Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Beta hcg

Oceń ten wątek:
  • bacha Koleżanka

Wysłany: 1 sierpnia, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni17-88 wrote:
    Tak jak podejrzewałam, u mnie dziś spadek bety do 190. Trzymam kciuki bacha za Ciebie :)
    Mogę zapytać czy miałaś jakiekolwiek objawy ciążowe?
    Jestem po wizycie u lekarza, mamy czekać i na nic sie nie nastawiac..strasznie się stresuje. Zrobilam też bete i czekam na wynik, ale juz sama nie wiem co myslec... Niby mam mdlosci, ale zastanawiam się czy sobie ich nie wmawiam

• moni17-88 Znajoma

Wysłany: 1 sierpnia, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

miałam właśnie dopytać jak wizyta u lekarza. Widzę, że niczego konkretnego się nie dowiedziałaś.

Miałam lekkie mdłości ale bardziej widziałam różnicę w zmęczeniu. Mimo wyspania w nocy w ciągu dnia zasypiałam na stojąco.

• bacha Koleżanka

Wysłany: 1 sierpnia, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni17-88 wrote:
    Hej,

miałam właśnie dopytać jak wizyta u lekarza. Widzę, że niczego konkretnego się nie dowiedziałaś.

Miałam lekkie mdłości ale bardziej widziałam różnicę w zmęczeniu. Mimo wyspania w nocy w ciągu dnia zasypiałam na stojąco.
    Przyszły wyniki... Beta na dzis to 362, jest wzrost ale wydaje mi się że nadal jest dosyć wolny chociaż niby w normie się mieści ... Mam nadzieję, że ten progesteron coś pomoże.

• moni17-88 Znajoma

Wysłany: 2 sierpnia, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli jest w normie to nie ma co się stresować na zapas :) Musi być dobrze :)

• moni17-88 Znajoma

Wysłany: 5 sierpnia, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

bacha, co u Ciebie? Wiadomo coś więcej? :)

• bacha Koleżanka

Wysłany: 5 sierpnia, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni17-88 wrote:
    Hej,

bacha, co u Ciebie? Wiadomo coś więcej? :)
    Hej,
    Czekam na kolejną wizytę, dopiero 14 sierpnia..
    Odpuscilam robienie bety, ale nie odpuscilam robienia testów codziennie rano, kreska z dnia na dzien ciemnieje, juz jest ciemniejsza niz kontrolna, więc ufam że jest dobrze... Wiem że beta rośnie, ale nie wiem czy z dobrym przyrostem.
    A jak Ty sie trzymasz?

• moni17-88 Znajoma

Wysłany: 6 sierpnia, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jeszcze trochę czasu do wizyty :) Trzymam kciuki mocno. Odezwij się jak już będziesz po.

U mnie wczoraj dopiero zaczęło się mocniejsze krwawienie. Poczekam jak się skończy i zapiszę się do mojej ginekolog na wizytę i będziemy próbować dalej. Najgorszy był ten czas oczekiwania czy będzie dobrze, czy nie. Teraz już jest okej.

• bacha Koleżanka

Wysłany: 6 sierpnia, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni17-88 wrote:
    To jeszcze trochę czasu do wizyty :) Trzymam kciuki mocno. Odezwij się jak już będziesz po.

U mnie wczoraj dopiero zaczęło się mocniejsze krwawienie. Poczekam jak się skończy i zapiszę się do mojej ginekolog na wizytę i będziemy próbować dalej. Najgorszy był ten czas oczekiwania czy będzie dobrze, czy nie. Teraz już jest okej.
    Dziękuję :)

Mocno krwawisz? Potrzebna była wizyta w szpitalu?
    Czekanie zawsze jest najtrudniejsze...

• moni17-88 Znajoma

Wysłany: 6 sierpnia, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez ostatni tydzień bardzo delikatnie, a od wczoraj mocniej - tak jak na normalny okres więc bez wizyty w szpitalu.

• bacha Koleżanka

Wysłany: 6 sierpnia, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni17-88 wrote:
    Przez ostatni tydzień bardzo delikatnie, a od wczoraj mocniej - tak jak na normalny okres więc bez wizyty w szpitalu.
    Bardzo mi przykro. To musi być straszne uczucie...

• bacha Koleżanka

Wysłany: 14 sierpnia, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni17-88 wrote:

Hej :)
    Jestem po wizycie, wygląda na to że wszystko jest dobrze :) zarodek 4.8mm,dobrze umiejscowiony z ciałkiem żółtym. Widzieliśmy bicie serduszka ❤️ wiek ciąży zgadza się z okresem, następna wizyta za tydzien :)

• moni17-88 Znajoma

Wysłany: 14 sierpnia, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bacha wrote:
    Hej :)
    Jestem po wizycie, wygląda na to że wszystko jest dobrze :) zarodek 4.8mm,dobrze umiejscowiony z ciałkiem żółtym. Widzieliśmy bicie serduszka ❤️ wiek ciąży zgadza się z okresem, następna wizyta za tydzien :)

Super !! Cieszę się bardzo ;) ❤️ dzięki że dałaś znać ;)

• bacha Koleżanka

Wysłany: 17 sierpnia, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni17-88 wrote:
    Super !! Cieszę się bardzo ;) ❤️ dzięki że dałaś znać ;)
    Dziękuję :)
    Trzymam mocno kciuki za Ciebie!!

moni17-88 lubi tę wiadomość

‹‹ 243 244 245 246 247
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ