Ból po owulacji
-
WIADOMOŚĆ
-
karola_aa wrote:Asha Ty chyba trochę przesadzasz :p masz taku piękny wykres i tu ani widu ani słychu @ ! Także może daj spokój z tą @:p
Temp to u mnie spada. Test negatywny. Jutro poleci na łeb na szyję i w pon okres. To jest czarny scenariusz a Twój wykres takiego nie maluje. -
witajcie
ja nadal czekam na @, miala przyjsc wczoraj, moze przyjdzie dzisiaj....
jesli sie nie pojawi dzis to bede sie mocno zastanawiac, bo ja zawsze mam jak w zegarku.......
no zobaczymy.
poz atym nadal bol głowy, ale dzis na szczęście dam radę funkcjonować.
Asha wykres faktycznie obiecujący - kiedy masz termin spodziewanej @? -
zabka11 wrote:witajcie
ja nadal czekam na @, miala przyjsc wczoraj, moze przyjdzie dzisiaj....
jesli sie nie pojawi dzis to bede sie mocno zastanawiac, bo ja zawsze mam jak w zegarku.......
no zobaczymy.
poz atym nadal bol głowy, ale dzis na szczęście dam radę funkcjonować.
Asha wykres faktycznie obiecujący - kiedy masz termin spodziewanej @? -
ja po ostatnich testach narazie sie wstrzymuję....
jak dzis i jutro nie probiłam rzyjdzie @ to w poniedzialek zatestuję...mam w domu tylko test o czulosci 25, wiec nie spiesze, tym bardziej ze wczoraj robiłam bobo-test 10 i wyszedł negatyw....
takze trudno, pewnie nawiedzi mi @@@@ -
zabka11 wrote:ja po ostatnich testach narazie sie wstrzymuję....
jak dzis i jutro nie probiłam rzyjdzie @ to w poniedzialek zatestuję...mam w domu tylko test o czulosci 25, wiec nie spiesze, tym bardziej ze wczoraj robiłam bobo-test 10 i wyszedł negatyw....
takze trudno, pewnie nawiedzi mi @@@@ -
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:U mnie dziś szyjka rozpulchniona, dość wysoko, twarda i zamknięta. Jejku! Mam nadzieję wielką, przeogromną że to to. Dziś też piersi jakby pełniejsze i pojawiają się żyłki, czyżby?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie, u mnie. Za wczesnie na @ jestesmy w ty samym dc 24 ja tez 24 dc ale ja sie bardziej nastawiam na @ jakos mi tak latwej chyba, ie chce sie rozczarowac znowu...cycki mnie bola i sa wrazliwe, brzuch czasami sie odezwiea tak to raczej nie wiele...wiec staram sie nie podniecac za bardzo....ale trzymam kciukizaciebie absolutnie
MalaCzarna, Ewelina2605 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie mnie wczoraj wieczorem nawiedziła @@@@ także nabieram dystansu do wszystkich objawów. Bowiem miałam wszystko. Łącznie z mdlosciami.a @ i tak przyszła. Jutro zakupie testy owulacyjne i nie odpuszczam M w tym miesiącu
Czytałam ze plemniki mogą przetrwać kilka dni przed owy. U mnie były przytulanki 2 dni przed owi i dzień po i jak widać nie udało się. Znajome Zaszły W ciaze dzięki przytulankom e dniu owulacji, zatem w tym cyklu zamierzam właśnie tak zrobić.
A jak u was? -
zabka11 wrote:Witajcie mnie wczoraj wieczorem nawiedziła @@@@ także nabieram dystansu do wszystkich objawów. Bowiem miałam wszystko. Łącznie z mdlosciami.a @ i tak przyszła. Jutro zakupie testy owulacyjne i nie odpuszczam M w tym miesiącu
Czytałam ze plemniki mogą przetrwać kilka dni przed owy. U mnie były przytulanki 2 dni przed owi i dzień po i jak widać nie udało się. Znajome Zaszły W ciaze dzięki przytulankom e dniu owulacji, zatem w tym cyklu zamierzam właśnie tak zrobić.
A jak u was?