Beta hcg
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMikMik wrote:Dziewczyny zrobiłam dziś 2 testy oba pozytywne. P olecialam na beta A ona wynosi tylko 4. Na wynikach napisano ze wczesna ciąż to 5. To o co chodzi z tymi testami? Pomóżcie
u mnie niestety wynik równie 5,0 w poprzednim cuklu po 24h przyrósł tylko do 5,25, później spadał
powodzenia i daj znać! mam nadzieję, ze mój beznadziejny przypadek był odosobniony i nikomu wiecej się to nie zdarzyło i nie zdarzy... :* ściskam mocnoMikMik lubi tę wiadomość
-
Marta.83 dzięki śliczne
ja w sumie taka narwana jestem że co miesiąc tą betę robię i zawsze wynik był poniżej 1.2 a teraz jest 4 więc liczę bardzo liczę że się udało. Zwłaszcza że wczoraj był dopiero 10 dpo. Ale jak się nie uda to staramy się dalej
Przecież w końcu musi się nam wszystkim udaćbobo_frut lubi tę wiadomość
MikMik -
nick nieaktualnyjestes tak samo narwana jak ja
tylko mnie ta historia z poprzedniego cyklu już oduczyła wczesnego testowania, jednak jesli ujrze dwie kreski to i tak na betę pójdę - nie ma co sie dziwić, ze poszłaś.
PS ja wtym cyklu czuję się idealnie jak w poprzednim, w którym miałam podwyższona betę, mam nadzieję, że tym razem zaskoczy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, takie bieganie na betę kilka dni po ovu tylko was nakręca a potem rozczarowanie i żal. Wiem, że te ostatnie dni cyklu i czekanie są zabójcze bo przechodzę to co miesiąc. Ale takie nakręcanie się działa jeszcze gorzej. Jak coś zaskoczyło, to ta beta wyjdzie tak czy inaczej i będzie duża i ładna, przy tych wynikach granicznych albo jeszcze niższych to stres, stres i jeszcze raz stres. Nie róbcie sobie tego!
MikMik, bobo_frut lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Poczytuję Was od paru dni i chciałabym podzielić się swoją historią.
W 9 dpo zrobiłam betę (24dc) - na życzenie ginki w związku z lekami, które biorę. Wyszedł wynik 1,3. Pomyślałam więc, że kicha, nie ma ciąży (normy z invicty: ciąża od 5,7). Ale ginka zadzwoniła do mnie i powiedziała, że wynik jest niejednoznaczny i mam go powtórzyć. Poszłam na badanie w 12dpo i wyszło 43,3 a 36h poźniej (czyli wczoraj 28dc) 76,6. Tak więc jednak jestem w ciąży choć początkowy wynik był wielce wątpliwy. Mam nadzieję, że wszystko się uda bo w czerwcu poroniłam w 10tyg i boję się, żeby to się nie powtórzyło.cryha lubi tę wiadomość
kochana córeczka 16.06.2016 -
nick nieaktualnyjane wrote:Cześć dziewczyny
Poczytuję Was od paru dni i chciałabym podzielić się swoją historią.
W 9 dpo zrobiłam betę (24dc) - na życzenie ginki w związku z lekami, które biorę. Wyszedł wynik 1,3. Pomyślałam więc, że kicha, nie ma ciąży (normy z invicty: ciąża od 5,7). Ale ginka zadzwoniła do mnie i powiedziała, że wynik jest niejednoznaczny i mam go powtórzyć. Poszłam na badanie w 12dpo i wyszło 43,3 a 36h poźniej (czyli wczoraj 28dc) 76,6. Tak więc jednak jestem w ciąży choć początkowy wynik był wielce wątpliwy. Mam nadzieję, że wszystko się uda bo w czerwcu poroniłam w 10tyg i boję się, żeby to się nie powtórzyło.
3mam kciuki, żeby tym razem wszystko szczęśliwie się potoczyło - powodzonka