Ból po owulacji
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Ale 36.9 to była temperatura na 2 godziny przed standardowym pomiarem. Więc ani jedno ani drugie. Co będzie to będzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 10:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa w piątek. Dziewczyny zrobiłam test owulacyjny i wyszły 2 kreski, ta druga dużo bledsza. Co myślicie? Jak jest z tą teorią, że test owu zawsze powinien wykryć wczesną ciążę ze względu na podobne aminokwasy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 14:18
-
Musi byc przynajmniej taka sama gruba ciemna czerwona, inaczej sie nie iczy, bo LH to my mamy caly czas przez caly miesiac... dlatego zawsze wychodzi druga rozowa, chodzi oto zeby on abyla tak samo ciemna jak testowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2014, 14:51
karola_aa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie temperatura utrzymuje się na poziomie 37,1 więc chyba nieźle. Plecy bolą jak na okres, jajnik ciągnie dalej, piersi jakby pełniejsze. Ale nie nastawiam się za bardzo. Dlaczego się dołujesz, jeszcze nic nie wiadomo. Jest nadzieja.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2014, 10:06
-
MalaCzarna wrote:U mnie temperatura utrzymuje się na poziomie 37,1 więc chyba nieźle. Plecy bolą jak na okres, jajnik ciągnie dalej, piersi jakby pełniejsze. Ale nie nastawiam się za bardzo. Dlaczego się dołujesz, jeszcze nic nie wiadomo. Jest nadzieja.