X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Beta hcg

Oceń ten wątek:
  • pysia Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja beta to 0,12 mIu/ml czyli lipa :(

uwo9qqmzfcz2axe8.png
    Luty 2015-HSG,3iui :(
    1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17 :(
    2 crio:(
    Szczep.immuno
    2 IMSI: 3 transfery :(
    3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pysia wrote:
    moja beta to 0,12 mIu/ml czyli lipa :(
    po ilu dniach po owu?

• Cinnilla Ekspertka

Wysłany: 16 października 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 16 dpo 116,2. Jutro jadę znowu zbadac

kattalinna, s1985 lubią tę wiadomość

km5skrhmbbu8pjm4.png
    km5skrhmt9f75uwt.png
  • pysia Autorytet

Wysłany: 16 października 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bobo_frut wrote:
    po ilu dniach po owu?
    14 dni po iui

uwo9qqmzfcz2axe8.png
    Luty 2015-HSG,3iui :(
    1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17 :(
    2 crio:(
    Szczep.immuno
    2 IMSI: 3 transfery :(
    3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest <3
  • MikMik Koleżanka

Wysłany: 16 października 2015, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja poszłam dziś znów na bete mimo że to ledwo 24 godziny ale nie wytrzymałabym do poniedziałku. O 17 będą wyniki, nie lubię tak czekać i się stresować :( ale jak teraz sie nie uda to w następnym cyklu

MikMik
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MikMik wrote:
    Dziewczyny zrobiłam dziś 2 testy oba pozytywne. P olecialam na beta A ona wynosi tylko 4. Na wynikach napisano ze wczesna ciąż to 5. To o co chodzi z tymi testami? Pomóżcie
    trzymam kciuki MikMik
    u mnie niestety wynik równie 5,0 w poprzednim cuklu po 24h przyrósł tylko do 5,25, później spadał
    powodzenia i daj znać! mam nadzieję, ze mój beznadziejny przypadek był odosobniony i nikomu wiecej się to nie zdarzyło i nie zdarzy... :* ściskam mocno

MikMik lubi tę wiadomość

• MikMik Koleżanka

Wysłany: 16 października 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta.83 dzięki śliczne
    ja w sumie taka narwana jestem że co miesiąc tą betę robię i zawsze wynik był poniżej 1.2 a teraz jest 4 więc liczę bardzo liczę że się udało. Zwłaszcza że wczoraj był dopiero 10 dpo. Ale jak się nie uda to staramy się dalej :)
    Przecież w końcu musi się nam wszystkim udać

bobo_frut lubi tę wiadomość

MikMik
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestes tak samo narwana jak ja ;)
    tylko mnie ta historia z poprzedniego cyklu już oduczyła wczesnego testowania, jednak jesli ujrze dwie kreski to i tak na betę pójdę - nie ma co sie dziwić, ze poszłaś.
    PS ja wtym cyklu czuję się idealnie jak w poprzednim, w którym miałam podwyższona betę, mam nadzieję, że tym razem zaskoczy ;)

• MikMik Koleżanka

Wysłany: 16 października 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i mam wynik 1.43 czyli spada

MikMik
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przykro mi MikMik...
    naprawdę bardzo mi przykro. Nie poddawaj się tylko i staraj sie nadal :* w końcu nam się uda. Za szybko po prostu wiedziałaś, ze coś sie zaczęło dziac, dlatego te bardzo czułe testy nie sa najlepsze jednak...

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a czy jeśli 11 dpo moja beta jest < 0,1 to jest szansa na jakąkolwiek poprawę, jak np. pójdę 14 dpo? czy nie ma sensu już robić badania? ktoś może wie coś w tej kwestii?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym nie robila, tylko poczekala do 14dpo i zrobila test w domu...
    ale szansa jest

• MikMik Koleżanka

Wysłany: 16 października 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już na swoim przykładzie wiem, że nie ma co robić przed terminem miesiączki bo możesz się gorzko rozczarować jak ja. Ale życzę Ci żeby byli inaczej w końcu każda z nad jest inna

MikMik
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 października 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie miałam czekać do 14 dpo, ale coś mnie podkusiło i ta ciekawość, no i wyszło jak wyszło :/
    to w takim razie we wtorek kolejny teścik...

miłego weekendu dziewczyny :)

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, takie bieganie na betę kilka dni po ovu tylko was nakręca a potem rozczarowanie i żal. Wiem, że te ostatnie dni cyklu i czekanie są zabójcze bo przechodzę to co miesiąc. Ale takie nakręcanie się działa jeszcze gorzej. Jak coś zaskoczyło, to ta beta wyjdzie tak czy inaczej i będzie duża i ładna, przy tych wynikach granicznych albo jeszcze niższych to stres, stres i jeszcze raz stres. Nie róbcie sobie tego!

MikMik, bobo_frut lubią tę wiadomość

age.png
  • MikMik Koleżanka

Wysłany: 17 października 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna masz racje, ostatni raz leciałam na przed terminem miesiączki. Teraz będę czekać aż się spóźni. Niech ta @ już przylezie i działamy dalej.

kattalinna lubi tę wiadomość

MikMik
  • Cinnilla Ekspertka

Wysłany: 17 października 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiejsza beta 289,4

kattalinna, bobo_frut, s1985 lubią tę wiadomość

km5skrhmbbu8pjm4.png
    km5skrhmt9f75uwt.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cinnilla, świetny wynik :) gratuluję :)

age.png
  • jane Autorytet

Wysłany: 17 października 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Poczytuję Was od paru dni i chciałabym podzielić się swoją historią.
    W 9 dpo zrobiłam betę (24dc) - na życzenie ginki w związku z lekami, które biorę. Wyszedł wynik 1,3. Pomyślałam więc, że kicha, nie ma ciąży (normy z invicty: ciąża od 5,7). Ale ginka zadzwoniła do mnie i powiedziała, że wynik jest niejednoznaczny i mam go powtórzyć. Poszłam na badanie w 12dpo i wyszło 43,3 :) a 36h poźniej (czyli wczoraj 28dc) 76,6. Tak więc jednak jestem w ciąży choć początkowy wynik był wielce wątpliwy. Mam nadzieję, że wszystko się uda bo w czerwcu poroniłam w 10tyg i boję się, żeby to się nie powtórzyło.

cryha lubi tę wiadomość

kochana córeczka 16.06.2016 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jane wrote:
    Cześć dziewczyny :)
    Poczytuję Was od paru dni i chciałabym podzielić się swoją historią.
    W 9 dpo zrobiłam betę (24dc) - na życzenie ginki w związku z lekami, które biorę. Wyszedł wynik 1,3. Pomyślałam więc, że kicha, nie ma ciąży (normy z invicty: ciąża od 5,7). Ale ginka zadzwoniła do mnie i powiedziała, że wynik jest niejednoznaczny i mam go powtórzyć. Poszłam na badanie w 12dpo i wyszło 43,3 :) a 36h poźniej (czyli wczoraj 28dc) 76,6. Tak więc jednak jestem w ciąży choć początkowy wynik był wielce wątpliwy. Mam nadzieję, że wszystko się uda bo w czerwcu poroniłam w 10tyg i boję się, żeby to się nie powtórzyło.

3mam kciuki, żeby tym razem wszystko szczęśliwie się potoczyło - powodzonka :)

‹‹ 43 44 45 46 47 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ