SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Beta hcg

Oceń ten wątek:
  • bacha Koleżanka

Wysłany: 1 sierpnia, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni17-88 wrote:
    Tak jak podejrzewałam, u mnie dziś spadek bety do 190. Trzymam kciuki bacha za Ciebie :)
    Mogę zapytać czy miałaś jakiekolwiek objawy ciążowe?
    Jestem po wizycie u lekarza, mamy czekać i na nic sie nie nastawiac..strasznie się stresuje. Zrobilam też bete i czekam na wynik, ale juz sama nie wiem co myslec... Niby mam mdlosci, ale zastanawiam się czy sobie ich nie wmawiam

• moni17-88 Znajoma

Wysłany: 1 sierpnia, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

miałam właśnie dopytać jak wizyta u lekarza. Widzę, że niczego konkretnego się nie dowiedziałaś.

Miałam lekkie mdłości ale bardziej widziałam różnicę w zmęczeniu. Mimo wyspania w nocy w ciągu dnia zasypiałam na stojąco.

• bacha Koleżanka

Wysłany: 1 sierpnia, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni17-88 wrote:
    Hej,

miałam właśnie dopytać jak wizyta u lekarza. Widzę, że niczego konkretnego się nie dowiedziałaś.

Miałam lekkie mdłości ale bardziej widziałam różnicę w zmęczeniu. Mimo wyspania w nocy w ciągu dnia zasypiałam na stojąco.
    Przyszły wyniki... Beta na dzis to 362, jest wzrost ale wydaje mi się że nadal jest dosyć wolny chociaż niby w normie się mieści ... Mam nadzieję, że ten progesteron coś pomoże.

• moni17-88 Znajoma

Wysłany: 2 sierpnia, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli jest w normie to nie ma co się stresować na zapas :) Musi być dobrze :)

Hania2010 lubi tę wiadomość

• moni17-88 Znajoma

Wysłany: 5 sierpnia, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

bacha, co u Ciebie? Wiadomo coś więcej? :)

• bacha Koleżanka

Wysłany: 5 sierpnia, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni17-88 wrote:
    Hej,

bacha, co u Ciebie? Wiadomo coś więcej? :)
    Hej,
    Czekam na kolejną wizytę, dopiero 14 sierpnia..
    Odpuscilam robienie bety, ale nie odpuscilam robienia testów codziennie rano, kreska z dnia na dzien ciemnieje, juz jest ciemniejsza niz kontrolna, więc ufam że jest dobrze... Wiem że beta rośnie, ale nie wiem czy z dobrym przyrostem.
    A jak Ty sie trzymasz?

• moni17-88 Znajoma

Wysłany: 6 sierpnia, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jeszcze trochę czasu do wizyty :) Trzymam kciuki mocno. Odezwij się jak już będziesz po.

U mnie wczoraj dopiero zaczęło się mocniejsze krwawienie. Poczekam jak się skończy i zapiszę się do mojej ginekolog na wizytę i będziemy próbować dalej. Najgorszy był ten czas oczekiwania czy będzie dobrze, czy nie. Teraz już jest okej.

• bacha Koleżanka

Wysłany: 6 sierpnia, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni17-88 wrote:
    To jeszcze trochę czasu do wizyty :) Trzymam kciuki mocno. Odezwij się jak już będziesz po.

U mnie wczoraj dopiero zaczęło się mocniejsze krwawienie. Poczekam jak się skończy i zapiszę się do mojej ginekolog na wizytę i będziemy próbować dalej. Najgorszy był ten czas oczekiwania czy będzie dobrze, czy nie. Teraz już jest okej.
    Dziękuję :)

Mocno krwawisz? Potrzebna była wizyta w szpitalu?
    Czekanie zawsze jest najtrudniejsze...

• moni17-88 Znajoma

Wysłany: 6 sierpnia, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez ostatni tydzień bardzo delikatnie, a od wczoraj mocniej - tak jak na normalny okres więc bez wizyty w szpitalu.

• bacha Koleżanka

Wysłany: 6 sierpnia, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni17-88 wrote:
    Przez ostatni tydzień bardzo delikatnie, a od wczoraj mocniej - tak jak na normalny okres więc bez wizyty w szpitalu.
    Bardzo mi przykro. To musi być straszne uczucie...

• bacha Koleżanka

Wysłany: 14 sierpnia, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni17-88 wrote:

Hej :)
    Jestem po wizycie, wygląda na to że wszystko jest dobrze :) zarodek 4.8mm,dobrze umiejscowiony z ciałkiem żółtym. Widzieliśmy bicie serduszka ❤️ wiek ciąży zgadza się z okresem, następna wizyta za tydzien :)

• moni17-88 Znajoma

Wysłany: 14 sierpnia, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bacha wrote:
    Hej :)
    Jestem po wizycie, wygląda na to że wszystko jest dobrze :) zarodek 4.8mm,dobrze umiejscowiony z ciałkiem żółtym. Widzieliśmy bicie serduszka ❤️ wiek ciąży zgadza się z okresem, następna wizyta za tydzien :)

Super !! Cieszę się bardzo ;) ❤️ dzięki że dałaś znać ;)

• bacha Koleżanka

Wysłany: 17 sierpnia, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni17-88 wrote:
    Super !! Cieszę się bardzo ;) ❤️ dzięki że dałaś znać ;)
    Dziękuję :)
    Trzymam mocno kciuki za Ciebie!!

moni17-88 lubi tę wiadomość

• moni17-88 Znajoma

Wysłany: 28 sierpnia, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Jak się czujesz bacha? Wszystko w porządku?

U mnie 7DPO, zrobiłam dziś progesteron który ostatnio był za niski i wynik bardzo ładny. W poniedziałek testowanie - pewnie będzie za wcześnie, ale nie wytrzymam :)

• bacha Koleżanka

Wysłany: 29 sierpnia, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moni17-88 wrote:
    Hej :) Jak się czujesz bacha? Wszystko w porządku?

U mnie 7DPO, zrobiłam dziś progesteron który ostatnio był za niski i wynik bardzo ładny. W poniedziałek testowanie - pewnie będzie za wcześnie, ale nie wytrzymam :)
    Hej:)
    Teraz juz w porządku, ale w tamtym tygodniu trafilam do szpitala z krwawieniem, okazało się że miałam krwiaka... Z maleństwem wszystko okej, ale ja od prawie dwóch tygodni tylko leżę w łóżku.
    Myslalam, że to koniec, ale wierzę że będzie już dobrze.

I tak jesteś cierpliwa! Ja pierwszy test zrobilam 8dpo wieczorem, i był cien cienia :D ja juz wiedziałam, że jestem w ciąży, a mąż mówił że on nic nie widzi :D
    Trzymam mocno kciuki! Dobry progesteron to już połowa sukcesu!

• moni17-88 Znajoma

Wysłany: 1 września, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aj ;/ Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze u Ciebie. Za dużo stresu już miałaś. <3

U mnie na razie pusto na teście ciążowym. Jeszcze poczekam kilka dni i zrobię kolejny. Muszę się zająć czymś całe dnie aby o tym nie myśleć :)

‹‹ 243 244 245 246 247
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ