Ból po owulacji
-
WIADOMOŚĆ
-
kajulka wrote:Do tego stopnia doszlo ze az boje sie robic kolejne testy bo zawsze ta jedna krecha... ale nie mozna sie poddawac moze wszystkim nam sie uda w tym cyklu czas na urlopy i drugie serduszko w nas
paulinnnq lubi tę wiadomość
-
Mi tez czesto brakuje sil, 9 mesiecy staramy sie o 1 dzecko. Bylam u gina ale powiedzial ze badania dopiero po 2 latach, powiedzial po zwyklym badaniu ze wszystko ok tylko mala nadzerka i ze mam ja wypalic laserem, ale sama nie wiem czy to dobry pomysl, powiedzial rowniez ze mam mala macice ale ze to nic nie szkodzi i taki moj urok... chyba czas zmenic lekarza ;/ co miesiac mam nadzieje i w koncu zawsze przychodzi ta okropna @ ;/ ;/ ;/ czasami mam juz dosc wszystkiego eh ale mysle ze trzeba byc pozytywnej mysli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 13:53
-
kajulka wrote:Mi tez czesto brakuje sil, 9 mesiecy staramy sie o 1 dzecko. Bylam u gina ale powiedzial ze badania dopiero po 2 latach, powiedzial po zwyklym badaniu ze wszystko ok tylko mala nadzerka i ze mam ja wypalic laserem, ale sama nie wiem czy to dobry pomysl, powiedzial rowniez ze mam mala macice ale ze to nic nie szkodzi i taki moj urok... chyba czas zmenic lekarza ;/ co miesiac mam nadzieje i w koncu zawsze przychodzi ta okropna @ ;/ ;/ ;/ czasami mam juz dosc wszystkiego eh ale mysle ze trzeba byc pozytywnej mysli
-
Cześć , a jakie my mamy wyjście? Niestety . My już staramy się prawie rok raz się udało choć tylko przez trynestr się cieszyłam. Powiem Ci nie zwlekaj i zmień gina barania cały pakiet chormonalne , usg należy Ci się jak psu buda.
-
bez sensu trzeba oklamywac lekarza zeby wreszcie cos zrobil, ale masz racje, zrobie tak ogolne jestem zakrecona, probowalam badac szyjke ale jak dla mnie to zawsze jest twarda pewnie nie umiem tego robic taka jak nie umiem interpretowac wykresu heh pewnie znowu przyjdzie @ i za raz kolejne starania i przytulania chociaz tyle dobrego
Asha Twoj wykres wyglada obiecujaco, ladnie ci rosnie temp nie to co moja skacze w gore dol
-
kajulka wrote:bez sensu trzeba oklamywac lekarza zeby wreszcie cos zrobil, ale masz racje, zrobie tak ogolne jestem zakrecona, probowalam badac szyjke ale jak dla mnie to zawsze jest twarda pewnie nie umiem tego robic taka jak nie umiem interpretowac wykresu heh pewnie znowu przyjdzie @ i za raz kolejne starania i przytulania chociaz tyle dobrego
Asha Twoj wykres wyglada obiecujaco, ladnie ci rosnie temp nie to co moja skacze w gore dol
-
Joanna0071 wrote:Cześć , a jakie my mamy wyjście? Niestety . My już staramy się prawie rok raz się udało choć tylko przez trynestr się cieszyłam. Powiem Ci nie zwlekaj i zmień gina barania cały pakiet chormonalne , usg należy Ci się jak psu buda.
-
Tutaj tez jest ze po 2 latach...i ze my mielismy delikatna przerwe...a w sumie jest 3 to powiedzielismy ze trzy, oni nie musza wszystkiego wiedziec a ze ja juz mam 35 lat to tym bardziej nie mam czasu na pierdoly
-
kajulka wrote:Asha ja caly czas merze w pochwie . od pol roku wogole cykl mi se wydluzyl zawsze bylo 30 dni a teraz 30 - 37 co miesiac rozne, nie wiem o co chodzi, a konowal do ktorego chodze tez to olal i powiedzial ze meszcze sie w normach
-
To jak bedziesz mierzyc to zauwazysz, bo druga faza zazwyczaj ma zawsze taka sama dlugosc (12-16), a owulka moze ci sie przesunac tydzien wczesniej tydzien pozniej i to juz wystarczy zeby okres ci sie przesunal, a wtedy nam sie wydaje ze @ sie spoznia, a ona sie wcale nie spoznia, tylko owulka byla pozniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2014, 14:21
-
kajulka wrote:
tak tak masz racje, raczej sie nie wypala przed urodzeniem, ja juz rodziłam, zatem dlatego u mnie nie bylo sie nad czym zastanawiac.