Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
Byłam dzisiaj na becie. Wynik 12. W środę powtórka:)
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Witam was wszystkie po raz pierwszy i od razu pytam czy jest sens robienia bety w 28dc przy cyklach 30-31 dniowych? Owulacja powinna byc ok.3.10 ,ale potwierdzenia nie mam,bo nie bylam na zadnych monitorach...
-
Robiłam test wczoraj (27dc) był negatywny, dziś mam 28dc i planowałam isc na tą betę, ale w końcu nie poszłam może pójdę jutro (29dc) to już chyba będzie najpewniejszy termin,bo cykle mam 30-31dni.
-
MikMik wrote:Dziewczyny zrobiłam dziś 2 testy oba pozytywne. P olecialam na beta A ona wynosi tylko 4. Na wynikach napisano ze wczesna ciąż to 5. To o co chodzi z tymi testami? Pomóżcie2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
kattalinna wrote:Jesteś 15dpo więc w takim przypadku już sens widzę kiedy masz termin @ i jak u Ciebie zazwyczaj z długością lutealnej?
Dzisiaj powinna się pojawić, ale nie czuję się jak na @. Od kilku dni zalewa mnie wodnisty śluz.
Czuję jakby to wszystko było spowodowane luteiną, albo nie wiem jakąś ciążą urojoną...
No i te testy negatywne mnie dobijają...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2015, 19:23
Australijka
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, zastanawiam się nad zrobieniem jutro hcg, poradźcie proszę czy warto tak szybko...
jestem 10 dpo, od kilku dni co jakiś czas kuje mnie w podbrzuszu, no i zaczęły co jakiś czas dawać znać o sobie piersi, z dnia na dzień coraz bardziej. Nigdy przed @ nie bolały mnie piersi, więc właśnie nie wiem co mam o tym myśleć, oczywiście mam cichą nadzieję, że to oznaki ciąży, albo może już zbzikowałam
Byłam na monitoringu kiedy ma być owu oraz po owu czy jest ciałko żółte - no i jest.
Lekarz przepisał mi duphaston na podtrzymanie i biorę go od tygodnia i nie wiem czy przypadkiem moje objawy niby ciąży to może skutki tych tabletek...
Czy warto jutro pójść zrobić hcg i np. w poniedziałek powtórzyć?
Z góry dziękuję za odp.
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2015, 07:40
-
bobo_frut wrote:Cześć dziewczyny, zastanawiam się nad zrobieniem jutro hcg, poradźcie proszę czy warto tak szybko...
jestem 10 dpo, od kilku dni co jakiś czas kuje mnie w podbrzuszu, no i zaczęły co jakiś czas dawać znać o sobie piersi, z dnia na dzień coraz bardziej. Nigdy przed @ nie bolały mnie piersi, więc właśnie nie wiem co mam o tym myśleć, oczywiście mam cichą nadzieję, że to oznaki ciąży, albo może już zbzikowałam
Byłam na monitoringu kiedy ma być owu oraz po owu czy jest ciałko żółte - no i jest.
Lekarz przepisał mi duphaston na podtrzymanie i biorę go od tygodnia i nie wiem czy przypadkiem moje objawy niby ciąży to może skutki tych tabletek...
Czy warto jutro pójść zrobić hcg i np. w poniedziałek powtórzyć?
Z góry dziękuję za odp.
Pozdrawiam
Beta powinna już wykazać jeżeli jest coś na rzeczy powodzenia !
bobo_frut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny