Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam, mam pytanie, może już padło na nie odpowiedź. Nawet ja znam tę odpowiedź, ale tli się we mnie nadzieja
Zawsze miałam regularne cykle, teraz @ spóźnia się, robiłam bete, ale jest negatywna. A @ ani widu, ani słychu. A ze zjawisk przewidujących @ pozostały mi tylko wrażliwe piersi..
Czy jest jakakolwiek możliwość? -
nick nieaktualnykattalinna wrote:to zależy czy nie za wczesnie ta beta była. poza tym trudno cokolwiek powiedzieć, bo za mało informacji udzieliłas
Ale miałam tez silny ból jajnika ok 7dpo.
Teraz w sumie ciągle jestem senna, kilka dni miałam bóle jak zazwyczaj przed @, ale mniej intensywne. Dziś mam tylko wrażliwość piersi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykattalinna wrote:jeśli betę robiłaś 3 dni po spodziewanym terminie miesiączki to raczej na pewno jest wiarygodna
Już wolałabym dostać @, żeby rozpoczął się kolejny cykl Szkoda, że nie prowadziłam wcześniej żadnych pomiarów temperatury.
W każdym razie muszę się postarać tak intensywnie o tym nie myśleć
Pozdrawiam Koleżanki i miłego dnia życzę -
nick nieaktualnyHejkaa:) czy któraś z Was mając tydzień do planowanej @ zrobiła test i wyszedł pozytywny>?
Bo ja po owu kilka dni miałam bóle brzuszka. tzn, jajników, tak jak na okres.. chociaż może troche inne... mam podwyższoną temperaturę wciąz i doszedł biały śluz... no i oczywiście już w głowie myśl.. MOŻE SIĘ UDAŁO... ehhh;/ może już bete zrobić? czy bez sensu to? -
nick nieaktualnykattalinna wrote:Asiekk90, bez sensu poczekaj jeszcze kilka dni, najlepiej do terminu @, ewentualnie jak nie wytrzymasz to siknij dzień czy dwa przed
Ach... brak mi już cierpliwości... i chyba moja nadzieja juz umiera... pewnie znowu sie rozczaruje;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asiekk powodzenia ja dopiero 3 dobę po owulacji, która przyszła 4 dni przed czasem i musieliśmy się sprężyć, żeby serduszkować. Nadzieję mam, tym bardziej, że temperatura wzrosła zgodnie z przewidywaniami i teraz muszę te 10 dni minimum wytrzymać do testu i nie wariować, tak jak to było w sierpniu
kattalinna lubi tę wiadomość
"Kobieta w obecności dobrego mężczyzny, prawdziwego mężczyzny uwielbia być kobietą. Jego siła pozwala aby, jej kobiece serce rozkwitało."
Urzekająca
http://inwestycjawmilosc.pl/ -
Hej dziewczyny. Wczoraj, 10dpo, robiłam betę, wynik był 3. Czy to dalej jest wynik negatywny, tak jak jest podane w normach, czy jednak jakaś szansa, że się udało, istnieje? W poniedziałek idę ponownie zbadać krew, ale strasznie mi się dłuży i nie wiem już co myśleć.
-
Ellka wrote:Hej dziewczyny. Wczoraj, 10dpo, robiłam betę, wynik był 3. Czy to dalej jest wynik negatywny, tak jak jest podane w normach, czy jednak jakaś szansa, że się udało, istnieje? W poniedziałek idę ponownie zbadać krew, ale strasznie mi się dłuży i nie wiem już co myśleć.
1988 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dzisiaj robiłam test ciążowy. Wyszła bardzo blada kreska.
Asana lubi tę wiadomość
-
Ellka wrote:Dzisiaj robiłam test ciążowy. Wyszła bardzo blada kreska.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Xena wrote:Ciąża jest powyżej 5 beta. Mnie ciekawi który to tydzień skoro mam 16400 beta uhg
Widełki są bardzo szerokie, więc trudno jednoznacznie ocenić, bety używa się raczej do stwierdzenia, czy przyrost jest prawidłowy, do oceny wieku ciąży lekarz użyje pewnie USG i wywiadu o terminie ostatniej miesiączki.