-30dniowe. Od kilku dni mam podwyzszona temperature oraz mdlosci. Wczorajszy test sikany wypadl negatywnie ale ciagle mam nadzieje kontrolujac temperature. Byc moze bete zrobilam za wczesnie? Dodam ze jestem po przerwaniu tabletek Novynette. Bralam tylko tydzien.
-
hej. jestem wróciłam
dla tych co nie wiedzą poroniłam 11.04.2014r.
teraz nie koniecznie chciałabym usilnie zajść w ciążę wiec leczenia nie podejmowałam. aleee okres powinnam mieć 2.08 czyli się spóźnia, robiłam test i bhcg 0,90 gdzie norma to 0.50. co to oznacza? dziś idę do lekarza ale nie wiem czy się dostanę a zwariuję zaraz8.04.2014 [*] Mój aniołek ;* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jolcia a jakie masz normy bety w laboratorium? Ja w 28 dc miałam bete 9 przy normie kobiety nie będące w ciązy =<1. Jeżeli masz taką samą normę to prawdopodobnie się udało, musisz tylko po dwoch dniach powtorzyć i zobaczyc czy prawidłowo przyrasta:)