Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Mogę zapytać czy miałaś jakiekolwiek objawy ciążowe?moni17-88 wrote:Tak jak podejrzewałam, u mnie dziś spadek bety do 190. Trzymam kciuki bacha za Ciebie

Jestem po wizycie u lekarza, mamy czekać i na nic sie nie nastawiac..strasznie się stresuje. Zrobilam też bete i czekam na wynik, ale juz sama nie wiem co myslec... Niby mam mdlosci, ale zastanawiam się czy sobie ich nie wmawiam -
Przyszły wyniki... Beta na dzis to 362, jest wzrost ale wydaje mi się że nadal jest dosyć wolny chociaż niby w normie się mieści ... Mam nadzieję, że ten progesteron coś pomoże.moni17-88 wrote:Hej,
miałam właśnie dopytać jak wizyta u lekarza. Widzę, że niczego konkretnego się nie dowiedziałaś.
Miałam lekkie mdłości ale bardziej widziałam różnicę w zmęczeniu. Mimo wyspania w nocy w ciągu dnia zasypiałam na stojąco. -
Hej,moni17-88 wrote:Hej,
bacha, co u Ciebie? Wiadomo coś więcej?
Czekam na kolejną wizytę, dopiero 14 sierpnia..
Odpuscilam robienie bety, ale nie odpuscilam robienia testów codziennie rano, kreska z dnia na dzien ciemnieje, juz jest ciemniejsza niz kontrolna, więc ufam że jest dobrze... Wiem że beta rośnie, ale nie wiem czy z dobrym przyrostem.
A jak Ty sie trzymasz? -
To jeszcze trochę czasu do wizyty
Trzymam kciuki mocno. Odezwij się jak już będziesz po.
U mnie wczoraj dopiero zaczęło się mocniejsze krwawienie. Poczekam jak się skończy i zapiszę się do mojej ginekolog na wizytę i będziemy próbować dalej. Najgorszy był ten czas oczekiwania czy będzie dobrze, czy nie. Teraz już jest okej.
-
Dziękujęmoni17-88 wrote:To jeszcze trochę czasu do wizyty
U mnie wczoraj dopiero zaczęło się mocniejsze krwawienie. Poczekam jak się skończy i zapiszę się do mojej ginekolog na wizytę i będziemy próbować dalej. Najgorszy był ten czas oczekiwania czy będzie dobrze, czy nie. Teraz już jest okej.
Mocno krwawisz? Potrzebna była wizyta w szpitalu?
Czekanie zawsze jest najtrudniejsze... -
Hejmoni17-88 wrote:To jeszcze trochę czasu do wizyty
Jestem po wizycie, wygląda na to że wszystko jest dobrze
zarodek 4.8mm,dobrze umiejscowiony z ciałkiem żółtym. Widzieliśmy bicie serduszka ❤️ wiek ciąży zgadza się z okresem, następna wizyta za tydzien
-
bacha wrote:Hej

Jestem po wizycie, wygląda na to że wszystko jest dobrze
zarodek 4.8mm,dobrze umiejscowiony z ciałkiem żółtym. Widzieliśmy bicie serduszka ❤️ wiek ciąży zgadza się z okresem, następna wizyta za tydzien 
Super !! Cieszę się bardzo
❤️ dzięki że dałaś znać
-